- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimplabek
csendes tag
Szerintem egy 4-500 körüli ár lenne az ideális egy játékért. A Spiderman 3 ebből a szempontból nem éri meg a pénzét, mivel tényleg nagyon rövidke lett sajnos (még kb 8-10 pályát abszolút megérdemeltünk volna) Esetleg kaphattunk volna egy letöltőkódot minden gyorséttermi Pókember-menühöz és akkor mindenki jól jár.
A következő tesztalany az aktualitás jegyében a Shrek 3 lesz (most volt a napokban a magyar premier), na EZ például olyan játék ami tényleg megéri a pénzét! Ha valaki azt kérné, hogy mutassam be, hogyan kell kinéznie egy 2007-es mobiljátéknak akkor biztosan ezt kezdeném prezentálni az illetőnek. Egyszerűen nagyszerű lett! -
Jégkokó
veterán
Miért lenne az warez, ha valaki nem ad ki pénzt egy java játékra?Meg amugyis azok az oldalak nem kérnek érte pénzt.A 800 ft meg enyhén szólva is pofátlanság egy ilyen kis játékért.
-
ALI_G
veterán
kösz, szal 800 huf. Azért szerintem nem ez gátol, hogy megvegyem. Simán nem játszom, csak borzasztó ritkán (értsd, halálraunommagam előadáson), akkor is a V6-ba beépített faltörős pattogtatós
játékkal
-
szimplabek
csendes tag
Köszi szépen a hszeket és bocs,h nem voltam jelen (Balcsi-nyaralás) Az első oldal valóban egy kicsit informatívabb volt, mint amit megszokhattatok csak gondoltam megér a téma egy alaposabb ismertetést. Árakat azért nem szoktam írni, mert szinte minden java játék 800 pénz és Mo-on is bárhonnan letölthetőek (a warez oldalak törvénytelenek)
Köv. hétvégére újabb játéktesztek- lassan már nem túlzás azt hozzátenni, hogy ''természetesen'' -
ALI_G
veterán
és mennyibe kerül eme frenetikus játék?!
a sokk számomra mégis az, hogy a mobilarena játékot tesztel
amivel nincs is problémám, csak eddig nem gondoltam volna. -
Neck
veterán
válasz
(Kolombusz) #2 üzenetére
Az nekem is, de a második oldal fele is tereléssel ment el
A játékra alig vesztegetett szót, mondjuk ettől többet nem is lehetett, de a YouTube-os videót megnézve kb tudtam mindent a játékról
-
(Kolombusz)
veterán
Az első oldalon lévő történelem lecke nekem tetszett.
A játék maga nem tűnik túl nagy számnak. -
Neck
veterán
Kicsit sokat terelted a szót a cikk elején
Azért jó a cikk, és nem rossz a játék, bár nem igazán szeretem a platform játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bundle topik
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest