Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atis0425

csendes tag

válasz Viktor77 #145 üzenetére

Tokeletesen megy.

Ha, jol sejtem, akkor erdekes modon? :)

Ebben az esetben an ertelme D1-bol karit attolni Hell-be? Illete, egyalltalan, lehetseges-e?

Tegnap este kezdtem a Hellben egy karit. Haat, kemenyen kell az Asammal kaszabolni, hogy erenyre juttassam a szaamat, level 4 es dungiban csepelek eppen, es a legfobb celom, hogy a Buchert, a veres kezut lecsapjam. Igy, elso felindulasban a Hentelo 8200-as elettel, elegge ragos falat, amikor 1 utessel lecsap. Szoval, nem tudom, mikor lesz erett a karim ra. :F
    Aztan, a tapasztalataim meglepoen jok, atvaltoztattak, majdnem minden szornyet, nagyon erdekesek jonnek mar az elso szinten is. Es, kulonosen tetszik, hogy nagyjabol, egy helyen talalni meg mindenkit. Nem kell bejarnom a fel palyat es a varosban kapkodja rendesen a labat az asszonykam. :)

Szoval, pozitium volt eddig is a jatek, mar majd 10 evvel ezelott is, most meg, plane!

Azert, az egyes szinteken, eleg jol meg kell kuzdenem a dogokkell.

Jut eszembe!
    A Butcherre valami arazs hat? Ami tepi-cincalja lefele az eletet? Szerencsemre, talaltam neki egy tomlocot, amin a varazs atmegy es zarhatom az ajtot ra, de meg nem akarom kiereszteni, valahogy. :DD Az a sok elet, sokkol kicsit. :) Na, meg a bardos mutatvany, szo szerint halalos! :S

Új hozzászólás Aktív témák