- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
No ez nem teljesen így van, mert Ubi alatt ha nem tetszik az Unity, akkor könnyen le tudod cserélni bármi másra (pl. KDE, Gnome, stb) és nem akadályozz meg ebben senki sem. Nem úgy, mint az MS-nál, hogy ott tényleg nem tudod megváltoztatni a kinézetét (lásd metro felület).
-
Tamás88
őstag
válasz
attila9988 #195 üzenetére
Ez így igaz, ahány gép, annyi probléma. Nálam inkább most már nagyon ritkán jön, hogy belső hiba történt szöveg. Nálam meg 13.4 fut, és amint kijön a 13.10, rögtön fel is teszem.
-
Tamás88
őstag
válasz
hibavissza #166 üzenetére
Mert ennek volt a legnagyobb promóciója azért.
Slax sosem hirdette magát,
Blackpanther sosem hirdette magát,
Sok LInux rendszer sosem, vagy ritkán hirdette magát,
Ezért ezek a rendszerek idővel megbuktak, vagy eltűntek.Az Ubuntu agyba főbe hirdette, így eléggé elterjedt, plusz még a szájhagyomány.
Az Androidot (nem 100%-ban Linux) a Google terjesztette, hirdette, így ezt a rendszert használják a legtöbben a világon.Ebből arra következtethetünk, hogy aki nem költ marketingre, az veszít.
-
Tamás88
őstag
Gwenview az nem KDE alapú program de véletlenül? Tegnap rövid időre laptopra feltettem a KDE-t (plasma), és rövid teszt után lassúnak találtam, így eltávolítottam, de a KDE felületen kívül a KDE csomag és nagyon sok KDE-s program maradt ott. Sokáig tartott, mire leszedtem az egészet + a bootban vissza tettem az Ubuntu szöveget, mert mindig Kubuntut írt ki.
-
Tamás88
őstag
Akkor lenne egy kérdésem. Kis pillanatra feldobtam a KDE-t az Ubuntura, hogy megnézzem, hogyan megy. Majd miután letöröltem, jó része ezek után is felmaradt (Szoftverközpontból szedtem le). A kérdésem az, hogy hogyan lehet úgy eltüntetni, hogy az összes K* program, a bootolás során a Kubuntu helyett Ubuntu jelenjen meg, és lila legyen a Grub?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest