- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Nekem most egy repképes gépem van, illetve egy van darabokban. A többit azt beáldoztam ezen projektnek. Egy komplettet tudnék még összerakni, de ott a kamera kábelei leszakadtak, illetve a H67 board nem haverkodik a gépemmel, így nem tudom silverware-rel flashelni.
szerk.: Kihagytam... van egy Tiny Whoov-om is.
A kérdés az, hogy végül milyen méretosztályban gondolkozol. Ha a Whoop a cél, akkor egy jó 1S töltő kell (kb.5eFt). Ha a célodban több cellás gépek is vannak, akkor egy iSDT (kb.10eFt) töltőt lenne érdemes venned, ahhoz még egy laptoptáp kell és meg is vagy. (Ha egy nagyobb teljesítményű töltőt veszel és ki is akarod használni, akkor a laptoptáp nem elég, de 60W-ig bőven.)
A normálisabb távirányító szerintem kettő eszköz lehet. Ha sok apró géped van és olcsón szeretnéd megúszni, akkor a Jumper T8SG (kb.20eFt), de inkább majd az utódja a hall szenzoros gimbal-lal nagyon jó választás. A Jumper mindenféle protokollt ismer, pont ez benne a lényeg, mindezek mellett a mérete is kicsi. Ha szánsz rá kicsit többet, akkor a hobbi egyik legnépszerűbb távirányítója is ugyancsak jó választás, ez pedig a FrSky Taranis Q X7 (kb.30eFt), drágább, de többet is tud, mint a T8SG. Ez alap esetben csak a FrSky gépeket viszi, de egy multiprotokoll modullal képes mindent irányítani. Multimodult többfélét lehet kapni, van nagyon olcsó, de lehet akár sajátkezűleg is készíteni. Mind a kettő nyílt forrású szoftvert futatt előbbi a DeviationTX-et, míg utóbbi OpenTX-et.Egy fontos dolog a kezdéshez. Az ember agyának rá kell állnia erre, ez eltart néhány akksi kirepüléséig. Nem szabad feladni közben. Viszont pont emiatt ajánlom mindig ezeket az olcsó, de mégis jó gépeket. Ha valamiért mégse jön össze a dolog, akkor kicsi a bukta.
A starter kit-nél figyelj, hogy a VR006-os szemüveget adják hozzá, a VR008 bőven jobb szerintem. Egyébként nem tudom, hogy van-e jobb vétel $50 körül a szemüvegeknél, nem ismerem nagyon a területet.
(#26) haxiboy:
Majd jön az is.
Jó szórakozást hozzá. Pedig azok röhögve vinnének bármilyen FPV kamerát.(#28) SpydeR3412:
-
Saccco
nagyúr
Van lehetőség az adást rögzíteni, de az nem lesz tv képes, illetve nem az elvárt szinten. A családi videózás és az FPV-zés pont a két végpontja a dolgoknak. Bár vannak elvetemültek, akik a Phantom-ból is FPV racert építenek.
A Whoop-ozás a szórakozásról szól, a veszélytelen FPV-zésről, a kis méretű technikás pályák berepüléséről, 3-4 percben.
A nagy drónos topikban tudnak segíteni neked videós ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest