Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
mycsu29
üzenetére
Ne is mond, én se iszok vizet éve óta mert Füreden megkóstoltam a csapvizet, és túl vasas volt az íze.
Nekem THL W7S van, bnőmnek THL W8, mindkettő tökéletesen működik, hiba nélkül, te pedig 2 eset után leírsz egy márkát, gondolom akkor a samsungot is rühelled mert ott ezresével vannak a hibák.
-
SUPREME7
őstag
Ha mutatsz pár képet, akkor esetleg többet tudnánk mondani.
(#3595) mycsu29: Nekem konkrétan hiba nélkül üzemel. A GPS nem túl acélos, de kis bűvészkedéssel pikpakk talál jelet. Ezen kívül maximálisan elégedett vagyok, Nyilván lehetne az akksi izmosabb, de két akksival egész jól elvagyok. Komolyabb használat mellett (amiben reggeltől estig benne van mindenféle zene, játék, böngészés stbstb) kitart a két aksi.
-
adam08
csendes tag
Most jött meg a W8asom, és sajnos a kamera képén van egy kis folt, ez valami hardveres hiba lehet, hogy esetleg szoftveres, szerintetek mit lehet ezzel csinálni?!
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Indiant
üzenetére
Sajnos olyan helyen sem foglalkoznak kínai telóval, ahol ismerős van. Kollégám haverjának van mobilos boltja és nem vállalták el, hogy megnézik a kínai telóját, pedig abban is csak a forrasztás ment gallyra valószínűleg, mert kint hagyta a napon és azóta nem működik a belső elülső hangszóró, csak kihangosítva vagy headseten tud telefonálni..
Úgyhogy most supreme7 felvetésére írtam fagyallo-nak én is, hátha bevállalja a kínai teló megszakértését.
-
imrus72
tag
válasz
Indiant
üzenetére
Nem próbáltad itthon megnézetni egy szakival? Olcsóbb lenne lehet ,és leginkább gyorsabb.
Csak azért mondom,mert tapasztalatból mondom,hogy elég hanyagok,a forrasztások minőség ellenőrzésével,a kínaiak.
A barátom,nem egy Wifi antennát forrasztott újra,mert épphogy voltak vagy odacsípve,vagy sehogy.
Lehet a tied is megadta magát.
Ez érvényes minden az alaplapra felforrasztott csatlakozóra,stb.
Érdemes lenne egy mobilboltba benézni,ahol van szerviz,és egy lelkiismeretes szakival megnézetni.
Üdv.
Imi -
Indiant
addikt
válasz
peter76bp
üzenetére
Vágom én, de...
az a baj, hogy nekem a DX-nek kell visszaküldenem a készüléket, mert tőlük vettem.
Ők meg elküldik a ThL-nek.
Sajnos a ThL-el nem lehet felvenni a kapcsolatot.
Én jobb esetben cserét, vagy javítást akarok, nem a pénzt.Sőt, lehet ,hogy félre értettem.
"1-Year Manufacturer's Warranty: this warranty is offered directly by the manufacturer. Should the item become defective within the manufacturer's warranty period, customers may send the unit back to DX's Hong Kong office. DX will help forwarding the item to the manufacturer for repair or replacement, and will look after the progress. The customer will need to cover shipping fees both ways."Lehet, hogy a vissza utat nem nekem kell fizetnem, hanem "csak" a DX-hez Hong Kongba és onnan a ThL-hez, akárhova-t...
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Indiant
üzenetére
Lehet, hogy ez valami sablon levél. Ha gariba foglalkoznak a cuccal, netán cserélik vagy javítják, akkor próbáld meg lebeszélni velük, hogy legyen elég a készülék, mert piszok sok így a postaköltség. Ha vissza akarják adni a pénzed, akkor ok, hogy minden kell, de egyébként mi a fenének küldözgetsz oda vissza kábeleket meg töltőt meg dobozt stb ...
-
Indiant
addikt
válasz
peter76bp
üzenetére
Elment a wifi. Illetve, nem tud csatlakozni és hozzá sem tudnak.
2 hónapos.
"Pls send all parts of this item back to HK." szóval mindent kérnek.
és "The customer will need to cover shipping fees both ways." - oda-vissza én fizetem az utat.Csak tényleg szívás, hogy oda-vissza ki kell fizetnem az utat, legalább visszafelé ők küldenék, ha nem is ingyen, de ők olcsóbban küldik.
..ja és mivel átvenni senki nem fogja, így nem szabad úgy küldeni, hogy aláírás kelljen az átvételhez, de track nr legyen...
(egy ZTE válaszlevélben én azt olvastam, hogy mind1, honnan van a készülék , de persze ez nem szentírás)
-
bteebi
veterán
válasz
peter76bp
üzenetére
Visszafelé nem ingyen "kellene" jönnie? Nekem így lenne logikus, az már mindenképp a gyártó/kereskedő sara. A posta (legalábbis a nagyon hosszú szállítási idejű) a termék vásárlásánál ingyenes szokott lenni. Az már más kérdés, hogy ki vállalná be, hogy mondjuk 2-3 hónapig telefon nélkül legyen.
-
Indiant
addikt
-
mycsu29
tag
válasz
Emirabdul
üzenetére
Másik sim kártyával is ki lett próbálva és ugyanazt csinálta...
Egy dolog segített a telefonon, hogy akksi ki véve 5-10 percre, majd gyári alap beállítások visszaállítása, visszaállított mindent a telefonban és most jelenleg működik, de vagyok bizakodó...
Látott valaki már hasonló problémát?
-
mycsu29
tag
Van egy THL W8 4 GB-ás készülék és az a gond vele hogy telefonáláskor sípol, bontja a vonalat, ledob a hálózatról és újra kéri a pin kódot, mintha most kapcsolnánk be...
Hallott már valaki ilyenről?
Gondolom szoftveres probléma lehet... vagy nem?Segítséget előre is köszi.
-
Emirabdul
tag
Kicsit off de proba cseresznye. Van egy w7s telo. Elvileg mindenben egyezik a w8 al csak annyi a különbség hogy még tepsibb (5.7 col) .
Szerintetek rámenne egy w8 custom rom ?
Xdan mintha írták volna hogy valaki csinálta már de hátha van okosabb nálam :-) -
zero977
tag
Tegnap beadtam a derekam, és 0425-ös gyári rom után feltettem a GM 3.2-őt. Hát kurva jó, feltehettem volna hamarabb is. Nem "ébred fel" a telefon 2 percenként és az összes zavaró hoba javítva.
-
Dyingsoul
veterán
Már megvan a pénz, rendelném a minidealről a W8S-t, de elkezdtem gondolkozni és megfogalmazódott bennem egy kérdés a vámmal kapcsolatban.
Mivel Singapore post hozza majd, ezért azt olvastam a topikban, hogy kicsi az esély a vámra (vagy 50-50%). Namármost szerintetek tudom növelni valahogy az esélyeimet? Például megkérni őket hogy irják rá hogy alacsony érték vagy 18$ vagy ilyesmi? Valakinek van tapasztalata ebben? Vagy csak fogjam magam és rendeljem meg ne szarakodjak?
-
Karlitosz
tag
válasz
Indiant
üzenetére
Igen, többen panaszkodtak, hogy a gyári rom lecserélése után a Graviti mod 3.0-tól felfelé a 3.2 a legújabb asszem drasztikuisan húzza lefele az akkut. Aztán próbálták a gyári rom + gravity box kombót és 1.8as GB már húzta lefele az akkut, ezért kérdeztem hogy húzza-e még mindig? Nekem Gravity Mod 3.0-a van GB 1.4essel és egyébként sztem is hamarabb eszi az akkut mint a gyári.
3311. hozzászólástól egy pár hozzászólásig volt téma
-
Karlitosz
tag
Gravity Box 2.2.1
Próbáltátok már? Megjavult már?
Úgy értem, hogy ez nem húzza nagyon lefele az akkut? -
benjano
csendes tag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Tudom, hogy sokra nem megyek az IMEI letiltással.
Az első lendület után már inkább csak érdekelt, hogy kinyerhető-e a CWMR mentésből az IMEI.
Amit eddig összeböngésztem a netem: nem, a CWMR nem menti le az efs-t.Az ellopott helyett új W8-as lesz rendelve.
Van olyan változat amelyik tudja az USB OTG-t? -
BullZeye
veterán
-
peter76bp
aktív tag
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.
Changelog 2.2.0 - 20/08/2013
- Added QuickSettings QuickApp tile:
--- option to set main application to be launched on touch
--- option to set another 4 apps to be launched from dialog displayed on long-touch
- Added QuickSettings GPS on/off tile (for non-MTK devices)
- Added QuickSettings Ringer Mode tile (for non-MTK devices)
- Pie controls:
--- option to always show menu button
--- option to set trigger size
- Clock settings
--- option to completely turn off am/pm
--- option to hide alarm icon
--- option to hide clock
- Transparency management. Allows to:
--- set transparency for status bar for launcher and lockscreen independently
--- set transparency for navigation bar for launcher and lockscreen independently
--- uses default system transparency when not in lockscreen nor launcher
- Hide clear all recents button when there are no recent tasks
- Improved button backlight notifications
--- makes button backlight blink
--- now also works for missed calls
--- requires partial wakelock which is held for max. 1 hour (may consume battery)
- Option to set screen dim level
- Use sliders for minimum brihtness and screen dim level settings
- Improved compatibility with MTK devices that have no Gemini support (thanks to bgcngm)
- updated French translations (thanks to ch-vox)
- updated Italian translations (thanks to pitone02)
- updated Slovak and Czech translations -
BullZeye
veterán
válasz
Indiant
üzenetére
Gyakorlatilag az összes márkásabb telefon (pl samsungok) felélednek a home gomb 1x megnyomásával, mégis elmennek deepsleepbe. Power gombot megnyomod, akkor is előjön a deepsleepből, most nem mind1, hogy 1, vagy 2 gomb van bekötve ugyanoda?
De ezeknél hiába lehet átírni a home gomb tulajdonságát, deep sleepből 5-6x kell megnyomni, hogy feléledjenek.
-
imis
senior tag
válasz
bupemko
üzenetére
ezzel ment: Bluetooth gps
fontos, hogy a "fejlesztői lehetőségek"ben a helyutánzatok engedélyezve legyenek.
-
bupemko
senior tag
Imis, külső BT GPS app-ot lszi írd meg, hogy melyik vált be.
Thx!
-
hippo0315
senior tag
Szóval, az istenért sem megy nekem a GravityBox a gyári romon, semmilyen beállításra sem reagál.

-
Indiant
addikt
válasz
hippo0315
üzenetére
A gyári rommal lehet Képernyőmentést készíteni???
If you have a shiny new phone with Ice Cream Sandwich or above, screenshots are built right into your phone! Just press the Volume Down and Power buttons at the same time, hold them for a second, and your phone will take a screenshot.
-
imis
senior tag
válasz
mogyorosi55
üzenetére
Nekem a home gombra ébred, ha sokáig nem használom, akkor is csak vagy 5x megnyomom.
Akkumerülést majd figyelem. Ja nekem az olasz rom van fent, ha kell a kiszedett eredeti file: kl -
Indiant
addikt
válasz
hippo0315
üzenetére
Igazából tudom, hogy meg fogom bánni, hogy beleszólok, de...
Ha egy androidos teló felébred a Home gombtól, akkor az nincs kikapcsolva.
R-Go valami nem hagyja aludni, csak stand by-ban van.(többet fogyaszt)
Szóval teljesen normális, hogy nem ébred fel, csak Power gombra. -
benjano
csendes tag
válasz
mogyorosi55
üzenetére
Sajnos nincs.
-
benjano
csendes tag
A tegnapi napon a feleségem táskájával együtt W8-asát is ellopták. A teló nyomoztatása/letiltásához az IMEI szám kellene, amit sajnos nem jegyeztünk le.
Ismertek valami lehetőség arra, hogy a CWM mentésekből az IMEI számot kinyerjem?
Köszi -
imis
senior tag
válasz
mogyorosi55
üzenetére
nekem 1/8 as telóm van, rendesen műxik
-
hippo0315
senior tag
Egy dőre kérdés, a GravityBox működik a gyári romon?
-
mogyorosi55
csendes tag
megtaláltam az xda-s leírást a home gombhoz át is másoltam a telefonra nem akart működni
és vissza tettem a gyári file-t és most semmit nem csinál a home gombom
tud valaki megoldást vagy el küldené vakali a saját mtk-kpd.kl-jét 1/16 os w8 ról van szó. Köszönöm. -
linkinke
csendes tag
a zene lejátazóban az ékezetes betűket kínai karakternek jeleníti meg és így nem tudom hogy melyik zene melyik. mit tudok ezzel csinàlni? előre is köszi
-
bupemko
senior tag
ROM kérdés: 16GB-os W8-ra van valakinek hivatalos 4.1? Ismerős javasolta, hogy próbáljunk feltenni más verziójú Android-ot, hátha javít a GPS-en...
-
fodorati
csendes tag
válasz
fodorati
üzenetére
bocsi, kilökött, szóval:
[GPS]
set_messages=0
location_gps=1
port="0"
baud="57600"
accuracy_workaround=1
background_navigation=1teljesen kitöröltem mindent a Save mappából, kikapcsolt GPS-vevővel elindítottam a primot.
Észlelte, nincs bekapcsolva a GPS-vevő, bekapcsoltatta, és így meg is találta.
Azóta műxik... többször rebootoltam, és max 10 sec alatt talál műhóóóódat.Vitkó: a W8s felébred a Home gombbal...
=sztem az "s" elég jól sikerült masina...
-
bupemko
senior tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
5. Nekem két negatívum van, egyik a nem túl megbízható GPS (ez mondjuk ahogy olvasom MTK feature, nem kifejezetten W8 bug) és az, hogy a Home gomb megnyomására nem ébred fel a teló, mint a Samsungok (nekem ez volt az egyik fő szempont választáskor és úgy gondoltam, hogy ha van rajta fizikai Home gomb, akkor alap, hogy megy vele a wake, de tévedtem).
-
fodorati
csendes tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Szia,
sajna nem találta meg magától, és a save /.../ system.ini-be sem írta bele, mivel nem volt mit... hisz nem tudorr kommunikálni a GPS-vevővel.Végül azért sikerült, itt az "én" megoldásom, de term nem biztos, h ez másnak is bejön.
Szóval:[GPS]
Internail=1 ;ez elvileg a gép beépített GPS-vevőjét használná, és nem is lenne szüksége Port és baud ;beállításokra, de nekem ez nem volt elég -
Indiant
addikt
Valaki esetleg tudja melyik rész a wifi?

-
fodorati
csendes tag
Szóval még mindig érdeklődnék, h THL W8s-hez ért-e vlk annyitra, h a GPS melyik portot használja és milyen sebességgel (baud)?
Sajna megáll ott a tudományom, h "GPS-vevő automatikus keresése". 1-8 ig próbáltam a portokat és 4800-57600-ig a BAUD-ot a sys.txt-ben.
Egyéb ötlet vlknek?
Köszi -
fodorati
csendes tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Szia
runkeeper az app neve. :-)
a rootolást csak kérni kell, és ingyen megcsinálják. Én is kértem.
Én az aliexpress.com-on vettem, de dhgate.com, antelife.com...
és ott sem írták, h + ajándék SD, csak 1xűen benne volt. meg is lepődtem :-)
Én gorilla glass 2-t láttam, de h tényleg az van-e rajta, nem tudom. -
csoki98
tag
Tudja valaki hogy miért nem működik a telefonon a screencast nevű program?
nekem ezt csinálja [videó]
valamiért a színek teljesen átváltoznak és jobbra-balra húztam a kijelzőt de a videón nem látszik meg elvileg nem kéne szaggatnia. -
csonkadavid
tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én most leszedtem a gyári fóliát és mintha másik telefonom lenne.
Eddig csak szépnek láttam a kijelzőt most gyönyörű.
Nagyon rossz minőségű volt az a fólia.
Nem lehet ehhez kapni valami jobb minőségű ultraclear fóliát. -
Dyingsoul
veterán
válasz
fodorati
üzenetére
Huhh köszi a részletes választ/válaszokat!
Te honnan rendelted, hogy 8gb sd kari is volt ajándékba? minidealen úgy látom nincs hozzá kari.
Egyébként a gps nekem is fontos lenne, elméletileg futnék a telóval és kellene hogy mérjen (run gps asszem vagy ilyesmi az alkalmazás neve).
Azon is gondolkoztam, hogy kérjek-e rootolást. Ez lesz az első android telóm, de szeretném kókányolni, bütykölni ez tőlem nem áll távol. Másrészről szeretem a bontatlan dolgokat. Viszont az 5$-os rootolás mellett szól az az érv, hogy legalább egyszer elindítják a telefont így működőképeset kapnék és gyári hiba alapból kizárt. Vagy a fene tudja még ezen is gondolkodok. Rootoláshoz tud valaki linket? megnézném miből áll a folyamat.
Jah és még valami! láttam ilyet a specifikációban: "IPS, Corning Gorilla Glass 3" ez tényleg GG?

-
fodorati
csendes tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Szia.
1. Vám, ÁFA...
49,5 USD környéke a határ (árfolyamfüggő).
E felett van áfa és vám. (Az, h mennyit ír a kínai a számládra... az "megegyezés tárgya", legyél "ügyes" :-))2: Garancia: elvileg 12 hónap garanciát adnak a vasra (műanyagra :-)), de természetesen a szállítási ktg-eket és időt "be kell nyelned", ha elromlik, mert vissza kell küldeni Kínába...
3. Smooth: én épp most vettem egy W8s-t
nekem nagyon bejön, "smooth", azaz simán ketyeg, nem fagy, szépen gurul minden, csak a GPS-sel küzdök kicsit. Addig jutottam el az iGo Primoval, h "GPS-vevő automatikus keresése..." már minden port és baud kombinációt kipróbáltam, mégsem indul el. :-(4: Antutu: A sima W8 is "felveszi a kesztyűt" az S3-mal, de érdemesebb W8s-ben gondolkodni, hisz az már az S4 koppintása. 2GB/32GB, 5" full HD 1920*1080, MTK6589T (4*1,5GHz), Android 4,2, GPS (ha életre tudnám kelteni :-)) wifi + hot spot, etc. és ugyebár ne feledkezzünk meg az áráról 260-270 USD környéke, ami kb fele az előfizetéses, és kb negyede a nem előfizetéses S4-nek... valamint a 2 SIM-ről, a 2 db 2000mAh aksiról, az ajándék 8 GB SD kártyáról, a flip tokról, a fóliáról ...
5: én a DUAL SIM miatt (szinte) csak kínai koppintásokban gondolkozhatok, ezért is nem ez az első ilyen telefonom. Az előző (ZOPO C2) 1GB/4GB nekem kevés volt. ezért mindenképp az "s" jelzésű W8s-t javasolnám. a 2GB/32 GB több, mint elég mindenre. Ha vlmt fel tudok hozni "hibának", akkor nálam az a GPS, de sztem az sem hiba, csak beállítás / sys.txt kérdése. Ha sikerül életre keltenem, majd jelentkezem.
Szia
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Próbáld meg más kamera appal, bár tényleg nem hiszem, hogy ez szoftveres gond lenne.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt hittem, hogy ez már bő 1 éve lényegében alap feature...