- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Sziasztok!
Hátha valaki még benéz.
Az 1-es SIM slot érintkezőit tönkre tettem tegnap. Van valakinek a fiókban egy rossz W8 alkatrésznek? -
Gabboo
tag
Sikerült.
Nekem a cwm reco. flashtool-os feltöltése után se a ROM manager, se a MUT nem indította újra recoverybe a telót.
Ezután jött a root, nekem is supersu-t tolt fel. Ekkor sem akart belépni a cwm recovery-be se újraindítással, se gombbal.
Majd egy hirtelen ötlettől vezérelve még egyszer nekimentem a flashtool-al a már rootlot telón, és ekkor már sikerült belépni a cwm recovery-be.
Innen indult a mentés SD-re, majd onnan PC-re, aztán fel a Meteos-t, és 2,5 GB-vel sikeresen újraparticionálta.
Ez a rész siker.Viszont amikor visszatettem a 2 SIM-et, akkor csak az egyiket érzékelte.
User error, a 2-es foglaltnál hiányzik egy érintkező, gondolom, amikor kivettem, eltört.(Kb két és fél év alatt kétszer vettem ki a SIM-eket, akkor sokat mondok, ennyi használattól ennek nem kellene elfáradnia...)
Ha esetleg tud valaki szervízt, aki vállalja, ne tartsa magában.
Köszönöm! -
kgymac
őstag
Sokaknak nem ment a belépés a reco-ba gombokkal, de az első sikeres belépés óta (MUT-ból vagy találni a play-en is olyan apk-t, ami kibővíti a power menüt recoval, bár ehhez általában már kell root is. Esetleg adb reboot recovery, de ehhez kell pc és némi ismeret is) már általában megy gombokkal is.
A su-t ill. a kezelő csomagot (pl. supersu) a általában a root-oló progi teszi fel, sikeres rootolás után szokott feltelepítve lenni valamilyen root kezelő. Nálam alapból supersu.apk települt, lévén 4.2 droid. Persze ennyi idő után egyből találsz hozzá a play-en frissítést is. Legtöbbször su binárist is kell frissíteni, ha rootolt a készüléked, normál módban simán tud frissíteni. Ha ez nem menne, nem igazán volt jó a root.
Ha van root-od, szintén meteos-apk-t ajánlom, cappa72 mester
ph-s blogjában találsz leírást a használatához (lenovo A820 cikk, én ez alapján csináltam. De fontos, hogy ELŐTTE feltétlenül ments le mindent a telefonról, mert bibi esetén akár nagy gáz is lehet (a Mester több cikket is írt a mentésekről/visszaállításról, ezeket is érdemes elolvasni és a benne lévő tanácsokat megfogadni. Megéri).
Én speciel a 2GB-s /data-t választottam, a 2.5GB is működhet, de a max méret (talán 2.7?) már nem, egy w8-ról és egy w100-ról is tudok, ahol a tulaj a max /data-ért beáldozta a telcsijét (lehet, hogy a meteos.apk is bűnös, mert nem vette figyelembe a két összevonható majd újra felosztható partició méretét, így erre feltétlenül érdemes figyelni).
Plusz arra is figyelj, ha vissza akarsz térni a korábbi partíciókhoz, gondot okozhat, hogy az új data >1GB, így nem feltétlenül lehet visszatölteni, érdemes elrakni későbbre az újrapartícionálás előtti data mentést is.Reco-t rootolt telcsin a MUT-ból tudod a legegyszerűbben feltenni, úgy emlékszem, recovery.img néven kellett az sd / -be tenni, majd a MUT-ban csak ki kellett választani a recovery csere menüpontot.
Ha volt saját mentésed /pl. Cappa72 cikke is leírta, hogy kell/, akkor a gyári /e3/ is visszatehető. -
Gabboo
tag
Köszönöm a segítő szándékot és iránymutatást.
Sajnos pont az a gondom, hogy a cikkben megtalálható linkek közül sok már nem él, hiába nézem akár a forrás pl. xda-developers-en.
Guglizom a fájlneveket sok esetben, mert az eredeti források mögött nincs ott a fájl. Aztán vagy sikerül tényleg megtalálni, vagy letöltök valami egyező nevű hamis-bithalmazt, feltolom a telóra, az pedig jól megmakkan (remélem nem).Gondoltam, hátha itt megvan még valakinek lementve ez a néhány fájl, de úgy veszem észre, már nem pörög ez a topik (ami érthető is, hiszen nem egy mai teló ez).
Egyébként lassan meglesznek a fájlok, viszont most a recoverybe nem enged be a telefon, miután felraktam a CWM 6.0.3.3-at leírás szerint.
Majd visszaolvasok itt, arra lett-e valami megoldás, vagy ha más nem, hogy tudom a gyárit visszavarázsolni. Persze este annyi eszem már nem volt, hogy azt lementsem...
<nosztalgia>
Mielőtt 2013 augusztusában ezt a telót megvettem, kb. 40.000 hozzászólást olvastam át a dual sim-es topikban, "read-only" felhasználóként. Akkor még volt ilyen huncutságokra több időm...
</nosztalgia> -
Gabboo
tag
válasz
osztszoroz #4910 üzenetére
Köszi a linket!
Még annyi, hogy nekem a gyári recovery (3e) van fent, és root jog sincs...
Gondolom, ehhez valami CWM-et kellene felvarázsolni előbb.
Melyik verzió passzol ehhez?
Lehet, hogy buta kérdés, de utána még valami su is kell, ugye?
Meg ha fent van a cwm, akkor egy mentés. -
osztszoroz
aktív tag
én anno a Meteos-szal partícionáltam át a w8-asomat.Gond nélkűl sikerűlt.A 2.5 Gb-os opciót választottam.
-
Gabboo
tag
Sziasztok,
Van nekem kb. két és fél éve egy ilyen csodafonom, 4GB-os verzió, még gyári 4.2.1-el.
Build szám: ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.5_20130601
Mostanra jutottam oda, hogy lassan nem tudok telepíteni appot a kevés belső tárhely miatt (hiába állítottam be az SD-t elsődleges telepítési helynek), ezért átpartícionálnám.
Találtam hozzá leírást is, viszont a legtöbb helyen már nem élnek a linkek.
Valakinek esetleg megvannak valahol a szükséges fájlok, vagy tudtok élő linkeket adni hozzá?Köszönöm!
-
bendi806
aktív tag
válasz
osztszoroz #4907 üzenetére
es IGEEEEEN:-D. koszonom:-$ halam.uldozzon:-)
-
bendi806
aktív tag
válasz
osztszoroz #4905 üzenetére
Sima W8
Bocsi:$
-
bendi806
aktív tag
válasz
osztszoroz #4903 üzenetére
az w8s-et kihagynám :S
de a simára tippelnék:$ a beyond, miben különözik a simától??
pontosítok...sima....
nem FHD-s volt!
-
bendi806
aktív tag
válasz
osztszoroz #4901 üzenetére
úúú hallod, passz...úgy emlékszem nem! ez csak hozzámkerült, és nem is nagyon néztem bele, és le sem mentettem semmit :S Tehát ez a legnagyobb gondom....
így szerintem papírnehezék marad! (bár nem szeretném:$)
Gravity mod 2 volt rajta..ha nem csal a memóriámde már nálam semmi se biztos
Holnap veszek egy zte v5-öt
-
bendi806
aktív tag
válasz
osztszoroz #4899 üzenetére
Sziasztok!
A telefonom megállt mint a szög. Majd újraindult és a recorvery menü fogadott
Sima ujrainditással nem indult el. Csináltam egy Factory resetet, végig is ment a folyamat, és ujrainditottam.
Elindult, de csak addig még betöltötte a boot képeket csilingelt ahogy szokott, és kiírta, hogy az android hitelesítés megszakadt bla-bla... gyári visszaállítás és inditsa ujra a telefont. Erre rá is kattintok, újra indul, de a történet ugyan az marad, ugyan az a képernyő fogad.
Segítsetek légyszives! Mit lehet tenni?De egyáltalán, miért csinálja??
Próbáltam szervízbe, de semmi ötletük sincs...még nem dugtam rá USB-re, hogy felismerei e, vagy akármi
Amúgy már tervezem másik telefon vásárlását, de hogy ha valaki szereti a kihívásokat, akkor adhat tippet, hogy mihez kezdjek
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
ekrisztian #4898 üzenetére
köszi az infót.nekem sima w8 van törött üveggel,de az lcd ép teljesen.mindenhol él,reagál a képernyő.lehet,hogy nekiállok és rendelek hozzá..
-
ekrisztian
őstag
válasz
osztszoroz #4897 üzenetére
Szia!
Gondolom 99% úgy vagyunk, hogy reped/törik a digitizer. És az LCD ép marad.
Nálam így volt.
Vettem egy törött W8S telefont, amihez a tulaj vett egy digitizert. Neki nem sikerült szétválasztani az lcd-t.
Az én Beyondom szét jött pikk pakk. De egy másik szerelési hiba miatt, leamortizáltam az lcd-t.Hogy mikor, az kérdéses, de a hiba jól látható volt. A képernyő jobb alsó sarka nem volt műanyag keretben és a papírvékony lcd a sarkán megrepedt, így nem adott képet.
Ez az lcd már keretben van alul. Így tökéletes lett. Ha már atomjaira szedtem, cseréltem középső keret is. Mert a króm lekopott a másikról.
Most igaz antracid a keret nem króm, de sztem megy a fehérhezilletve ez van, ha tetszik, ha nem.
Annyi még, hogy a keret nem volt jól méretve gyártva, és az alaplap nem ment a helyére. Ezt kireszeltem és jó lett. Mivel a W8S alaplapja tökéletes volt, hála a kollégának, így most a Beyond, W8S-ként megy tovább.
Következő javítás nem lesz... -
osztszoroz
aktív tag
válasz
ekrisztian #4896 üzenetére
mennyire macerás az LCD csere?érdemes kísérleztezni?én egyszer próbáltam egy zte-vel,az átütő siker elmaradt...
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Ha lenne aki rajtam kívül is olyan elvetemült, hogy nem hagyja az enyészetbe hullani a telefonját, annak lcd vásárlásra ajánlom ezt az eladót.
Full hd lcd-t vettem, és korrekt a cucc. -
krics
tag
válasz
bupemko #4893 üzenetére
hi, probaltam ugy is, hogy cwmbol flasheltem fel ra egy gapps zipet. Ugy is probaltam, mikor egy lewa romot tettem ra, hogy google installerrel telepitettem fel a google alkalmazasokat. Megadom az azonositot a playhez, befrissiti magat a play app, aztan a gmailt feltelepitem, gmail inditaskor keri, hogy a google play services appot frissitsem, ok, frissitem,ezutan a gmail elindulna, egy pillanatra latszik az uj felulet es utana "sajnos a gmail alkalmazas leallt" uzenet jon....
-
krics
tag
szevasztok, egy ideje a google appsel torpent valami az asszony w8+ telojan, nem szinkronizal a gmail app illetve allandoan unfortunately gmail has stopped uzivel elszall, emellett pedig a youtube is csak homokorazik, barmit csinalok. Mar az otodik romot rakom raja, mindegyikkel ez a helyzet... Mi a xar ez?
-
bupemko
senior tag
Ráadásul ez nem is 6589t, hanem csak sima 6589. De én biztos nem próbálnám meg, mert a többi része szinte biztos, hogy teljesen más.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
kislaszlo83 #4889 üzenetére
nincs hozzá 4.4,
-
kislaszlo83
tag
válasz
osztszoroz #4888 üzenetére
Sziasztok.
Létezik ehhez a telefonhoz, android 4.4 rom?
Illetve, ha igen, az jó lehet másik fajta kínai telefonhoz, ami ugyanezt a soc-ot használja mtk6589t?
Köszi -
Janika005
csendes tag
Sziasztok
Teljesen amator vagyok kis segitegre lenne szuksegemVan egy alaplahibas t6pro es van egy t6s em ami lcd hibas .
A kerdesem a t6pro lcdje jo a t6s be? -
imis
senior tag
válasz
ekrisztian #4885 üzenetére
én sajnáltam kockáztatni rá a 16ezret, de azért a csere megvolt egy honor 6-ra
.
A W8 két évet szolgált, egy kameracsere és hangszóró cserével. Jó készülék volt, jó áron. De az 1 gb ram már kevéske. -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Nos nekem nem sikerült hiba nélkül a digitizer csere.
Mire szétszedtem a régi digit és az lcd-t, valami gebasz lett, mert az lcd nem ad képet csak világít, de a telefon él, érintésre reagál, rezeg csipog...Konklúzió az aláírásomban
-
osztszoroz
aktív tag
Üdvözlet! Furcsa dolgot produkál a Thl w8-asom. Kb kétpercenként eldobálja a térerőt. Utána mindig magához tér, de nagyon idegesít. Négyfajta rommal próbáltam, ugyanaz a probléma mindegyikkel. Ha valakinek van ötlete a probléma megoldására, azt nagyon megköszönném.
-
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémával szembesültem, hogy egy ideje, hol tölt hol nem a telefonom (THL w8 gravitiy mod 2) eddig semmi gondom nem volt vele, igaz picit sérült volt az USB töltő része, de picit mozgattam és ment
de most világít, hogy tölt és semmi..pár naponta, azért megszállja a szentlélek és feltölti! Na most esetleg valakinek valami ötlet? mert én nemtudom
Akksit kivettem, visszaraktam, másik töltőt próbáltam, másik hálózati csatlakozót, tehát ezeken már túlvagyok! esetleg valamiféle szoftveres gond volna? factory resetet nemszeretnék csinálni
Áramot felvesz, azt néztem..de egyszerűen nemtudom mi lehet, gondolkoztam, hogy marad papírneheznéknekKöszönöm a választ , ha lesz előre is
Előzőleg is volt ilyen gondom......
de most már semmire sem reagál
-
Indiant
addikt
válasz
osztszoroz #4869 üzenetére
ebay már nem is jó??
-
osztszoroz
aktív tag
Sziasztok. Flip tokot sikerült valakinek beszereznie itthon?
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
A kép eltűnésés problémát nem erőltettem
más gondom van :S egyszerűen nemakar tölteni a telefonom!
hálózatiról sem, ott meg se nyikkan, rádugom USB-re, ott csak 4 százlékot megy fel...akksit kivettem, beraktam, újraindítottam stb....és mégse tudom mi a gond :S
Még egyenlőre nyugodt vagyok, de ha ezt folytatja akkor repülni fog......... -
bendi806
aktív tag
sziasztok
sajnos csinalni kellett egy factory resetet:-\ es elfelejtettem a képeimrol biztonsagi mentest csinálni, ami a bluetooth mappába volt...
van barmi lehetőség arra, hogy a privat képeimet visszahozzam?
koszonom az ötleteket elore is
(sejtésem szerint nincs:-\) -
zavatar
csendes tag
Sziasztok! THL W8-at (16 Gb) használok, már bő másfél éve, gyári rommal. Most egy olyan szoftveres gondom adódott, hogy a facebook 45% CPU-t használ és főzi az aksit. Letöröltem, újratelepítettem (háromszor is), de semmi javulás.
Nincs valami tipp, hogy mit tehetek a probléma rendezésének az érdekében?
Illetve ha már írok.. Egyedül nem mertem belevágni ennek a telefonban a mókolásába, romolásába. Ha valaki Hajdú-biharban otthonosan mozog W8-as romtelepítésben akkor szívesen igénybe venném ebben a segítségét. Előre is köszönöm!
-
ekrisztian
őstag
válasz
villásdugó #4860 üzenetére
Ahan.
-
villásdugó
csendes tag
válasz
ekrisztian #4859 üzenetére
azt tudom, hogy az lcd az más, de a digitizer is?
-
ekrisztian
őstag
válasz
villásdugó #4858 üzenetére
Szia!
Beyond más felbontást használ
-
villásdugó
csendes tag
válasz
ekrisztian #4857 üzenetére
nekem van egy téglásodott, sima, fehér w8-am, amit sajnos nem sikerült megjavítani (teljes sztori néhány hozzászólással feljebb), így jelenleg csak porfogó itthon.
nem tudom, jó-e a beyondhoz a digitizere, ha igen, akkor rajtad még segíthet -
johniee
senior tag
Sziasztok, rendelt mostanában valaki W8-hoz digitizert?
Alibabán találtam eddig jó áron, de abban nem igazán bízok.
Ha bárkinek bármilyen jobb ötlete van, annak örülökaz is jó, ha már országon belül van
-
ATM_automata
őstag
válasz
Tommyka77 #4853 üzenetére
Olvass/keress vissza. Mtk6589 Chipset vagy szoftver hiba. Jelenleg nincs rá teljes megoldás tudomásom szerint. Csak akkor csinálja amúgy, ha a BT kapcsolattal együtt a 3G is be van kapcsolva. Annyit tudsz tenni, hogy a mobilnet beállításnál átteszed 2g-re és akkor nem fogja olyan gyakran csinálni. Nyilván nem fogja szeretni a telefon, de ez van. Nekem az utóbbi időben időnként még ilyenkor is eldobta...
-
Tommyka77
újonc
Tudna valaki abban segíteni, hogy a w8-as telefonom elég gyakran bekrepál ha BT-s headsetet használok. Ha hívnak és fel akarom venni akkor kilövi mind a két kártyát. Ha én hívok és én bontom a vonalat akkor szintén.
Lehet, hogy egy új ROM segítene rajta ?
Remélem valaki tud segíteni! -
imis
senior tag
Tegnap megtörtén a hangszóró csere is, újra hangos.
Március végén lesz kétéves, az akkukon még nem vettem észre semmi gondot, szóval úgy látom ez jó vétel volt anno. Ezért is sajnáltam volna kidobni, így a kamera + hangszóró gondot sikerült megoldanom 6ezer alatt, szerintem ennyit megérdemel ez a teló. -
törölt tag
válasz
#12928000 #4849 üzenetére
Igen a level szintek állítgatásával a volume gomb nyomásonkénti emelkedését tudod állítani.
Magadnak kell kitapasztalnod, neked mi a megfelelő beállítás.
Minden mást is lehet állítgatni, mikrofon és külső hangszóró stb.
Nálam halk volt nagyon lejátszás fülhallgatón keresztül és ez megoldotta a problémát, szintén Sony agyba-dugós fülesen.
De itt írnak róla bővebben:[link] -
törölt tag
válasz
#18193920 #4848 üzenetére
Köszi szépen, így ha a maxot átállítom akkor a léptékek arányosan fognak ugrani? (én a media level-eit állítgattam volna...) egyébként 148 a max vol, illetve nincs most nálam kis bedugós füles viszont ezt a fejhallgatót nem igazán hajtja meg úgy mint a laptop: SONY MDR-ZX310, Érzékenység 98 dB, Frekvenciaátvitel 10-24000 Hz, Impedancia 24 ohm, Membránátmérő 30 mm. Hangerőfelvétellel jobb lesz ez? vagy felejtsem el és vegyek mp3 lejátszót?
-
törölt tag
válasz
#12928000 #4847 üzenetére
Én így szoktam:
Belépsz a Mobileuncle MTK Tools/Engineeer Mode/Engineeer Mode(MTK)/Hardware Testing/Audio/Headset Mode
Majd Type alatt található Media, ezt megnyitva Max Vol (0-160) ami nálad mondjuk124 átírod 155-re (nem jó maxra, mert nagyon torz lesz) megnyomod a set gombot visszalépkedsz és bezárod a MUT-t.
Restartolod a telefont majd visszalépsz ( Mobileuncle MTK Tools/Engineeer Mode/Engineeer Mode(MTK)/Hardware Testing/Audio/Headset Mode/type/
és ellenőrzöd, hogy megtartott-e a beállításokat.
Valahogy így:Plusz ha van a Beállítások/Audió Profilok-ban van BesAudEnh vagy BesLoudness vedd ki a pipát mindkettő elől.
-
törölt tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni hogylehet hangosabbra venni a zene lejátszót, fejhallgatóval. Piszkáltam már az engineering mode-ot ahogy itt leírtátok, hangerő növelésre de a füles hangerejét zenehallgatáshoz nemtudom pontosan melyik opciót kellene kiválasztani. W8 4.2.1 gravitymod2 v3.2 + gravitybox3.1.3. Előre is köszi!
-
törölt tag
válasz
Merlini #4844 üzenetére
Én ennyiért vettem és nem vártam rá csak 2 napot
Nézz körül és ha akarsz simán veszel annyiért amennyit írtam.
Hiába véded a mundér becsületét, mivel én csak arra figyelmeztettem, hogy tilos hirdetni.
És 10 ezerrel olcsóbban vesz hasonlót. (akkor még 32-re volt kitéve)
De nem tudsz lejönni a T6S témáról.
Akkor is irreális egy ilyen használt vacakért, nekem speciel 10 ezret nem érne ( de ez meg már az én véleményem, ami van olyan jó mint a te véleményed)
ENNYIEZ! -
Merlini
tag
válasz
#18193920 #4843 üzenetére
Ha nem is összehasonlítás volt a cél, mégis megtetted.
Vaterán van:
21eFt + 9,5eFt szállítási díj
22eFt + 8,5eFt szállítási díj30.5eFt és várni is kell rá vagy 3 hetet. Valaki leüti és utána koppan, ha nem nézte a szállítási díjat.
Így máris nem olyan irreális a kolléga hirdetése, 15eFt körül kétmagos MTK van.
-
törölt tag
válasz
Merlini #4842 üzenetére
Vaterán kb ilyen áron mennek, de amint említettem már nem az összehasonlítás volt a cél.
Én a gyereknek vettem, mert OCCÓ és nem akartam sokat költeni rá, úgysem tudnak vigyázni még a dolgaikra.
És én sem cserélném le a T11-et jelenleg másra, mert ár érték viszonylatban (amennyiért én vettem, nem a mostani árára céloztam) a legjobb vétel volt
A szakmai topikban való hirdetésből indult ki minden, nem az összehasonlítgatásból.
De természetesen ha talál egy madarat aki ennyit ad egy használt készülékért, lelke rajta. -
Karlitosz
tag
válasz
#18193920 #4840 üzenetére
Asszonynak T6S van, kollegáknak T6 Pro.
Nekem annyira nem nyert egyik sem, hogy lecseréljem.
Csak szólok a 30eFt nem biztos hogy irreális ár egy használt W8ért,
mégpedig azért, mert nagyon jól sikerült széria, mai napig kapható 200-220$ért,
és akkor még az áfa+vámról nem is beszéltünk.
Sztem jól sikerült modell lehet, ha a ThL még mindig gyártja!
Az újakról meg még nem nagyon vannak meghibásodási infók.
Kollégával a T6pro-hoz hasonlítgattuk, persze jobb a T6pro, kijelzője szebb és gyorsabb a 8 mag miatt viszont a készülkház nagyon gagyi érzetet ad. Egyébként meg mindenki annyiért árulja amennyiért akarja legfeljebb nem veszi meg a kutya sem és megy lentebb az árral. -
törölt tag
válasz
Merlini #4839 üzenetére
Én ennyiért vásároltam, és új.
Az aksinál eszméletlen sokat jelent az az óriási különbség, arról nem beszélve, hogy a KITKAT takarékosabb mint a JellyBean.Még ha esetleg 3000 vs 1900 mAh lenne megérteném.
ÉS csak 4GB a tárhely, a T6S-ben 8.
A kijelző felbontása tényleg szerényebb, de ezen az áron szerintem remek választás.
Itt most nem is a két készülék versenyeztetésén volt hangsúly, hanem az irreális áron és a hirdetésen a topikban.
Nem akarok senkit megbántani de azért a készülékért, használtan, JellyBean rendszerrel (no support) az ő általa hirdetett ár fele a reális. -
törölt tag
válasz
zsozsen #4835 üzenetére
Úgy tudom szakmai topikban tilos hirdetni.
[Apróhirdetések»Mobil]
Erre találták ki ezt.
Ráadásul miért is akarna az ember ilyet venni ennyiért, amikor például THL T6S készüléket is vehet, aminek az új ára 22e .
(OS 4.4 Kitkat, Cortex A7 quad core, GPU: Mali-400 MP, ROM 8GB, RAM 1GB, Display Size 5.0 Inch) -
zsozsen
csendes tag
-
bendi806
aktív tag
Maximálisan megvagyok elégedve a telefonnal
főleg, hogy újra működik és vigyázni fogok rá ...sokkal jobban
-
bendi806
aktív tag
Működik
-
bendi806
aktív tag
De én ilyen kis naív buta ember vagyok, mikor flip tokban volt, és pár másodperc sem lehetett az egész, mivel áttörölgetés után működött..nem gondoltam én semmi rosszra!
De hátha megjavul!
mindenesetre köszönöm a gyors segítséget
További szép estét -
törölt tag
válasz
bendi806 #4827 üzenetére
Sajnos hiába a gyorsaság az usb és a jack csatlakozónál beszivárog a víz.
Reméljük az aksit nem ütötte ki ha esetleg zárlat keletkezett a víz miatt.
Ha csak simán hagyod megszáradni akkor eloxidálódhatnak az alkatrészek.
A rizs viszont annyira száraz, hogy szinte kiszippant minden nedvességet a készülékből.
Reméljük a legjobbakat, sok sikert. -
törölt tag
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
van gond, nem kevésvéletlenül vízbe esett a telefon, gyorsan kikaptam, áttöröltem és semmi gond nem volt vele...egész fél órát használtam, mikor csak egyszer kiírta, hogy SD kártya eltávolítva...
azóta újraindítottam, "csökkentett" módban indítottam és továbbra sem érzékeli, a kártya jó, mivel átraktuk egy másik telefonba és ott érzékeli....
mit csináljak? vagy felejtsem el, hogy lesz még memórikártya ebben a telefonban? vegyem ki esetleg és hadjam száradni??de nem vizes egyáltalán....
de mindig mikor berakom azt írja, hogy elvan távolítva és tegyek be egy kártyát
Nemtudom fontos e , de világít az értesítési led, halvány zölden...
Köszönöm a segítséget előre is ha lesz
-
imis
senior tag
Rászántam magam, és rendeltem kamerát a w8-ba és egy hangszórót is, a kamerát nem tűnik bonyolultnak cserélni, de a hangszóró bekötését nem nagyon láttam, talán még a rezgőmotort is ki kell venni hozzá?
Ha megjönnek az alkatrészek 6ezer alatt megúszom, gondoltam ennyit megér még a w8. -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Nincs véletlen kimaradva nektek fehér beyond digitizer? -
BullZeye
veterán
GravityMod2 ROM-ban, van mód, hogy ne az internal SD-re rakja a képeket? Mert az formázva van, és 256 megás partíció, de DCIM mappát és Beweather plusz fájlokat oda szeretné letölteni, ami betellik azonnal körülbelül.
Settings -> Storage -> Defalt Write Disk beállításra magas ívben tojik, bármelyiket választom ki (Phone Storage vagy SD Card) ugyanúgy a 256 megás partícióra menti a képeket újraindítás után is. Előtte stock rom volt rajta, azzal nem volt baj.
-
lipike008
csendes tag
Sziasztok! Úgy tűnik, hogy a híváskor használt hangszóró bekrepált a W8S-emben. Nincsen valakinek itthon egy pluszban és válna meg tőle némi forintért?
-
törölt tag
Sziasztok
Ilyen készülékhez keresek stabil, friss, magyar romot:
THL W8 sima 1g ram 16 gb rom 1280*720 kijelző
(moly wr8 w1248md.wg.mp.v7)
Melyiket érdemes rátenni, mik a tapasztalataitok. -
csoki98
tag
válasz
villásdugó #4809 üzenetére
Persze majd le fogom írni
Sajnos egyáltalán nem tudom, hogy mikor lesz majd kész, ha egyáltalán sikerül vele csinálni valamit:/
-
csoki98
tag
válasz
villásdugó #4807 üzenetére
Na akkor legalább már nagyjából tudjuk mi lehet a gond:/ Az enyém már szerelőnél van, remélem ott tudnak vele csinálni valamit.
Ha meg nemsikerül akkor karácsonykor veszek egy másikat, és sok gondolkodás után arra a következtetésre jutottam, hogy(számomra) a legjobban még mindig az ismertebb(samsung, sony, htc) telefonok érik meg a legjobban, főleg support terén.
-
villásdugó
csendes tag
válasz
Indiant #4806 üzenetére
nem titkosítottam, azt sem tudom mi az, és hogy kell
ugyanazok voltak a tünetek, mint a kollegánál: lassult a telefont, jobban merült a szokásosnál, az utolsó héten csinált olyat is, h hirtelen tűzforró lett, és olyankor kb 10 másodpercenként merült 1%-ot. szóval egyre romlott a helyzet, aztán egy délután gondolt egyet, újraindult, és onnantól már ez a data encrypt. error képernyő fogadott. netes turkálásból úgy tűnt, hogy valamit nem tudott kicsomagolni boot során, és van egy bug az androidban, hogy ilyenkor az emmc-nek az adott szektorát kikapcsolja.
miután véletlen rájöttem a recovery-backupos javításra, még egy napot ment a telefon, következő nap reggel már arra keltem, h teljesen tégla.
nekem gyanús, h valamilyen memória hibája van a készüléknek (hardveres), és mivel már ketten vagyunk, sajnos lehet, h ez típushiba.
próbálkoztam egyébként reflow kemencében átmelegíteni az alaplapot, de az sem segített.
-
Indiant
addikt
válasz
villásdugó #4805 üzenetére
..és Te nyomtál neki titkosítást?
-
villásdugó
csendes tag
válasz
csoki98 #4803 üzenetére
Az encrypt. errorból úgy tudod kihozni, ha bemész a backup menübe recoveryben. Nem kell semmit csinálni (backupolni nem is tudsz), csak belépni a menübe, és vissza, majd újraindít, és láss csodát
Nekem egyébként pontosan ugyanezen előzmények után 1 nappal örökre téglásította magát a telefon...
-
csoki98
tag
válasz
Indiant #4802 üzenetére
Na mostmár nekem is jó. Az a baj hogy fogalmam sincs hogy hogyan csináltam
Ahogy látom factory resetet kell csinálni, de sehogy se akar sikerülni. Próbáltam már a gravitymod2-őt is feltenni meg a gyári romot is de sehogy se engedte. És mostmár be se kapcsol, teljesen feltöltött akkumulátorral se, usb-re rádugva érzékeli a gép de nem adta ki a tárhelyeket. Esetleg van rá lehetőség hogy a géprőb telepítsek rá romot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest