Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imis
senior tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Én meg szemezgetnék egy "S5"-tel, ami még nincs, de bizton lesz, de még az S3-ra is sajnálnám a pénzt, nem, hogy az S4 szóbakerüljön.
Szóval 50ezres kategóriában, mert szerintem nézzük innen a dolgot, ez egy tökéletes telefon. Én március végén kaptam meg, azóta használom
. -
kgymac
őstag
válasz
Indiant
üzenetére
Azt azért meg tudod nézni, hogy csatlakozik-e wifin a hibásnak vélt készülék. Ehhez nem kell sem mobilnet, sem wifi továbbosztása (amit egyébként sem tud egyik mobil, tudomásom szerint. Az egyetlen készülék, ami tudja és hordozható, az a kingst0n wi-drive
, de nem telcsi). -
BullZeye
veterán
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Full HD W8 fölösleges, parasztvakítás, és csupán hátrányod születik belőle.
Galaxy S4 is néha néha be-be akad, az sem teljesen smooth, ahogy eddig egyik teló sem amit láttam.
Garancia van, és működik, fél évig ha visszaküldöd, cserélik.
Esély mindig van, hogy levámolják, de ritka, 1% körüli.
Ez egy telefon, sok rossz tulajdonsága nem lehet, a kamerája elmegy kategória, összeszerelése egyszerű, de jó, szoftveresen van sok alternatíva, így sok hibát nem találhatsz benne. Ha hardveresen jó, és van hozzá support felhasználók részéről, akkor az egy jó telefon.
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok! Szemezgetek egy W8S-el, de felvetődött bennem több kérdés is.
1: Például mennyire biztos az, ha a minidealről rendelek, hogy nem tesznek rá áfát a vámon mikor bejön kis hazánkba? Innen a fórumon járt már valaki úgy, hogy levámolták a készülékét?
2: Valamiféle garancia van a készülékre? Gondolok itt arra, hogy a thl-t rendelő tulajok mit csinálnának ha egyik napról a másikra csak úgy beszarna a készülékük.
3: Mennyire "Smooth" az életérzés a készülékkel? Láttam néhány videt w8-ról és néhanéha bekadt de csak egy hajszálnyit a menüben. Az is lehet, hogy csak a youtube videó minőségtömörítés miatt látszott így, nem tudom. Nektek mi a felhasználói tapasztalatotok e téren?
4: Antutu benchmark videókban úgy láttam, hogy az S3 jobb teszteredményeket ért el. Ez miért van? Az S3-nak jobb a vasa vagy csak a W8-at a FullHD felbontás húzza vissza kicsit?
5: Akik W8-at vettek volt már, hogy valaki megbánta? Ha igen akkor miért? (kíváncsi lennék a W8 negatív oldalaira is, eddig még semmit nem sikerült kiderítenem e téren pedig biztos van valami ami "rossz" benne azon kívül, hogy ez egy kínai márka)
Előre is köszi a válaszokat!

-
kgymac
őstag
válasz
Indiant
üzenetére
Szia,
Két telcsi kell a wifi hotspot teszthez. Egy amin jó a wifi, ezen kapcsold ki a wifit, a beállítások/vezeték nélküli/továbbiak..-ban a megosztás és hord.../wifi hotspot be, majd katt a wifi hotspotra (mint gps- epo-nál a gps-re). Erre megnyílik a menü, ahol be tudod állítani a wifi paramétereit(ssid, kódolás, passwd). Mentésre ki majd az új paraméterekkel bekapcsolja a wifi hotspotot. Az itt megadott paraméterekkel kell kapcsolódni a másik, wifi problémás telcsivel.
A haladó wifi-ben (wifi háló listán opció gomb/speciális) érdemes beállítani, hogy mindig tartsa bekapcsolva alvás alatt a wifit. Szvsz optimaliozálás sem kell. A mac címet itt is lehet ellenőrizni, sikeres belépés esetén az ip-t is. -
fodorati
csendes tag
Sziasztok,
W8s-em van 2/32 GB 4*1,5GHz, 1080... nem sorolom, nagyon jó, csak...
... iGo-val próbálkozom.
"GPS vevő automatikus keresése" :-(
Próbáltam 1-8-ig a portokat és a baud értéket is 4800 - 57600ig minden variációban. Sajnos nem találom benne a GPS vevőt. (igen, be van kapcsolva :-))
Tud vlk esetleg segíteni?
Köszi -
fodorati
csendes tag
Sziasztok,
iGo-val próbálkozom.
Nekem Primo van egy W8s-en Full HD-val... szépen el is indul, csak éppen ""GPS vevő automatikus keresése"
Próbáltam 1-8-ig a portokat és a baud értéket is 4800 - 57600ig minden variációban. Sajnos nem találom benne a GPS vevőt. (igen, be van kapcsolva :-))
Tud esetleg vlk segíteni?
Köszi, sziasztok -
Indiant
addikt
válasz
bupemko
üzenetére
Ezen pont gyári rom volt... azóta meg már minden más is.
Meg van a MAC és az IMEI-ek is.
Az első semmit, a többi meg, hogy nincs ilyen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az androidos gépeket tekintve nagyon megijedtem.
A teló egyik nap délelőtt még remekül működik és délután már nem kapcsolódik a wifi.
Azonosítási hiba és Hatókörön kívül - ez a jelenség.
Gondoltam, ugyan, majd megoldom. (Factory reset és romcsere nem segített és a különböző wifi fix-ek sem)
Ez még ugye nem lenne gond, hisz esetleg szar a teló, de tele van a net ilyen gondokkal és nincs megoldás. Mindenféle készülékeknél.
Nálam pont olyan gépnél van ez, ami még gyári állapotban volt, egy nő használta, ..nem dohányzó
..és ötletem sincs hová, kihez lehetne ezzel fordulni.
Kínába küldeni....
-
csoki98
tag
Egyébként tényleg valaki tudja a választ arra hogy miért zoomol be kamerázás közben? thl w8 1/4 gm2
-
BullZeye
veterán
iSMS mappát melyik app csinálja? Bosszantó, hogy üres, de mindig ha letörlöm visszajön.
-
MiZY
tag
válasz
Indiant
üzenetére
Nekem is 1043ND-m van, es a sajat tapasztalataim alapjan - valoszinu - szoftveres a problema, igy javaslom, hogy csinalj egy mentest, majd egy factory resettel kinald meg!
Nekem Defy+ CM7.2, es CM10.1 is csinalta ezt, es ott altalaban a frissebb ROM felpakolasa segitett a problema megoldasaban. -
adakiller
senior tag
OTG-re a stock rom alatt továbbra sem lehet rábírni a W8+ -t?
-
af86
csendes tag
hívásátirányítást és saját szám küldését hol találom? (andr 4.2) köszi
-
Emirabdul
tag
Eladó lesz ha érdekel valakit

Thl w7+ vagy s re vadászom

-
bteebi
veterán
válasz
csoki98
üzenetére
csoki98, kgymac, nagyon köszönöm a részletes válaszokat!
Sokat segítettetek vele. Mondjuk így se könnyű eldönteni, hogy melyik modellt válasszam, de legalább annyi biztos, hogy bármelyiket is választom, abszolút elégedett leszek vele
.kgymac: A BT4-ről a Wikipedián azt olvastam, hogy jóval gyorsabb adatátvitelre képes, mint a 2.0/2.1, emiatt érdekelt leginkább. Persze ha csak headsethez használja az ember, akkor tök mindegy.
-
Indiant
addikt
Igen, két helyen 3 routerrel.
Közben kipróbáltam a jó W8 wifi hotspot és SGS Tab kapcsolódna hozzá.
(nem használtam ilyet még) Mivel jelszót kér ,így gondolom a router wifi jelszava kell hozzá, de azzal a tab sem kapcsolódik a telóhoz, mert azonosítási hibával elszáll...bár úgy látom, hogy ez így nem működik. Ha bekapcsolom a hotspotot, akkor a wifi kikapcsol.
Tehát a wifi kapcsolatot nem lehet tovább osztani. -
Indiant
addikt
Köszi. Nálam teljes az elkeseredés, mert nem akarom kínába küldeni a telót.
Asszem mondhatom, hogy semmilyen routerre nem lép fel és alig látja az elérhető hálózatokat.
TL-WR1043ND a hazai, már gyárira is vissza lett állítva. MAC szűrés nincs. A routerhez max. 3 eszköz csatlakozik wifin. A házban van több router. (de az enyém szabad csatornán van) Próbáltam a 13-as csatornát is. A másik W8-al a hotspotot is, de nem kapcsolódik...valamint másfél hónapig remekül ment a gyári rommal.
Nem tudom, hogy a telóban ,hogy kéne teszteni a wifi-t. (Engineer Mode...) -
kgymac
őstag
válasz
Indiant
üzenetére
Szia,
Érdemes lenne megnézni a router beállításait (pl. mac szűrés) vagy ha van, akkor a logolását. Egy elgépelt mac address okozhat ilyet.
De akár a másik telcsi mobil hotspot funkciója is alkalmas a teszthez, mert egyszerű, mint a faék. Csak SSID, kódolás+key állítható, más szűrés nem. Ha oda be tudsz lépni, a routeren van a gond. Túl sok eszköz is lehet az ok, a régebbi, olcsóbb routerek nem tudnak 4-8 kliensnél többet tárolni (bekapcsolt mac filter esetén). Az enyém pl. max. 32-t tud, ennyi bejegyzése van nvram kilistázásakor. ha tudod szabályozni a router teljesítményét, érdemes emelni egy kicsit, bár ezt elég kevés tudja.
Állíthatod még a routeren a használt csatornát (1-13 között, bár a 13. csak a franciáknál engedélyezett), ha a házban több wifi is van. Lehet, hogy antenna probléma miatt kissé érzékenyebb a telcsi a zavarokra. -
rebuilt
tag
Ha valakit érdekel nagyon szép bootanimációs képeket lehet feltölteni a teloba a thl logo helyére Akár teljes kép méretben is.Egy kis ráfordítással még saját képekekkel és zenével is lehet kísérletezni.
Szólj és küldöm az URL címet.

-
kgymac
őstag
Szia,
Részben:
1) opera mobile (=classic) kb. 20 vagy több fül esetén nekem belassult. Futott mellette még openliveview, kaspersky mobile security, poweramp (bt fülessel), email(5 mail címmel, fiókonként kb. 2-3 heti levélmennyiséggel).
A gyerek w100-asáról átmentett memory clean up kb. 550mb memóriát szabadított fel, az opera is újraindult.
A lapokat megtartotta, de ha átváltottam rá, laponként újratöltötte. Azóta max 12 lapot böngészek egyszerre
.
A poweramp egyedül is el szokott vinni úgy 100MB memóriát (ennyi szabadul fel ha bukavúzás közben csak zenét hallgatok, bt-n). Néha az egész napos zenehallgatás + 1-3 óra mobil böngészés utáni bt-s telefonálgatásba a telcsi apk-ja is be szokott halni, a hívás megszakad, telefon apk-ja újraindul, pin-t újra bekér, majd működik tovább...Ebbe az alca 995 simán újraindult. De a w8-nál inkább a 4.2.1 nem gyári romra fogom (w8+-ból készült, herélt boot logóval, W8 jb2 10.0.4.20130510).
2) az enyém csak hd, így nem tudom. Bár olvastam lagról erőforrás igényesebb játékok esetében, főleg az elején vagy több, mint fél óra game után.
3) a thl gyár oldala a w8-ra bt2.1-et, a w8s-re bt4-et ír. A2DP megy a w8-on, egy néhány hete olvasott (talán mobilarénás) cikk a bt4-ről csak az extra alacsony fogyasztást emelte ki. Én nem igazán hiszem, hogy eltérne a két telcsi bt része, mert elvileg ugyanaz a chip felel a vezeték nélküli kapcsolatokért/gps-ért (622x). Bár olyat már láttam, hogy egy regiszter egy/több bitje állítja be az eszköz tulajdonságait...
4) Néhány fórumtárs felesleges pénzkidobásnak tartja. Az enyém a mini-ről van és én kértem, 5 dolcsi nem vágott földhöz. Ha bármi kiegészítőt rendeltem, a postaköltség is legalább ennyi szokott lenni (ot995 szilicon tok ebay, hu szállítótól) Legalább nem nagyon tiltakozhatnak garizásnál, ha esetleg behal. Persze, ha 6 hónapon belül átveszik
Ja, és kupont sem használok, mert a droid dual sim vagy külf.postázás fórumon már kuponos társnak ez-az hiányzott a csomagból. Pl. a 2. aksi, esetleg tok.
Valamint a root okozott már egyeseknek gondot kínai telcsiken, mert a system-ben nem mindig volt elég hely a superuser-nek. Nálam mind a w100-on, mind a w8-on csak az smsreg kínai app és egy létrás billentyűzet volt csak fenn, semmi egyéb (a 4 demó videón kívül). -
csoki98
tag
Na az ismereteim szerint megpróbálok válaszolni: (w8 1/4)
1. Nekem eddig semmi bajom nincs az 1gb-al. Eddig sose volt kevés. Volt hogy ment a játék (fifa12) és közben simán tudtam nézni 3-4 lapot.Gyorsan váltogatta őket.
2.Hmm én általában mindenféle játékkal játszom. Például a real racing 3 nagyon szépen megy. Én csak annyit vettem észre hogy ha nagyon sokan állunk a rajtnál akkor egy picit szaggat de szerintem még elviselhető.Temple run2, Subway surfers, hill climb racing, beach buggy tökéletesen futnak
3.Hát én eléggé megbízok a minidealben és szerintem nem vagyok egyedül, meg a gyártó oldalán is 4.0-van feltüntetve.
4.Igen ez azt jelenti hogy ha bepipálod akkor 5$+ért rootolják neked.Remélem segítettem
-
bteebi
veterán
Erre tudnátok mondani valami okosat?

-
eladogeppc
veterán
Olvastátok ezt sort ?
"fixed Pie compatibility issues for Android 4.3"

????? -
Indiant
addikt
Nagyon kéne valami segítség, mert az asszony telója minden rommal Wifi Azonosítási hiba-t és Hatókörön kívül-t csinál. (tudti ,hogy van a telóban valahol egy fájl ami nem törlődik)

-
linkinke
csendes tag
Füles nélkül, tehát a teló hangszórójával
az valahogy kimaradt :\* -
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.1.1
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Mainly bug fixes...
Changelog 2.1.1 - 15/08/2013
- fixed Pie compatibility issues for Android 4.3
- added support for MTK8389 (thanks to bgcngm)
- option to disable warnings when sending messages or making phone calls while roaming (MTK only) (thanks to ludoo for testing)
- allow minimum brightness as low as 10 (use with caution)
- clear all recents: preserve existing clear all button if it exists (e.g. if implemented by custom rom)
- updated French translations (thanks to ch-vox) -
linkinke
csendes tag
Az lenne a baj, hogy ha hallgatok zenét telefon nélkül akkor 2-3 perc múlva beszarik a hangszóró, és lekell venni a hátlapot és megpiszkálni... ( általában megfújkálom és jó lesz ) mi lehet a baj :\ esetleg tapasztalt valaki hasonlót?
-
rebuilt
tag
-
Emirabdul
tag
http://m.antelife.com/item_detail/6027-THL-W11-Monkey-King-MTK6589T-Quad-Core-1-5GHz-With-Android-4-2-5-0-inch-1G-16G-Dual-Camera-Front-Back-13-0MP-1080P-1920-x-1080-Smartphone-#!detail
Ez csak ma ennyi? Tud valaki erről valamit ??? Mert ha ennyi akkor berendelek vagy 2t :-)))
-
Indiant
addikt
Még 1 átlátszó kemény hátlap védő:[link]
-
peter76bp
aktív tag
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.
Changelog 2.1.0 - 13/08/2013
- CyanogenMod Pie Controls featuring:
--- pie can be dragged and snapped to any screen border
--- allows up to 4 independent pies, for each screen border
--- option to show/hide search button
--- option to set pie size (navigation key size)
--- option to hide navigation bar while pie is on (for devices having navigation bar)
--- option to disable HW keys (menu,back,home) while pie is on. HW key long-press and double-tap actions
will still work (for devices having HW keys)
--- additional MENU pie key is available while HW keys are disabled
- Button backlight modes (in Display tweaks)
--- standard mode (default)
--- disable button backlight
--- keep button backlight on while screen is on
- Button backlight notifications (experimental)
--- lights up button backlight when there's a notification and screen is turned off (for devices that lack notification LED)
- Dithered Holo background is now optional
- Improved existing reboot menu detection algorithm
- Option to use dark theme for GravityBox UI (in About menu)
- Clear all recents revamped
--- option to set position of clear all recents button (any screen corner)
--- option to adjust top margin of clear all recents button (e.g. when covered by statusbar)
- updated Slovak, Czech, French (thanks to ch-vox & Matx13) translations -
Emirabdul
tag
Talányos kérdés:
Kamera bekapcsolva. Átváltok videóra és a kép nem egy az egyben vált át hanem mintha 2X zoom lenne rajta már a videó módban
Minden eddigi rommal ezt csinálta.
Na ez mitől lehet?
-
Indiant
addikt
A MiZY féle #3002-es ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.5_20130601-t kipróbálta valaki, mert nekem nem megy fel.

-
csabi236
tag
Sziasztok . Én is egy thl w8 vásárlásán gondolkozok ,sok probléma van a teloval ? Vagy inkább másikat ajánlatok.a tmallboxon elég jó áron van.üdv
-
Indiant
addikt
Wifi gondok
Tegnap délelőtt még ment a wifin a net 05.10-es gyári rommal, majd délután elkezdte, hogy "hatókörön kívül" , "Mentve", "azonosítási hiba" és nem hajlandó kapcsolódni a routerhez. Van valakinek ötlete a probléma megoldására? (a másik W8 kapcsolódik és egy tab is..) -
imis
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Köszi,
úgy tűnik oké lesz.
-
imis
senior tag
próbáltam bt gps-hez kapcsolódni, de nem akar működni, párosítottam, de nem használja a bt-st,
van valakinek ötlete? -
lexter00
őstag
A méretről,elsőnek vettem egy THL W7-et de az túl nagy volt már nekem helyette vettem egy W100-at na az meg túl kicsi
Most vadászok egy jóképű 5 colost hátha az már jó lesz.Talán egy W200 vagy Lenovo A830 de ez a W8 is jól néz ki habár úgy halottam hogy fakóbb a kijelzője mint a w100-nak
Szóval még az se nagyon tudja eldönteni hogy mi a jó méret aki saját magának veszi.Pedig előtte GSM boltokat végigtaperoltam a méret miatt
Amúgy a W100 volt eddig a legjobb teló,hihetetlenül szép kijelzője van.
Szerk: A Minin kérdeztem Joyce-t az A830-ról hogy mikor lesz olcsóbb és azt írta hogy ők is drágábban szerik be a telefont(de azt írta hogy telefonok a többségét) szóval nem hogy csökenni hanem növekedni fognak az árak -
BullZeye
veterán
válasz
Danniel
üzenetére
Én egy hűtővel jártam így, már reklamáltam, hogy sérült a hűtő oldala, mikor közölték, hogy nem 1, hanem 2 réteg van rajta, és csak az egyiket szedtem le...
Másik pár napja volt, rendeltem laptopot, és a káváról leszedtem a fóliát, de mikor már beletörődtem, hogy van rajta egy karc kiderült, hogy egy keményebb protector is van rajta.

-
bteebi
veterán
-
adorjant
őstag
Cserébe a felbontás is kisebb.
Nekem meglepetés volt a W100,a kijelzője szerintem sokkal jobb,mint a W8-é.
Formára viszont a W8,legalábbis nekem
Mindenesetre én nagyon elégedett vagyok még mindig a W8-al,majd talán jövőre az aktuális hardveres változatra benevezek
Az biztos,itthon soha többé nem veszek telefont
-
BullZeye
veterán
válasz
Danniel
üzenetére
Ez a gyári fólia, egész jól rárakták, ha csak 3 van rajta.

Ez normális mindenkinek van (na jó a szerencséseknek nincs). Kis porszem/levegőbuborék, szedd le, ha nem jó, és próbáld jobban felrakni azt amit kaptál hozzá.Vagy én speciel fogtam szélén felszedtem, és kiszedtem egy tűvel ÓVATOSAN a porszemeket, így nincs porszem, se buborék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.

, de nem telcsi).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most vadászok egy jóképű 5 colost hátha az már jó lesz.Talán egy W200 vagy Lenovo A830 de ez a W8 is jól néz ki habár úgy halottam hogy fakóbb a kijelzője mint a w100-nak