Keresés

Aktív témák

• mmat3

tag

válasz Mr. Y #42 üzenetére

Úristen miket hordassz itt össze :D

A flash memória amúgy nem tönkre megy, inkább törlődik és veszít a teljesítményéből.
    Jaj nehogy kitörlődjön az SSD a gépemből... Amúgy általában ha flash memória elromlik írhatatlanná válik de olvasható marad...

Nem a bitek akadnak össze. Hanem például egy idő után a magok nem dolgoznak úgy együtt, mint régen, lassabb lesz egyik-másik, és mivel ott van a többi, így ez nem fog feltűnni a felhasználónak, de ajánlok egy CPU figyelőt használat közben, az megmutatja a frankót.
    Persze ez pont így történik nobel díjat neked. Gondolom te használtál ilyen programot és a megfelelő következtetéseket sikerült levonnod belőle...

Ilyenkor a többi mag gyakorlatilag elosztja egymás között a kiesett mag feladatait, tehát megnövekszik frekvenciájuk a nagyobb teljesítmény elérésének érdekében.
    Tehát már a feladatokat is a magok osztogatják egymás között. Egyre okosabbak ezek a procik. Nyilván nem az OS osztogatja a feladatokat.

Ezért kell neki pihenőt adni. 5 percet egy héten kibír mindenki...
    Ez aztán segít rajta.

De ez az üzeneted is azt bizonyítja, értetlen vagy és szókiforgató.
    Tehát ha valaki nem hisz az üres beszédnek akkor értetlen és szókiforgató. Értem

jelenleg márkafüggetlen mobil-tablet boltban dolgozom szoftver és hardver szervizeléssel foglalkozok
    Jó tudni hogy ilyen emberek dolgoznak ott.

Bocs ha rosszra vélaszoltam de nem tudtam hogy melyik a nagyobb hülyeség.

Aktív témák