Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Újabb fotón kacérkodik az iPhone 17 Air a Pro mellett
- Mire jó a mild hibrid?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Tudom, hogy nem rad irtam. Szerintem ez a toltogetes egy bizonyos reszenel mar nem a szegenysegrol, penztelensegrol szol. Van nehany ismerosom akik megvettek az iPohe-t, ipad-et, es egyszeruen azert nem vasaroljak meg az App-okat, (hanem letoltik), mert egyszeruen draganak tartjak.kerdem en, ha megengedhetsz magadnak egy iPhone-t, iapwd-et ami £399-tol kezdodik, (iPad2) akkor vajon miert nincs penzed a 0,69 fontos alkalmazasokra?
Ugyanez a helyzet az OSX torrent valtozatara, meg otthon is. Van egy MacBook Pro amire a gazdaja dragalta a Lion-t.... A gep magankezben van, nem ceges...A zenek nagy resze £0,69-0,99.. Vannak olcsobb albumok is 4,99 alatt..
Erre gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az App Store online alkalmazásbolt letöltéseinek száma hamarosan újabb mérföldkőhöz ér, melyet az Apple ismét tízezer dolláros ajándékutalvány átadásával ünnepel.
- Milyen monitort vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest