- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
nincsisbéla #15 üzenetére
Baromi unalmas mar ez a relativizalas. Nagyapad olt meg direkt artatlan civileket azert, hogy igy erje el a celjat? Minden bizonnyal nem, szoval teljesen fals az osszevetes.
-
Иван
őstag
válasz
nincsisbéla #15 üzenetére
Attól még ártatlan emberek vére szárad a kezükön.
Tudom, az íreknek hősök, de az inonistáknak meg hősök az orániaiak. Nézőpont kérdése. Ettől függetlenül még terrorszervezet. Biztos vannak, akik szemében a tálibok a hősök és elfogadott a kis jelük a kocsmában, de hát... Princip is hős volt a szerbek szemében, d eattól még terrorista és bűnöző volt.
SZERK
Tildy: nem tudom milyen mértékben főz, de mivel sokszor jár piacra, ezért gondolom azért főz valamennyit. Másrészt meg ha jól tudom a munkahelyén kap meleg ebédet, szóval azzal is elég sokat megtakarít. -
moonlight115
őstag
válasz
nincsisbéla #11 üzenetére
fura kaja lehetett....
-
moonlight115
őstag
válasz
nincsisbéla #8 üzenetére
Mondj egy olyan eseményt, rendezvényt, bármit, aminek nincsenek, vagy nem voltak áldozatai !
-
Иван
őstag
válasz
nincsisbéla #8 üzenetére
Minden tenorista alkaida tag. Még akkor is, ha az ETA vagy az IRA a szóban forgó szervezet
Amúgy meg könnyen kideríthetjük mi lesz. fel kell hívni az EZO tévé zeuszt, és megkérdezzük tőle.
Nekem mindenesetre az az érzésem, hogy ettől a rendezvénytől nem lesz olcsóbb az amúgy is nevetségesen drága London.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest