Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Vannak játékok jó sztorikkal, amik nem állnak meg alig 2 óra múlva.
Én ilyenért nem adnék ki pénzt. Anno virágboltból leszedtem a Jurassic Parkot, mert érdekelt. Szerencsére nem voltam hülye, hogy kifizessem. Egyszer végigtolni jó, de igazából nem nagy cucca ez az egész Telltale műfaj. Nekem.Mondjuk a Walking Dead az, amit már a sorozat megjelenése előtt még szerettem képregény formájában, de a 100. rész környékére a képregény is olyan lapos és unalmas Barátok Közt lett, hogy képtelen voltam folytatni. A sorozat meg az első évad után elérte ezt nálam. Inkább leülök egy jó zombis film elé, ami nem ennyire lelkizős-balhézós-hosszú terjedelmű.
Mondjuk Csillagkapuból még talán kipróbálnék egy ilyet, de csak akkor, ha mind a 10 évadot megcsinálják.
-
Taranti
senior tag
Egy teljesen nyílt óriási (fiktív) világ, ha akarom co-op valakivel/valakikkel, ha akarom egyedül. Tudom, van már ilyen, de még azok is pre-akármi állapotban, és hát nem valami nagyok. (Talán a State of Decay még a legjobb, de az nem MMO.)
Szóval mondom, rohadt nagy meló lenne, de aki megcsinálná jól, az kaszálna vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest