Tíz új Huawei és Honor modell kapta meg az EMUI 11 béta verzióját

A Huawei összesen 37 készüléket szándékozik frissíteni, amivel jelentősen javítana a szoftver frissességét alapul vevő rangsorbeli helyén.

A Counterpoint felmérése szerint a Huawei (és a Honor) nem foglal el előkelő helyet a rednszerfrissítésekre vonatkozó rangsorban. Ez viszont jelentősen megváltozik az EMUI 11 bevezetésével, ami összesen 37 modellre, több, mint 200 millió aktív felhasználó készülékére várható. Így a jelenlegi 66%-os Android 10 lefedettség máris 90%-ra ugrik.


[+]

A Huawei P40 és Mate 30 széria felhasználói már október 10 óta nyilvános béta rendszert használhatnak, a hivatalos végleges verzió pedig novemberben érkezik. Ma tíz új készülék kapott nyilvános béta szoftvert, köztük a Honor 30 és a Huawei Nova 7, a Mate Xs pedig novemberben próbálhatja ki az EMUI11-et. A listában szereplő készülékek egyébként szintén mind novemberben csatlakoznak, de néhány modell, például a Mate 20 széria még csak a zárt tesztelésben vesz részt.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Experience: Íme, az EMUI 11

    Pazar mindig aktív kijelző, gördülékeny átmenetek, buborékalkalmazások és hatékony PC-s kapcsolat az újdonságlistán.

  • Praktikus újdonságokat hoz az EMUI 11

    A Huawei fejlesztői konferenciáján nem csak a HarmonyOS-ről tudtunk meg többet, de az EMUI legfrissebb rendszerverziója is bemutatkozott.

  • HMS tudástár

    Egy helyen minden tudnivaló a Huawei Mobile Services ökoszisztémát használó telefonokról és táblagépekről, illetve az AppGalleryről.

Hirdetés