- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Én a Netfrontot használom (csak 3.3 sajnos), és ahhoz képest, hogy viszonylag gyenge a gépem (hp rx1950, 32mega ram
), elég jól elboldogul. Amit én kerestem, egy olyan böngésző, amellyel ki tudom használni a lehető legtöbb funkciót. Ami bajom van vele, hogy néha a szövegdobozokba nem enged írni valami miatt, pl. passwordöket nem tudok beírni a fullscreenkeyboarddal, a gombokat nem hajlandó átméretezni, bármilyen a nagyítás, mindig eredeti méretben jeleníti meg őket.
A legtöbb bajom a web alapú levelezéssel volt. Tény, hogy van pocket outlook a gépen, amivel tényleg könnyű lenne nézni az emaileket, de ha az online felületeket akarom behozni akkor PIE-vel marad a nagyon lebutított gmail (mobilok képernyőire optimalizálva, a mellékletek letöltési lehetősége nélkül), ezt a NetFront kiválóan kezelte, a beépített gtalk persze nem megy, de hát nem is az volt a cél.
Az Opera nálam valahogy mindig sok memót evett, néha eléggé belassult a böngészés.
Ajánlom mindenki figyelmébe ezt az oldalt/cikket: [link]
Annál is inkább, mert szerintem az egyik legelismertebb nemzetközi WindowsMobile szakértő (aki nem mellesleg magyar származású) ír a témáról, és ezentúl egyébként nagyjából minden a Windows Mobilehoz kapcsolódó témáról találunk cikket az oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), elég jól elboldogul. Amit én kerestem, egy olyan böngésző, amellyel ki tudom használni a lehető legtöbb funkciót. Ami bajom van vele, hogy néha a szövegdobozokba nem enged írni valami miatt, pl. passwordöket nem tudok beírni a fullscreenkeyboarddal, a gombokat nem hajlandó átméretezni, bármilyen a nagyítás, mindig eredeti méretben jeleníti meg őket.