- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metilalkohol
csendes újonc
Azért megnézném én azokat a képeket egy laptopon is összehasonlítva tényleg szebbek-e a xiaomi képei, mert nehezen tudom elképzelni.
Mondjuk az összehasonlítást problémassá teszi, hogy az xr elég régi készülék, valamint az apple nem ad versenyzőt abba a szegmensbe. Persze ettől függetlenül nem szar a Note, meg a Xiaomi se.
Xiaomival nekem csak szoftveres problémáim vannak, egyébként kinézetre, tudásra, ár érték arányra jó telefonok, de Nekem nem lenne türelmem mókolni... akkor már inkább egy stabil samu kicsit drágábban.
-
janeszgol
félisten
Nana!
Nem csinál szebb képeket a Mi Note 10. Az iPhone-ban az a jó, hogy a fénykép nagyon hasonló lesz, mint az előkép. Androidnál ez nincs így.
Gyorsabbnak sem gyorsabb.
Kizárt, hogy a Xr-t kétszer töltötte egy nap, míg a Mi Note 10-et kétnaponta.Minden ingyenes? Mi minden?
Ha legközelebb a kezébe adsz neki egy iPhone-t, nem fogja visszaadni, abban biztos lehetsz. -
joey04
titán
Én november óta egy Mi 10 Pro-t használok elsődleges telefonnak. "Ellenfele" egy iPhone Xs. Azt váltotta, vagyis azt taszította le másodtelefon státuszba. Szóval nálam pont a Xiaomi indul előnyből. Amikor a Xiaomi működik, akkor jobb készüléknek tartom, jobban szeretem használni. Csak sajnos gyakran van vele gond. Olyan gond, amit másoknál is olvasok. Lehet, sőt biztos, hogy van amelyik android hiba, de sok egyértelműen xiaomi gond. Saját használatra összeszedtem a tapasztalataimat, de röviden: értesítések, fájlkezelés, automata képminőség, mobilfizetés, rendszer stabilitás, gesztusvezérlés (főoldalra visszalépés bizonytalansága, hiányzó funkciók (egykezes kezelés, pip), és héhány app nem jól kezeli, szükre stb sáv jelenik meg fent vagy lent egy vékony részen) és egy új dolog, a térerő, avagy net. Van egy hely, ahol gyakran megfordulok mostanában, szar a térerő, de iPhone-on csak belassul, a Xiaomin viszont megmakkan a net. Valamiért nem vált tornyot amikor nagyon kéne. Gondolom ez is hangolás kérdése, amit gyárilag szarabbul oldottak meg, én meg rootolni nem akarok, hogy ezen javítsak. És ezen kívül még volt kb 8-10 dolog amit egy gyors fórumkeresés megoldott, ilyen iPhone-on is lehet aki elsőre próbálja, ezt nem hozom fel.
-
Smiro
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest