- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
errefelé is elég lassan szivárog be az express card, és ami van, az is horror áron..olyan ez, mint a vista, volt egy frankón működő, mondhatni mára már kiforrott rendszer, de az összes hardvergyártónak jobb, hogy új oprendszer készült, mert a hozzá tartozó hardverek nagy része új kell, hogy legyen, ebből forgalom és haszon lesz, de a végfelhasználó előnye minimális lett....inkább csak hátrány. már két cimbora vett olyan vistás notit, amiről le lett gyalulva a vista, és xp-t kapott helyette...
-
Rick4
félisten
ezért kell eldöntened, hogy átállsz-e a sötét odalra, vagy maradsz piros kardos jedi lovag...
én azért szeretem, ha működik a rendszerem, és mident felismer amit csak beleteszek....ezen a téren nem vagyok egy széllel szembe pisilős....bár ez is egy ingyenes oprendszer....
de ez még jó lehet valamire:[link]...
ez az express card olyan, mint a vista...új, és még nem kiforrott, sokaknak nincs, de akinek van, az sem tudja sokmindenre használni..
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
én azt gondolom, azért érdemes szolgűltatónál venni modemet, mert ha bármi van vele, azonnal adnak egy másikat, ugye valamivel kel, hogy szolgáltassanak, mert másképp mire fel kérnek pénzt. másrészt egy jól meggondolt lépést általában nem követi botlás, azaz nem akkor veszel valahol valamit, mikor 3 nappal utána máshol adják feléért....én körbenéztem, ez a 4 gigás csomag elé jó áron van, 1.2Mbit fel, 300K letöltés megy, igaz csak bent a városban, ahol nekem szokott kelleni, ( a pusztában )ott nem szalad így..
-
Rick4
félisten
ilyen esetekre van az usb-s modem....elvben a linux kezeli az usb-t, nem? bár nálatok még várni kell erre egy darabig. nekem most egy pannonos 3 gigás netcsomagom van, option gt-max netkártyával, ez az, ami 7.2Mbitre is frissíthető lesz a későbbiekben. ennél jobb most perpill felesleges. bár, ezt is csak elvétve használom, mert itthon wifizek a 8 Mbites nettel, a netkártya csak azért kell, ha épp vagyok valahol, és neteznem kell, ott legyen. múlt hónapban a 3 gigából 26 mega fogyott el...
kb 40 perc volt..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mobil flották
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest