- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruuwa
tag
Először azt hittem viccelsz, de egyre inkább úgy gondolom két/három gép után már nincs megállás. A másodikhoz már úgyis vesz az ember egy normálisabb távirányítót meg FPV szemcsit, esetleg egy korrektebb 2/4S akkutöltőt, és onnantól már kb bármelyik gép könnyen használatba vehető.
Ha jó leszek, húsvétra lehet meglepem magam egy BETA FPV-s starter kittel.
Eddig úgy volt április végefelé PC-t építek, de lehet drónozással fogom elterelni a figyelmem a RAM és videókártya árakról.Anyám borogass, már látom a végzetem, mély lesz ez a nyúlüreg...
-
Ruuwa
tag
Köszi a cikket, mostanában nézelődök mivel/hogyan lenne érdemes elkezdeni drónozni, viszonylag fájdalom mentesen (nem szeretnék hipp-hopp összetörni egy drágább holmit). Főleg mert FPV lenne a cél. Ezek a kis Whoop-ok tökéletesnek tűnnek.
Viszont ha jól értem, ezek a kis Whoopék nem épp a megfelelő választás, ha rögzítenénk is az adást, illetve az analóg adás miatt családi videók rögzítésére messze nem ezek valók?
Csak viszonyítás képp kb. 30-50 ezer forintban gondolkodok, szóval nem várok pl FHD 60fps videófelvételi lehetőséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest