Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimplabek
csendes tag
Szerintem egy 4-500 körüli ár lenne az ideális egy játékért. A Spiderman 3 ebből a szempontból nem éri meg a pénzét, mivel tényleg nagyon rövidke lett sajnos (még kb 8-10 pályát abszolút megérdemeltünk volna) Esetleg kaphattunk volna egy letöltőkódot minden gyorséttermi Pókember-menühöz és akkor mindenki jól jár.
A következő tesztalany az aktualitás jegyében a Shrek 3 lesz (most volt a napokban a magyar premier), na EZ például olyan játék ami tényleg megéri a pénzét! Ha valaki azt kérné, hogy mutassam be, hogyan kell kinéznie egy 2007-es mobiljátéknak akkor biztosan ezt kezdeném prezentálni az illetőnek. Egyszerűen nagyszerű lett!/bek/
-
Bog
HÁZIGAZDA
Azért, fiatalember, mert azt a játékot, amit te levadászol valami free tárhelyes domainról emberek fejlesztették, akik dolgoztak vele, és mondjuk lehet, hogy szeretnének kajálni is ezt-azt, és nem karitatív alapon programoznak jávául.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Jégkokó
veterán
Miért lenne az warez, ha valaki nem ad ki pénzt egy java játékra?Meg amugyis azok az oldalak nem kérnek érte pénzt.A 800 ft meg enyhén szólva is pofátlanság egy ilyen kis játékért.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
ALI_G
veterán
kösz, szal 800 huf. Azért szerintem nem ez gátol, hogy megvegyem. Simán nem játszom, csak borzasztó ritkán (értsd, halálraunommagam előadáson), akkor is a V6-ba beépített faltörős pattogtatós játékkal
-
szimplabek
csendes tag
Köszi szépen a hszeket és bocs,h nem voltam jelen (Balcsi-nyaralás) Az első oldal valóban egy kicsit informatívabb volt, mint amit megszokhattatok csak gondoltam megér a téma egy alaposabb ismertetést. Árakat azért nem szoktam írni, mert szinte minden java játék 800 pénz és Mo-on is bárhonnan letölthetőek (a warez oldalak törvénytelenek)
Köv. hétvégére újabb játéktesztek- lassan már nem túlzás azt hozzátenni, hogy ''természetesen''/bek/
-
ALI_G
veterán
és mennyibe kerül eme frenetikus játék?!
a sokk számomra mégis az, hogy a mobilarena játékot tesztel
amivel nincs is problémám, csak eddig nem gondoltam volna. -
Neck
veterán
válasz (Kolombusz) #2 üzenetére
Az nekem is, de a második oldal fele is tereléssel ment el A játékra alig vesztegetett szót, mondjuk ettől többet nem is lehetett, de a YouTube-os videót megnézve kb tudtam mindent a játékról
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
(Kolombusz)
veterán
Az első oldalon lévő történelem lecke nekem tetszett.
A játék maga nem tűnik túl nagy számnak. -
Neck
veterán
Kicsit sokat terelted a szót a cikk elején
Azért jó a cikk, és nem rossz a játék, bár nem igazán szeretem a platform játékokatAn α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest