- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Tudom, hogy nem rad irtam. Szerintem ez a toltogetes egy bizonyos reszenel mar nem a szegenysegrol, penztelensegrol szol. Van nehany ismerosom akik megvettek az iPohe-t, ipad-et, es egyszeruen azert nem vasaroljak meg az App-okat, (hanem letoltik), mert egyszeruen draganak tartjak.kerdem en, ha megengedhetsz magadnak egy iPhone-t, iapwd-et ami £399-tol kezdodik, (iPad2) akkor vajon miert nincs penzed a 0,69 fontos alkalmazasokra?
Ugyanez a helyzet az OSX torrent valtozatara, meg otthon is. Van egy MacBook Pro amire a gazdaja dragalta a Lion-t.... A gep magankezben van, nem ceges...A zenek nagy resze £0,69-0,99.. Vannak olcsobb albumok is 4,99 alatt..
Erre gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- BMW topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest