- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Itt említeném, hogy teszteltem az ftxp browsert is, ami PIE alapú, csak tabbed browsinggal, de wm5.0-nál vannak kompatibilitásbeli problémák, a legnagyobb baj, hogy nem tud letölteni fileokat.
Valamint suicid hajlamúak kipróbálhatják a Netfront 3.4-es verzióját is, csak az új funkciókat a japán betűkészlet, és a nyelvismeret sajnálatos hiánya miatt nem tudtam előcsalni, ugyanis csak japán nyelven érhető el a demo, mindenesetre kiváncsian várom az új, web2.0, és thumbnaileket támogató böngészőket.
A többiről továbbra is itt:[link] -
mr.geeZ
aktív tag
Én a Netfrontot használom (csak 3.3 sajnos), és ahhoz képest, hogy viszonylag gyenge a gépem (hp rx1950, 32mega ram
), elég jól elboldogul. Amit én kerestem, egy olyan böngésző, amellyel ki tudom használni a lehető legtöbb funkciót. Ami bajom van vele, hogy néha a szövegdobozokba nem enged írni valami miatt, pl. passwordöket nem tudok beírni a fullscreenkeyboarddal, a gombokat nem hajlandó átméretezni, bármilyen a nagyítás, mindig eredeti méretben jeleníti meg őket.
A legtöbb bajom a web alapú levelezéssel volt. Tény, hogy van pocket outlook a gépen, amivel tényleg könnyű lenne nézni az emaileket, de ha az online felületeket akarom behozni akkor PIE-vel marad a nagyon lebutított gmail (mobilok képernyőire optimalizálva, a mellékletek letöltési lehetősége nélkül), ezt a NetFront kiválóan kezelte, a beépített gtalk persze nem megy, de hát nem is az volt a cél.
Az Opera nálam valahogy mindig sok memót evett, néha eléggé belassult a böngészés.
Ajánlom mindenki figyelmébe ezt az oldalt/cikket: [link]
Annál is inkább, mert szerintem az egyik legelismertebb nemzetközi WindowsMobile szakértő (aki nem mellesleg magyar származású) ír a témáról, és ezentúl egyébként nagyjából minden a Windows Mobilehoz kapcsolódó témáról találunk cikket az oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest