- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csókolom
tag
Ha zavaro a fenykepezeskor lejatszott kattano hangeffekt es a fotomenüjeben nincs menüpont ennek a kikapcsolasara, megis egyszerüen kikapcsolhato a kattano hangeffekt:
1) Fenykepezes elött kb 2 mp-ig a #-gombot lenyomva tartani
2) Fenykepezni hangeffekt nelkül
3) Fenykepezes utan megint a #-gombot 2mp-ig lenyomva tartaniNincs egyszerübb megoldas a vilagon. 4 masodperc.
-
es1
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Először is régi a flashtool, már van 1.11 is.
Aztán nem tudom mit vágtál tönkre MSpro miatt nem kéne tönkremennie. Nem formáztad le valahogy a belsőt is? Mert csak azt tudom elképzelni.
Mindegy, újra kell húzni.
Azt, hogy hogy rakod bootloader módba, már tudod, mert setool2-zöl. Tehát kell neked egy firmware, egy custpack meg egy leírás oszt cső.Kell USA firmware? Bele lehet rakni a magyar nyelvet és ez támogat flash témákat gyárilag. Van is benne. Mondjuk sok értelme van de ráértem
itt jó sok dolgot megtalálsz videó -
Kovalc
újonc
Seetool-lal ezeket tudtam kiolvastatni:
Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.10
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptorsif you like LITE edition - please visit www.setool.net and buy FULL.
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35906200214899 CERT: RED
FLASH CID:49 COLOR: REDModel: W810i
MAPP CXC article: R4EA031 prgCXC1250316_GENERIC_HN
MAPP CXC version: R4EA031
Language Package: CENT_EUROPE
CDA article: CDA102555/2
CDA version: R2A
Default article: cxc1250324
Default version: R4ED001Operator: 000-00
USERCODE:0000
RESTORATION FILE PRESENT FOR DETECTED FIRMWARE
[ Szerkesztve ]
-
Kovalc
újonc
Kérdésem a következő. Van nekem egy gyári kártyafüggetlen SEw810i-m. Működött egészen máig.
Valamit elrontottam rajta, amikor leszedtem a dolgokat róla, mert megvennék a telefont, és azóta nem hajlandó bekapcsolni. A memóriakártyát formáztam le úgy, hogy benne volt a telefonban, azóta bekapcsolásra kivillantja a SE jelet, majd onnantól a kijelző fehéren villog. Az update center már nem hajlandó felismerni sem. Mit tehetnék?[ Szerkesztve ]
-
beginer1
csendes tag
válasz quailstorm #3434 üzenetére
Köszönöm.Sikerült!
-
beginer1
csendes tag
Sziasztok.Kaptam egy független W810i-t.Magyarítani szeretném,de a az összes ismert helyről törölték a szükséges szoftokat.
W810 R4EA031 FS T MOB INT B RED49.rar
W810 R4EA031 Main Generic HN RED49.zip
W810 magyar nyelvi file
Ha valakinek meglenne még,kérem, segítsen! -
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Bocs a nem egészen témába vágó dologért, de a W850i témákhoz már rég nem szólt hozzá senki.
Több mint 3 éve van meg a telefonom. Mostanában a hangszóró (hátoldali) sokszor nem szólt. Valami kontakt hiba volt. Szétszedtem, összeraktam. A hangszóró megjavult. Mamajdnem minden működik is, csak a legfontosabbal van baj. Nagyon nehezen talál hálózatot épületen belül. Legtöbbször nem is. Antenna problémára gyanakszom, de nem tudom mit ronthattam el.
Találkozott már valaki ilyennel? Bármi ötlet?
Csak végső esetben szeretném szervizbe vinni. A hivatalos messze van és normális szerelőt sem ismerek helyben.
Előre is köszi.
-
m1sk4r
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy használható-e ehhez a telefonhoz a BST-38 típusú akkumulátor?
Aurea mediocritas
-
Claus1002
csendes tag
Sziasztok
Nekem lenne egy olyan kérdésem h mi lehet a baja a telónak?
Nem fogja a hálózatot. Bekapcsol rendesen meg minden csak azt írja ki h keresés.
Haver adta nekem a telót nem tudom mi történt vele. Csak annyit akarok kérdezi h szoftwerfrisítés segítene rajta vagy már csak alkatrésznek jó?
És ha csak alkatrésznek jó akkor 5 ezer forintot kérjek érte?A pénz nem boldogít, csak ha van.
-
tzoli986
tag
Hali!
Az lenne a problémám,hogy egy 2-3 perces telefonálás után a töltésem már a sárga mezőben van,pedig előtte még félig volt.kis idő múlva vissza is áll félre töltés nélkül.
A kérdésem,hogy a telefon érzékeli rosszul az akku feszt,vagy tényleg így ingadozik,mert az aksi kezd tönkremenni.kb 3 és fél éves a telo.
Érdemes másik aksit vennem vagy mindegy ha másik telefon után nézek?
üdv.: Zoli -
RpPRO
őstag
válasz buboreak #3422 üzenetére
Felraktam az SE update service-t, szerinte a legfrissebb van fent. Olyan fulest kaptam, h valoszinuleg egy nem erre a telora tervezett progi az uninstallalasanal letorolhetett valami rendszerfile-t, tehat akkor marad a szoftverbuhera.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
Egy videoval egeszitem ki a mondandom.
30. mp-tol erdekes.
Fent nem jelenik meg a bekapcsolas "utan" a bluetooth ikon es egyebkent is kikapcsolast kene kiirnia, ha be volna kapcsolva.
Van otletetek?
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
Friss w810 tulaj vagyok. A bluetooth-szal van problemam. Ramegyek a "bekapcsolas"-ra, par mp-ig kirakja a kepet, h "bluetooth bekapcsolva", de nem jelenik meg a jel a kepernyo tetejen, a szoveg pedig valtozatlanul "bekapcsolas".
Elromlott?
-
Bocaa
senior tag
a telefonra mentett számokat ,hogy rakhatom át a simre?
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Lasy
veterán
+36702778032
-
Lasy
veterán
-
Lasy
veterán
válasz God Vazzeg #3404 üzenetére
God Vazzeg
a progi neve FARmegapack
használata
remélem innentől már érthető.
sima jegyzettömbben tudod szerkeszteni a menu.ml fájlt.igen létezik ez a VKP, és ha jól tudom lehet olyat is ami REZEG addig amig meg nem lesed, persze nem folyamatosan (lehet hogy ez villog is)
Magnum PI:
ha lecseréled a szoftot akkor is?
az imént linkelt "használata" neked is jól jöhet hozzá, mert abban mind le van íra részletesen.+36702778032
-
a_tesz
Korrektor
válasz God Vazzeg #3405 üzenetére
én olyan vkpről tudok, ami a kamera gombja körüli ledet villogtatja, ha nem fogadott hívás volt, asszem r4db005 és r4ea001 verzióra is van...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Magnum PI
tag
sziasztok
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a telefon (se w810i) egyik napról a másikra nem találja a hálózatot? Nekem 3 napja ezt műveli és minden előjel nélkül történt.
Most is kiírja, hogy nincs hálózat (csak segélyhívás) és bármit csináltam vele semmi javulás. Mi lehet a gond?
Köszi -
Lasy
veterán
<element id="Settings_PartialDisplay_Id">
<label type="name" textid="LS_SLEEP_MODE_CLOCK_TXT"/>
<label type="helptext" textid="LS_SLEEP_MODE_CLOCK_HLP"/>
<link type="internal"/>
</element>
Ha ezt a részt beilleszted a menu.ml fájlba amit megtalálsz az OFS/tpa/preset/system/menu mappában, és pl jegyzettömbel tudod szerkeszteni.
ez lenne a takarék modu óra.
ha ezt beilleszted lesz benne neke ez a része is.+36702778032
-
Lasy
veterán
szerintem elöbb érdemes lenne belerakni a menu.ml-be az takarék módu órát. és megnézni mit csinál.
mindjárt meg is keresem....+36702778032
-
buboreak
csendes tag
válasz God Vazzeg #3399 üzenetére
Azért nem találsz mert nem lehet kirakni. A W800-nál lehetett de a W810-nél nem mert kikapcsolja a kijelzőt, ezzel is csökkentve a fogyasztást. Talán vkp-vel meg lehet oldani.
-
kaller1
veterán
-
God Vazzeg
veterán
válasz God Vazzeg #3396 üzenetére
Na, elképzelhető hogy az enyém nem w810i, hanem csak w810. Lehet hogy azért nincs? Ha igen, akkor lehet ezt frissíteni hogy i-s legyen?
-
Lasy
veterán
igen ha jól tudom ki lehet az a takarék modu óra a beállításokon belül.
+36702778032
-
God Vazzeg
veterán
válasz God Vazzeg #3393 üzenetére
Sikerült megoldani a szinkronizálást vistán.
Másik kérdésem: ki lehet az órát rakni a kijelzőre mikor nincs használva a teló? Tehát halványan megjeleníteni valahogy.
-
God Vazzeg
veterán
válasz God Vazzeg #3392 üzenetére
Vista 32 bitre felment a szoftver, majd tesztelem még
-
Lasy
veterán
válasz God Vazzeg #3390 üzenetére
sajna máshonnan sok értelme nincsen letöltened. viszont ha jól tudom mennie kell a win7 en is minden gond nélkül.
ha nagyon nem megy akkor azt tudom ajánlani, hogy más progit használj hozzá.
pl.
XS++
Setool2lite
JDflasher
mindel simán megtudod oldani. az első kettővel könnyebb, de én a harmadikat szeretem.+36702778032
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy nem tudom egyszerűen telepíteni az SE szoftverét, és nem vágom mi van.
Win7 x64-re felmegy a szoftver, de drivert nem tud telepíteni
Most próbálom Win Xp Sp3-on, de ott meg elindul a telepítő, majd dob egy hibát, amiben a windows installer verzióját és a paramétereit listázza, majd ha ezt bezárom, vissza megy a telepítésu folyamat csík és mintha mi sem történt volna áll
Nekem ami fontos volna, hogy outlookból a contactokat át tudjam rakni a telóra, ha van valakinek ötlete hogy lehet megcsinálni, nagy örömmel venném
Életem első SE telója, de már szopok vele
Ja és innen töltöttem le a suitot: [link] Próbáltam másik telónál letölteni a 6.x verziójút is, az települ is, de nem rakja fel a teló driverét
Fákk ebbe a f@sba má
-
Balller
tag
valaki?[link]
Balage
-
Kenpachi
csendes tag
-
Kenpachi
csendes tag
Hello-szia mindenkinek!
Azért írok ide mert talán valaki már találkozott ilyen hibával w810i-nél. Időnként kikapcsol magától, minden előjel nélkül. Most raktam rá egy úgy szoftvert, szerintetek ez segít rajta?
Egyébként nagyon jó telefon, két évet használta asszonypajti, semmi baja nem volt vele. Bár az én meglátásom, hogy sokkal szebb képet csinál mint a w850i. Visszatérve, ha valaki már találkozott ezzel a problémával, akkor írjon Előre is köszi. (ja, egyébként tudok tapasztalatot mondani w850i-ben és w715i-ben is ha valakit érdekelnek ezek a telefonok bye -
Olcsi
senior tag
Hát...akkor lehet, hogy benéztem valamit. Egyébként sosem volt még ezzel gondom, pedig egy pár Sony Ericsson már megfordult a kezemben... Lehet, hogy neked van igazad, bár én azt úgy értelmezném, hogy a már létezőket felülírja, a simen nem létezőkkel pedig kiegészíti a névjegyek listáját.
LEFTHORSE: igen, sajnos videó módban is ugyanezt produkálja. Valószínű kameradriver cserére lesz szükség. Esetleg tudtok javasolni valami tuti-t ehhez a telefonhoz?
-
Lasy
veterán
az összes SE olyan hogy ha mentesz ujjakat a simre és az összeset választod ki akkor ki is irja, hogy a simen tárolt számokat felülirja. ha ezt leokéztad akkor el is olvastad.
egy cameradrivert érdemes cserélni igy első nekifutásra. nem egy nehéz művelet, és sokkal szebb képeket is fog csinálni.+36702778032
-
Olcsi
senior tag
Szerencsére nemrég váltottam szolgáltatót, és az előző szolgáltató kártyája még aktív volt, és tartalmazta a névjegyeket, így a veszteség nem volt olyan nagy.
Viszont amit tapasztaltam: ha a sim-re akarok másolni, és tartalmaz neveket, akkor azokat valahogy eltünteti, onnan. Tulajdonképpen felülírja őket. Nem tudom, mi okozhatja ezt a hibát. (Talán egy szoftver-frissítés megoldhatja a gondomat? )Másik: amikor fényképezésnél használom a vakut olyan, mintha csak a vaku egyik oldala működne, tulajdonképpen csak a kép bal oldalát világítja meg teljesen. Először azt hittem, hogy csak az egyik led világít, de működik mindkettő. Találkozott már valaki ilyennel?
-
addikt
Azt nem tudom, hogy milyen paranormális esemény okozhat ilyet, de ha a telefonban megvannak a számok onnan rá lehet másolni újra, de csak 250 telefon számot. Ha több mint 250 név van a telefonba, akkor érdemes kijelölni a fontosabbakat. Egy névhez csak egy szám tartozhat a SIM-en, ezt vedd figyelembe így jön ki a 250 kapcsolat. Gondolom amikor először belehelyezted a SIM kártyát a készülékbe, akkor a SIM tartalmát bemásoltad a telóba, ha nem akkor nagy gondba vagy, főleg ha kontaktjaid nincsenek valamilyen formában eltárolva.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Olcsi
senior tag
Hogyan tűnhet el a sim-kártyáról az összes telefonszámom, miközben átmásolok egy számot a telefonból a sim-re? Ezzel a művelettel eltűnt minden a sim-ről. Átváltok sim-re, 1 név. Megnézem a memória állapotát: 1 név a telefonban, 1 a simen. Hogy lehet ez és hogyan lehet visszavarázsolni?
-
addikt
válasz Fornetti #3370 üzenetére
Cső Fornetti! Alapfeltétel, hogy az SMS, MMS, mailek és a telefonkönyv biztonsági mentése a készülék memória kártyájára legyen irányítva. Ha ez így van, akkor a mem.kártya system mappában kell lenni a keresett adatoknak. Azért nem találhatod, mert a készülék system mappája védve van a kontároktól és nem olyan egyszerű hozzá férni. System mappa és lásd a képet.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Egy gyors kérdés...
Ezzel a fülessel össze lehet párosítani [link] ... nincs benne a listában, de az elvileg nem jelent semmit se....
Fontos lenne, mert addig nem venném meg a telót..
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Fornetti
csendes tag
Nem tudom, hogy melyik file tartalmazza az sms-t és a kapcsolatokat. A másolás hibátlanul végbement. A rejtettel együtt az összes adatot áthúztam totalcommanderrel. De se contact, se sms mappa nincs se a telón se az átmásolt adatok között (régebben is kerestem, de nem találtam).
-
Fornetti
csendes tag
Egy sony ericsson W810i- már nagyon dühös- tulajdonosa vagyok. A mai nap során előjött ismét egy olyan hiba, hogy számok hívásakor, illetve sms küldésénél szakad a vonal még mielőtt kicsöngene, illetve kézbesítene. Természetesen a bejövő hívásokat sem kapom meg. A legutóbb egy szoftverfrissítés segített, ma azonban nem oldotta meg a problémát, ez még nem is lenne akkora baj. Viszont, amit én biztonsági mentésnek hittem (az összes file-t átmásoltam a mem. és sim kártyáról a gépemre) az nem úgy sikerült. A frissítés során elvesztek a tel.számok amikor a memórián voltak és az sms-ek is. Amikor totalcommanderből visszaraktam a file-okat akkor sem jöttek elő a kapcsolatok és az üzenetek. Hogyan tudnám megmenteni azokat?
-
-
.gigabyte.
tag
válasz Viktor0610 #50 üzenetére
jo telefon nekemis volt ilyen csak ajánlai tudom!!!
privit irj!!!! arra válaszolok
-
Airy
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem használtan egy W810et, meg hozzá egy zsír új akkut. Az a problémám, hogy töltőre rakva a telefont, semmi delejt nem juttat az akkuba. A töltésjelző mutatja, hogy pumpálja bele a naftát, viszont töltőn volt a gép vagy 10 órán át és a telefonállapotot nézve 1 %-on áll az akku. És az a baj, hogy a régi akkut, illetve akkukat sem tölti. Tapasztaltatok már hasonlót? Ha töltőn van akkor huzamos ideig is be lehet kapcsolni a telefont, nem reklamál, viszont kihúzva, azonnal szól, hogy le fog merülni, tehát a töltővel nem lehet gond. Próbáltam másik töltővel is egyébként, de az sem segített. Lehet jól beszívtam ezt a bizniszt... Pedig olyan jó kis telónak nézett ki...
Előre is köszi:
AiryAiry
-
niti
aktív tag
válasz Stardust #3358 üzenetére
Nekem is az lcd ment tönkre 2 hete használtam a telefont, amikor félálomban a töltőzsinórba akadva lerántottam a földre, és azóta csak fehéren világít a kijelző Pedig vadiúj fehér házban van, és úúgy szerettem. De egy k770 eltántorított a javíttatástól, így eldóvá vált.
-
Stardust
csendes tag
Ha valaki tud 810-es lcd kijelzőt légyszi írjon.
-
niti
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő (visszaolvastam, rákerestem, de nem találtam választ): a flash menük független w810-en rezegnek, ha lépkedsz a menüben?
Köszi
-
Móci
addikt
Elromlott a gomb? Én is próbáltam megtalálni az alternatív lehetőséget, de sajna nincs. Maximum az, hogy eszetlen nyomkodom a gombot, az enyém ugyanis megsínylette a szerelést.
2 gigás kártyával használom a mobilt, de úgy tudom, hogy a 4 gigás kártyát is benyalja. Hogy mennyire lassítja be, arról nem tudok nyilatkozni."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Bocaa
senior tag
nem lehet valahogy szoftveresen állítani ,h ne a fényképező gombbal fényképezzek hanem mondjuk 5össel
És mekkora legnagyobb kari amit lát a w810?"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Stardust
csendes tag
Üdvözlöm azt aki megérdemli, 810i LCD-t vennék max 4 rúgót adok érte!
-
csukszik16
csendes tag
ez jó kis telo nekem is volt 2 évig és semmi problémám nem volt vele
van rajta infra is Bluetooth is kamerája is egész jó jó kis telo szerintem -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Ez a teló 3 éves már-már , hajlamos tönkremenni? Mert ilyeneket hallottam , hogy egyszer csak bedöglik
-
At4
tag
kösz srácok, megvan a probléma oka. az akksi vmiért hátrébbcsúszik a házban, pont annyira, h ne érintkezzen ... 1 papírlapot a hátlap és az akksi közé szorítva minden oks
!!! Logout-os pályafutásomat hNp88 néven folytatom !!!
-
At4
tag
sziasztok,
az mitől lehet, h a telefon időnként gondol 1et és csakúgy kikapcsol?
csak az akksi eltávolítása és visszarakása után hajlandó újra megmukkanni ...!!! Logout-os pályafutásomat hNp88 néven folytatom !!!
-
GALARDO
addikt
válasz [HUN]Zolee #3340 üzenetére
Thx! Megpróbálom így!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz GALARDO #3339 üzenetére
Szét kell pattintani a kicsikét / nekem sikerült 1-2 fület letörni bár én ilyen szadista vagyok / . hogy pontosan hogyan, azt már nem tudom mert valamikor tavaly nyár elején volt ilyen gondom utoljára
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
GALARDO
addikt
válasz [HUN]Zolee #3337 üzenetére
Hogy tudom levenni a hátlapot a kicsavarozás után?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
válasz [HUN]Zolee #3337 üzenetére
Köszi akkor szétszedem!
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz GALARDO #3336 üzenetére
Valószínűleg valami belső érintkezési hiba miatt lehet. Nekem is volt ilyenem, szétszedtem darabokra, összeraktam és utána nem csinált ilyet
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
GALARDO
addikt
Van egy ilyen telóm és azt kérdezném hogy az mért van hogy néha fogja magát és egyszerűen kikapcsol magátol a telefon? A válaszokat és az erőfeszitéseket előre is köszönöm!
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz stepboy #3333 üzenetére
próbálj meg egy hard resetet. beállításokban van valahol úgy hogy gyári állapot visszaállítása azt hiszem. És a soft frissítés nem töröl mindent, de ez igen.
[ Szerkesztve ]
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz Makk Marci #3318 üzenetére
Esetleg hiányzik a BT antenája (kamera gomb felett) vagy ahol érintkezik az alaplappal le van oxidálódva, hardveresen ennyi, szoftveresen nem értek hozzá. Szerk. ezt benéztem, jó régi az a hozzászólás
[ Szerkesztve ]
Cseberből vederbe
-
stepboy
csendes tag
Sziasztok;
A következő a problémám: a telefonom egyik napról a másikra megmakacsolta magát és nem működik a hívás kezdeményezés-fogadás. Nem jönnek meg az sms-ek, ha telefonálni próbálok, akkor úgy csinál mintha nem lenne hálózat. A hálózatot látja, vagyis a képernyőn jelzi, h van; de ennek ellenére mégsem tudok telefonálni vele. A zenelejátszás működik rendesen. Ha a SIM-et berakom egy másik telefonba, akkor az SMS-ek is megérkeznek.
A beállításokat nem változtattam, vasárnap még tudtam telefonálni, de hétfőn már nem. Most frissítettem szoftvert, de az sem segített sajnos.
Volt már valakinek ilyen problémája? Márciusban lesz két éves, telefonálni, sms-ezni nem szoktam gyakran; zömében zenét hallgatok rajta. -
buboreak
csendes tag
Szia!
Le tudod tölteni. Azért itt a link: Magyar felhasználói kézikönyv
[ Szerkesztve ]
-
szkury
aktív tag
válasz Viktor0610 #3330 üzenetére
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e vkinek egy felesleges w810i eredeti magyar nyelvű használati útmutatója, a kis füzet érdekel?
Megvenném szívesen![ Szerkesztve ]
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
Jo4e
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy fájlátvitel után a telóval semmit nem lehet kezdeni?
Amikor ugye lehúzom róla az USB kábelt akkor újra fel kell állnia a rendszernek, de ez nem csinál semmit, vagyis hogy addig eljut amíg megjelenik a Sony Ericsson logo majd utána már a Pin-kódot kérné de ez elfehéredik majd fekete lesz a képernyő és ez ismétlődik addig amíg ki nem veszem belőle az akksit, mert hogy ki sem lehet kapcsolni.
Azt szeretném kérdezni hogy mit tehetek ilyenkor?
A választ előre is kösziGIGABYTE GA-Z97-D3H * INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 * 16GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Fury Red Series CL10 Kit (2x8GB) (HX316C10FRK2) * MSI GeForce® GTX 1060 GAMING X 6G * HyperX Savage 240 GB SSD * Samsung 1Tb SATAII 32MB *
-
törölt tag
Sziasztok! Valaki próbálta már a Raiderski által írt 6.72-es kameradrivert CID50-es R4EA031 szoftveres W810i-n? Valaki amúgy foglakozik a topikból camdriver moddal?
-
kerpok
tag
hahó emberek!
Help please!
w810i- ről kéne leszedni a t9 szótár szavait, és áttölteni a c702-re!
ötlet?találtam egy ilyet, de nem tudom hogy mivel lehet megnyitni:
T9 szótár mentése későbbi visszaállításhoz
A saját szavak FS/tpa/preset/system/language/wdb.t9 fájlban tárolódnak.Tud vki segíteni ebben!?!?
Jó lenne4thx
Póks
-
mrlujoak
veterán
válasz copperhead #3324 üzenetére
A szerviz menü a >*<<*<*
A hangfelvétel közbeni csippanások nem kikapcsolhatók, mert ez egy biztonsági jelzés, hogy se a hívó, se a hívott fél személyességi jogai ne csorbulhassanak.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
pH érték
aktív tag
válasz copperhead #3321 üzenetére
Amikor beszélsz, akkor a jobb funkció gombbal is elő tudod hozni, a hangjegyzetet. Viszont nagyon rossz, hogy minden x. másodpercben sípol egyet.
-
copperhead
aktív tag
Sziasztok! "Kimenő" telefonhívást, hogy lehet rögzíteni? Ha engem , hívnak működik a "Szórakozás - Hangjegyzet" , 2 sípolással jelez, viszont kimenő hívásnál nem.
-
RidDiCh
tag
válasz Makk Marci #3318 üzenetére
nincsc telepítve az lcd-je ? ilyet még nem halottam
-
Makk Marci
csendes tag
Hello! Van egy w810i-m és nem működik a bluetooth-ja! Mi lehet a baja? Szoftver? Ja meg nincs telepítve az LCD-je! Nem tom honnan tok leszedni hozzá szoftver! Köszi a segítségeteket előre is!
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
-
RidDiCh
tag
havernap 1-2 hete ment tönkre , elesett vele , alaplap + kijelző kanyu , pedig jó kis teló , nem kell valakinek ?
-
mrlujoak
veterán
válasz pH érték #3313 üzenetére
Várjunk csak!
Egy telefon kétféle korlátozással bír(hat), ha szolgáltatótól vásárolsz.
Az egyik a hálózati korlátozás, ami azt jelenti, hogy csak a szolgáltató SIM kártyáját fogadja el a készülék. SIM Lock.
A másik az "oprendszer" amit a szolgáltató a saját arculatára farag.Ha csak a T-s menüt ("oprendszert") cseréled le, attól nem lesz hálózat-független a telefon.
Legálisan, jó pénzért a szolgáltatód veszi le a hálózati korlátozást a telefonodról, ekkor minden SIM-et elfogad a telefon.
A menüt pedig a készülékgaranciád elvesztésével moddolhatod (gyári, SE W810i menü feltevésével), amit ha elrontasz, akkor előfordulhat, hogy szervizben köt ki a készüléked.mrlujoak
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
buboreak
csendes tag
-
pH érték
aktív tag
Ha valahogy kiszedem a T mobilos oprendszert, a kártyafüggetlenre, akkor mennyi az esélye annak, hogy elszáll a telefonom?
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Hamarosan lejár a garancia, így egyre inkább úgy vagyok vele, hogy legányolom a témobálylos szoftvert. Pár egyszerű lépésben elmagyarázná valaki, hogy kell. Remélem nem túl bonyolult.
-
MODERÁTOR
-
slayer006
addikt
válasz Viktor0610 #3303 üzenetére
sajnos az ex...-nél gagyit árulnak nem gyárit
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Źşë'
addikt
rendeltem 1 hpm-82est es 2db hpm-70est, a 82es sztem hamisitvany mert silany mod szol ill neten olvastam egysmast pl a muanyag froccsentes se logo etc..., semmi basszus csak magas van benne, de ha a hpm 70 dugoit kotom ra akkor istencsaszar :p
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
sziasztok, nekem egy headset kellene a 810esemhez, vkinek vmi tapasztalat h hol erdemes megvenni? elore is koszi!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Linux haladóknak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Nokia 8310 - A mini mobil - 2001
- Eladó EVOLVEO EasyPhone XR piros színben, vadonat új készülék, fólia is rajta
- Iridium Extreme 9575 + Drivedock extreme bundle kit
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest