Új hozzászólás Aktív témák
-
KY_Cool
csendes tag
Sziasztok
A duál-fórum elolvasása előtt egy H9500-asat néztem ki magamnak, majd ahogy jöttek a nála kedvezőbbnek tűnő készülékek, így változott az "ízlésem", majd hosszas elemzés után (köszönet a W8-as bemutató leírásáért), arra jutottam, hogy kell nekem egy W8 1/16 -os.
A ttmail-ról meg is rendeltem a mostani nagy akciózásukban. Átment a zsé mire jött egy levél tőlük, hogy a gyár már nem készít több ilyen készüléket, ja és nem mellesleg nekik meg elfogyott.
Ezek után úgy kompromisszumot kötöttem, egy W200 telót választottam helyette, (ha nem tetszik majd eladom.)
Szóval most ott tartunk, hogy úton van, én meg várakozok és addig is olvasgatom a fórumokat, hogy minél felkészültebb legyek az érkezésére.Leginkább az 1800-as aksitól tartok, de remélem azért beválik, mert most per pill. egy telefonom sincs, mert mind a kettő bekrepált. Csak annyira tudom, használni, hogy megnézem keresett vki vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest