Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mr.geeZ

aktív tag

válasz mr.geeZ #10 üzenetére

Itt említeném, hogy teszteltem az ftxp browsert is, ami PIE alapú, csak tabbed browsinggal, de wm5.0-nál vannak kompatibilitásbeli problémák, a legnagyobb baj, hogy nem tud letölteni fileokat.
    Valamint suicid hajlamúak kipróbálhatják a Netfront 3.4-es verzióját is, csak az új funkciókat a japán betűkészlet, és a nyelvismeret sajnálatos hiánya miatt nem tudtam előcsalni, ugyanis csak japán nyelven érhető el a demo, mindenesetre kiváncsian várom az új, web2.0, és thumbnaileket támogató böngészőket.
    A többiről továbbra is itt:[link]

• mr.geeZ

aktív tag

Én a Netfrontot használom (csak 3.3 sajnos), és ahhoz képest, hogy viszonylag gyenge a gépem (hp rx1950, 32mega ram :( ), elég jól elboldogul. Amit én kerestem, egy olyan böngésző, amellyel ki tudom használni a lehető legtöbb funkciót. Ami bajom van vele, hogy néha a szövegdobozokba nem enged írni valami miatt, pl. passwordöket nem tudok beírni a fullscreenkeyboarddal, a gombokat nem hajlandó átméretezni, bármilyen a nagyítás, mindig eredeti méretben jeleníti meg őket.
    A legtöbb bajom a web alapú levelezéssel volt. Tény, hogy van pocket outlook a gépen, amivel tényleg könnyű lenne nézni az emaileket, de ha az online felületeket akarom behozni akkor PIE-vel marad a nagyon lebutított gmail (mobilok képernyőire optimalizálva, a mellékletek letöltési lehetősége nélkül), ezt a NetFront kiválóan kezelte, a beépített gtalk persze nem megy, de hát nem is az volt a cél.
    Az Opera nálam valahogy mindig sok memót evett, néha eléggé belassult a böngészés.
    Ajánlom mindenki figyelmébe ezt az oldalt/cikket: [link]
    Annál is inkább, mert szerintem az egyik legelismertebb nemzetközi WindowsMobile szakértő (aki nem mellesleg magyar származású) ír a témáról, és ezentúl egyébként nagyjából minden a Windows Mobilehoz kapcsolódó témáról találunk cikket az oldalán.

Új hozzászólás Aktív témák