Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic V2 - origami
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimplabek
csendes tag
Szerintem egy 4-500 körüli ár lenne az ideális egy játékért. A Spiderman 3 ebből a szempontból nem éri meg a pénzét, mivel tényleg nagyon rövidke lett sajnos (még kb 8-10 pályát abszolút megérdemeltünk volna) Esetleg kaphattunk volna egy letöltőkódot minden gyorséttermi Pókember-menühöz és akkor mindenki jól jár.
A következő tesztalany az aktualitás jegyében a Shrek 3 lesz (most volt a napokban a magyar premier), na EZ például olyan játék ami tényleg megéri a pénzét! Ha valaki azt kérné, hogy mutassam be, hogyan kell kinéznie egy 2007-es mobiljátéknak akkor biztosan ezt kezdeném prezentálni az illetőnek. Egyszerűen nagyszerű lett! -
Jégkokó
veterán
Miért lenne az warez, ha valaki nem ad ki pénzt egy java játékra?Meg amugyis azok az oldalak nem kérnek érte pénzt.A 800 ft meg enyhén szólva is pofátlanság egy ilyen kis játékért.
-
ALI_G
veterán
kösz, szal 800 huf. Azért szerintem nem ez gátol, hogy megvegyem. Simán nem játszom, csak borzasztó ritkán (értsd, halálraunommagam előadáson), akkor is a V6-ba beépített faltörős pattogtatós
játékkal
-
szimplabek
csendes tag
Köszi szépen a hszeket és bocs,h nem voltam jelen (Balcsi-nyaralás) Az első oldal valóban egy kicsit informatívabb volt, mint amit megszokhattatok csak gondoltam megér a téma egy alaposabb ismertetést. Árakat azért nem szoktam írni, mert szinte minden java játék 800 pénz és Mo-on is bárhonnan letölthetőek (a warez oldalak törvénytelenek)
Köv. hétvégére újabb játéktesztek- lassan már nem túlzás azt hozzátenni, hogy ''természetesen'' -
ALI_G
veterán
és mennyibe kerül eme frenetikus játék?!
a sokk számomra mégis az, hogy a mobilarena játékot tesztel
amivel nincs is problémám, csak eddig nem gondoltam volna. -
Neck
veterán
válasz
(Kolombusz) #2 üzenetére
Az nekem is, de a második oldal fele is tereléssel ment el
A játékra alig vesztegetett szót, mondjuk ettől többet nem is lehetett, de a YouTube-os videót megnézve kb tudtam mindent a játékról
-
(Kolombusz)
veterán
Az első oldalon lévő történelem lecke nekem tetszett.
A játék maga nem tűnik túl nagy számnak. -
Neck
veterán
Kicsit sokat terelted a szót a cikk elején
Azért jó a cikk, és nem rossz a játék, bár nem igazán szeretem a platform játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest