Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mire jó a mild hibrid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Tudom, hogy nem rad irtam. Szerintem ez a toltogetes egy bizonyos reszenel mar nem a szegenysegrol, penztelensegrol szol. Van nehany ismerosom akik megvettek az iPohe-t, ipad-et, es egyszeruen azert nem vasaroljak meg az App-okat, (hanem letoltik), mert egyszeruen draganak tartjak.kerdem en, ha megengedhetsz magadnak egy iPhone-t, iapwd-et ami £399-tol kezdodik, (iPad2) akkor vajon miert nincs penzed a 0,69 fontos alkalmazasokra?
Ugyanez a helyzet az OSX torrent valtozatara, meg otthon is. Van egy MacBook Pro amire a gazdaja dragalta a Lion-t.... A gep magankezben van, nem ceges...A zenek nagy resze £0,69-0,99.. Vannak olcsobb albumok is 4,99 alatt..
Erre gondoltam
-
Tigerclaw
nagyúr
Jelenleg a polcomon kb. 160 db DVD és 40db Blu-ray film van. Mindet vettem és nem 499-ért a tescoban. Legutóbb egy hete vettem egy 7 évados gyűjteményt 28.500Ft-ért. Szóval ennyit a letöltésről.
Nézzük az én szempontomat. Én vásárolni szoktam filmeket, nem kölcsönözni. Az iTunes-ról vehetek 17 euroért egy nem full HD filmet egy nyelven, az Amazonról ugyanezt a filmet 10 fontért vehetem meg, ami 12 euro a jelenlegi árfolyamon. Szóval választhatok, hogy 12 euroért vegyek egy dobozos Blu-ray filmet full-HD-ban több nyelvel, felirattal, extrákkal, vagy 17 euroért 720p-ben letölthetem egy nyelvel, extrák nélkül.
-
Touch-ko
őstag
Dragak a filmek? Oke, vegyuk alapul a kovetkezot. Nyaron megneztuk a Transformers3-at moziban, a jegy £10 volt.
Az iTunes Store-ban ugyanez a film (HD) 4,49 (rent). Ergo felaron mozognak. Akkor nezem meg amikor akarom otthon a nagy TV-n, sokkal kenyelmesebb, raadasul felearon. Miert van az, hogy valakinek minden draga?? -
powergoku
tag
Gyorsan regiztem én is.Úgy sem lesz szerencsém ,még sohasem nyertem semmit.
-
anubys1984
aktív tag
Egy pillanatra körbenéztem az App Store-ban. Hát nem lenne nehéz elkölteni ezt az összeget.
-
zooole
senior tag
Droidon marketen egy rakat top app 23 Ft környéki áron volt. Ilyen 90% akció. MC3 gyakorlatilag ingyen
Ez sem semmi, de csak annak jó aki megnyeri. Arra meg kicsi az esély
-
A 10.000 dollárért jó sok milliót ott fognak hagyni a pénzéhes júzerek. Szóval jól nyomja az alma, jól tudja szívatni a népet.
-
Dunbar
senior tag
Csak iTunes Store, App Store és iBook Store-ban kétmilliót nehéz levásárolni.
-
gzbotii
nagyúr
Miert nincs meg a 3GS-em
Van boven jatek, mire el lehetne kolteni ott..meg zene is -
0xmilan
addikt
Ilyet droidéknál miért nem csinálnak?
-
Jól jönne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az App Store online alkalmazásbolt letöltéseinek száma hamarosan újabb mérföldkőhöz ér, melyet az Apple ismét tízezer dolláros ajándékutalvány átadásával ünnepel.
- AKCIÓ! Asus B360M i3 9100F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest