- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
Notification history, jobb, átláthatóbb értesítés kezelés, az összes appnak elérhetővé vált a Messenger buborék megjelenítése (bár én inkább idegesítőnek tartom ezt) és a 3rdparty launcherek esetében is elérhető a gesztusvezérlés.
-
N_A_S
veterán
válasz
scyllarus #24 üzenetére
Igazad van, bár sebesség tekintetében szerintem az OOS-t semmi nem veri, annyira jól optimalizált. A MIUI-ban nekem pl baromira nem tetszett hogy bizonyos feliratok magyar nyelven szét vannak tördelve, valahogy így íródnak ki a dolgok:
Bállítá
sokVannak jó funkció de pont az ilyenek miatt egy elhanyagolt Launchernek mondanám, attól függetlenűl hogy tényleg sok beállítási lehetőség van.
Amúgy a frissítésekkel kapcsolatban: az általan hirdetett Honor 10 pont ma kapott egy újabb update-et, Augusztusi biztronsági javításokkal, 630MB volt, és ez is már két és fél éves.
-
N_A_S
veterán
válasz
danielrevesz #22 üzenetére
Pl az OxygenOS szerintem minden tekintetben jobb..
-
danielrevesz
kezdő
Nagyon sajnálom az Emuit, mert tényleg messze a legjobb rendszer androidon. A memóriakezelés meg az üzemidőért cserébe sokkal jobb döntés.
Mate 20 pro-ról valószínű Iphone-ra lesz váltás, mert a Samsunf felülete még mindig botrányosan lassú, többi gyártó egyszerűen meg messze elmarad a Hauwei Samsung kettőstől egyéb téren. -
Anathema67
tag
Nekem Honor View 20 van, teljesen meg vagyok elégedve a frissítéssel.
-
Decske
senior tag
válasz
7Heads Drago #15 üzenetére
Majd kiderül. Ha pillanatragasztó nem fogja meg, akkor ott a postásragasztó.
Bár elszigetelt esetekről adtak hírt, remélem az enyém nem abból a sarzsból származik.
-
N_A_S
veterán
A Lite verziók általában nem kapnak akkora támogatást mint a normál vagy Pro változatok és évvel nincs is baj szerintem, a hardver ezeknél általában sokkal butább.
P30 tulajként viszont én sem tudok csatlakozni egyetlen projekthez sem a béta appban. Ha valaki tud valami megoldást az írja már meg!
-
user12
őstag
A P20 pro-t is lehúzták a wc-n.
Pedig kicsivel több, mint két éves készülék.
A kisebb (pro nélküli és lite) modellekről meg ne is beszéljünk. -
Decske
senior tag
Hát, két generációnyi Mate szériás telefon után vitatkoznék ezzel a kijelentéssel. Szvsz nem lenne rossz, de a memóriakezelés botrányos, nekem random tűnnek el az alkalmazásváltóból appjaim. Ha letörlöm a számomra felesleges optimalizáló sz@rokat, a telefon szinte kuka lesz. Ha rajtahagyom őket, hiába állítgatok bármit semmit nem ér. Alternatív rendszert meg nem lehet telepíteni, mert a bootloader zárt és nem adják ki a kódokat a nyitáshoz.
Kár ezekért a dolgokért, mert vannak nagyon jó dolgok a rendszerben, a Mate 10-em az egyik legjobb telefonom (volt, mert érkezik az utódja a Pixel 5 személyében). -
scyllarus
veterán
A Huawei egy életre elvágta magát nálam a Honor Playnél.
Undorító, amit műveltek. Soha többet telefont tőlük. -
fornettisuti
veterán
Honor 20 széria is benne van a listában, mert nem látom?
-
Micsurin
nagyúr
Ha egy pöttöm eszűk is lett volna a 20-as szériát még támogatták volna P vonalon és a Mate 10-eket is. Így is kopnak ki szépen lassan ezzel csak gyorsítják a folyamatot mert a user hamarabb fog cserélni.
-
andor80
senior tag
válasz
kakuk.tamas #1 üzenetére
-
törölt tag
Mikor nevezik át Harmonyra?
-
kakuk.tamas
addikt
Egy kérdés bánt engemet: hogy a fenébe lehet csatlakozni a beta-hoz? (P40 Pro, független, Finnországból való)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Óvodások homokozója
- Microsoft Excel topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest