- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
buboreak
csendes tag
válasz
StoneBridge #2929 üzenetére
Nekem szerencsére nincs ilyen jellegű kívánságom mert nekem gyárilag fehér szín a telcsim
-
HaKo
aktív tag
válasz
[link]
Talán itt találsz olyan embert aki kicseréli neked. Vagy legalább tudnak mondani jó helyet. -
evR
aktív tag
válasz
dobnék szívesen, de nem vagyok jártas BP-en ilyen ügyekben.. Miskolc környékén lakom..
valaki hátha tud neked ezügyben segíteni.. BP-en van hivatalos SE szervíz, ha jól tudom. keress rá a neten egy telefonszámra, felhívod, rögtön kiderül, hogy tudnak-e neked segíteni.. meg azt is mennyibe kerül. De mindjárt jönnek a BP forumtársak és szvsz segítenek, hogy hová érdemes vinned..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A W800i sikere után megérkezett a frissített verzió, konzervatívabb külsőben.
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Siemens S4 Ritka Retro Mobiltelefon Vintage Mobil
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Evolveo Easyphone FP kagylótelefon, újszerű állapotban, ingyenes FOXPOST szállítással!
- Sony Ericsson T200 retro mobiltelefon
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest