- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Tudom, hogy nem rad irtam. Szerintem ez a toltogetes egy bizonyos reszenel mar nem a szegenysegrol, penztelensegrol szol. Van nehany ismerosom akik megvettek az iPohe-t, ipad-et, es egyszeruen azert nem vasaroljak meg az App-okat, (hanem letoltik), mert egyszeruen draganak tartjak.kerdem en, ha megengedhetsz magadnak egy iPhone-t, iapwd-et ami £399-tol kezdodik, (iPad2) akkor vajon miert nincs penzed a 0,69 fontos alkalmazasokra?
Ugyanez a helyzet az OSX torrent valtozatara, meg otthon is. Van egy MacBook Pro amire a gazdaja dragalta a Lion-t.... A gep magankezben van, nem ceges...A zenek nagy resze £0,69-0,99.. Vannak olcsobb albumok is 4,99 alatt..
Erre gondoltam
-
Tigerclaw
nagyúr
Jelenleg a polcomon kb. 160 db DVD és 40db Blu-ray film van. Mindet vettem és nem 499-ért a tescoban. Legutóbb egy hete vettem egy 7 évados gyűjteményt 28.500Ft-ért. Szóval ennyit a letöltésről.
Nézzük az én szempontomat. Én vásárolni szoktam filmeket, nem kölcsönözni. Az iTunes-ról vehetek 17 euroért egy nem full HD filmet egy nyelven, az Amazonról ugyanezt a filmet 10 fontért vehetem meg, ami 12 euro a jelenlegi árfolyamon. Szóval választhatok, hogy 12 euroért vegyek egy dobozos Blu-ray filmet full-HD-ban több nyelvel, felirattal, extrákkal, vagy 17 euroért 720p-ben letölthetem egy nyelvel, extrák nélkül.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Touch-ko
őstag
Dragak a filmek? Oke, vegyuk alapul a kovetkezot. Nyaron megneztuk a Transformers3-at moziban, a jegy £10 volt.
Az iTunes Store-ban ugyanez a film (HD) 4,49 (rent). Ergo felaron mozognak. Akkor nezem meg amikor akarom otthon a nagy TV-n, sokkal kenyelmesebb, raadasul felearon. Miert van az, hogy valakinek minden draga?? -
Tigerclaw
nagyúr
Az nyerhet aki a 25 milliárdodik appot tölti le, vagy ennek tiszteletére bárki aki mostanában tölt le appot, vagy külön regelni is kell és ha nem teszed, akkor hiába te vagy az aki jó pillanatban tölt le?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
powergoku
tag
Gyorsan regiztem én is.Úgy sem lesz szerencsém ,még sohasem nyertem semmit.
Egy hazug eladót értékeltem negatívval és bosszúból én is azt kaptam.Ez jár 13 év reg és több száz pozitív értékelés után.Köszönöm.
-
anubys1984
aktív tag
Egy pillanatra körbenéztem az App Store-ban. Hát nem lenne nehéz elkölteni ezt az összeget.
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
zooole
senior tag
Droidon marketen egy rakat top app 23 Ft környéki áron volt. Ilyen 90% akció. MC3 gyakorlatilag ingyen
Ez sem semmi, de csak annak jó aki megnyeri. Arra meg kicsi az esély
-
A 10.000 dollárért jó sok milliót ott fognak hagyni a pénzéhes júzerek. Szóval jól nyomja az alma, jól tudja szívatni a népet.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
Dunbar
senior tag
Csak iTunes Store, App Store és iBook Store-ban kétmilliót nehéz levásárolni.
-
gzbotii
nagyúr
Miert nincs meg a 3GS-em
Van boven jatek, mire el lehetne kolteni ott..meg zene isWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
0xmilan
addikt
Ilyet droidéknál miért nem csinálnak?
-
Jól jönne...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az App Store online alkalmazásbolt letöltéseinek száma hamarosan újabb mérföldkőhöz ér, melyet az Apple ismét tízezer dolláros ajándékutalvány átadásával ünnepel.