Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hívószám-hamisítás
- Konferenciával nyitja az Apple a nyarat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Tudom, hogy nem rad irtam. Szerintem ez a toltogetes egy bizonyos reszenel mar nem a szegenysegrol, penztelensegrol szol. Van nehany ismerosom akik megvettek az iPohe-t, ipad-et, es egyszeruen azert nem vasaroljak meg az App-okat, (hanem letoltik), mert egyszeruen draganak tartjak.kerdem en, ha megengedhetsz magadnak egy iPhone-t, iapwd-et ami £399-tol kezdodik, (iPad2) akkor vajon miert nincs penzed a 0,69 fontos alkalmazasokra?
Ugyanez a helyzet az OSX torrent valtozatara, meg otthon is. Van egy MacBook Pro amire a gazdaja dragalta a Lion-t.... A gep magankezben van, nem ceges...A zenek nagy resze £0,69-0,99.. Vannak olcsobb albumok is 4,99 alatt..
Erre gondoltam
-
Touch-ko
őstag
Dragak a filmek? Oke, vegyuk alapul a kovetkezot. Nyaron megneztuk a Transformers3-at moziban, a jegy £10 volt.
Az iTunes Store-ban ugyanez a film (HD) 4,49 (rent). Ergo felaron mozognak. Akkor nezem meg amikor akarom otthon a nagy TV-n, sokkal kenyelmesebb, raadasul felearon. Miert van az, hogy valakinek minden draga??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az App Store online alkalmazásbolt letöltéseinek száma hamarosan újabb mérföldkőhöz ér, melyet az Apple ismét tízezer dolláros ajándékutalvány átadásával ünnepel.
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX 570 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest