- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android szakmai topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz --Nozbert-- #4809 üzenetére
tudtommal 230Mhz
-
IIIstIII
senior tag
válasz --Nozbert-- #4265 üzenetére
Áh nagyszerű, M2ből és SD kariból is max 4? Gondolom egyszerre csak egy kártya megy bele.
-
Ricardo
titán
válasz --Nozbert-- #4265 üzenetére
A ledek nekem valahogy kimaradtak
Hosszú volt a nap -
LEFTHORSE1
őstag
válasz --Nozbert-- #4231 üzenetére
Ezzel a legelső 29-es szofttal ami nekem 11 hónapja (grrrr) van rajta, nem fokuszál a videó felvevés elinditásakor, egész biztos hogy szoftveres ez a hiányosság, no de most már jöhetnek a moddingok, csak kár hogy nem értek hozzá
Cseberből vederbe
-
juzer999
csendes tag
válasz --Nozbert-- #4225 üzenetére
nah ennek nagyon örulök!végre 1 jó hír
Annyit olvastam a szesz és a dohányzás káros hatásáról, hogy úgy döntöttem, abbahagyom az olvasást.
-
MODERÁTOR
válasz --Nozbert-- #4204 üzenetére
Mivel ez már csak SDHC lehet, elmondható, hogy SDHC-kompatibilis.
Xiaomi 13T
-
udi
őstag
válasz --Nozbert-- #4199 üzenetére
Ez a szerencse hogy még kezdetleges...
bár őszintén szolva a mobilvirusírtó cégek ugyanolyan érdekeltek a virusok gyártásában is...ez olyan 22-es csapdája..ha érted mire gondolok.
ki tudja mennyire fognak azok még terjedni..Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
válasz --Nozbert-- #4195 üzenetére
valamit kell csinálni,magától a virus nem képes mindenre.bejön ugy hogy valaminek álcázza magát (nekem pl fényképnek) és bluetoothon küldi magát.Én balga meg azt hittem valami csaj nyomja a metron az ismerkedést
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
gauchocsabi
csendes tag
válasz --Nozbert-- #4141 üzenetére
Köszi!Akkor megkockáztatom hogy azt teszek bele.
-
AMD Power
titán
válasz --Nozbert-- #3897 üzenetére
Badacsony kolléga leírta azt hsz-t amit szerettem volna.
-
badacsony
őstag
válasz --Nozbert-- #3897 üzenetére
Amit gyártói garral adnak, azok Mo.-ra készültek, és a hivatalos disztribútortól (Rightphone, Strong) szerzik be. Az állításod a bolti garis készülékekre áll.
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
AMD Power
titán
válasz --Nozbert-- #3894 üzenetére
Ha normális garival adnak egy telefont 20-30% olcsóbban a nagyokhoz képest akkor nagyon is szeretjük őket.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz --Nozbert-- #3862 üzenetére
Ha azt megtudja szokni akkor jobb vétel.
-
gizda
senior tag
válasz --Nozbert-- #3842 üzenetére
az enyém sajna csak kingmax ez volt ócsó elviszi bár egy pici lassulás azért néha van
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz --Nozbert-- #3731 üzenetére
Ha a K750-et a kameravédő magasságába méred akkor tényleg vastagabb a K850-nél, de ha a szélén méred akkor csak 17 mm, a K850 vastagsága 18.6 mm és zsebben vastagabbnak érzödik mint a K750. A szoftokkal kapcsolatban, ne csüggedjetek ha a SE nem is, de majd a független programozók által lesznek jó kis kamdriverek meg akusztikok, ezt a telót a szépsége fogja megmenteni a sülyesztőtől
Cseberből vederbe
-
mrlujoak
veterán
válasz --Nozbert-- #3616 üzenetére
Ment PÜ
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Timocicu
senior tag
válasz --Nozbert-- #3579 üzenetére
Megy privi!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
válasz --Nozbert-- #3576 üzenetére
Ez fájt! Én csak jót akartam neki, de az Ő pénze és az ő telefonja, azt csinál vele amit akar! Ha jól emlékszem ez is totál egyszerű, mégsem ment mindenkinek. De volt aki segített msn-en. Nem?
Csupán jóindulatból tanácsoltam, hogy ne csinálja otthon, ha nem ért hozzá kellően.[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
gizda
senior tag
válasz --Nozbert-- #3471 üzenetére
igen a SE oldalon is 4Gb-át írnak én is annyival használom
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
udi
őstag
válasz --Nozbert-- #3457 üzenetére
hát igen azt egyik sem birja maximálisan 1.5-2méter az ajánlott
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
gizda
senior tag
válasz --Nozbert-- #3433 üzenetére
ö igen ezt már én is mondani akartam
udi
most pedig g600 és megtaláltam álmaim telefonját.auto modban a legjobb sztem a piacon
akkor nem azért akarod eladni
egyébként én is g600-ast akartam akarok pont ezért csak tartok tőle mert ugye teljesen más mint a SE[ Szerkesztve ]
-
aqwer21
tag
válasz --Nozbert-- #3433 üzenetére
-
aqwer21
tag
válasz --Nozbert-- #3431 üzenetére
Bocs de nagyon siettem! Többet ide nem töltök fel mert, pl most sem enged feltölteni...! Elég sz*r a kepfeltoltes.hu mostanában!
-
joey04
titán
válasz --Nozbert-- #3350 üzenetére
Ez így hülyeség. veheti a legkisebb zugboltban is ha rendes gyári garit adnak.Az meg megint egy külön dolog hogy szürkén bejött telót veszel 1 év garival és kockáztatsz vagy egy hulladék demo telefont veszel.Előbbit én rendszeresen megcsinálom(és még soha egy hibás készülékem nem volt) utóbbit hülye lennék.Szóval írhatod te hogy csak ott vegyünk én hülye leszek ott venni.Rendes NOKIA garis telóm van és 30k volt a különbség a Nokia meg MM meg stb árakhoz képest!És voltam bent vele megnézetni hogy érvényes-e a gari és mondták persze nincs ezzel semmi gond ha baja lesz hozhatom!A bolti garis telók meg megint nem selejtek hol élünk már istenem??Más piacra szánták de nem hamis, nem szarabb.Azt megértem és valahol jogos hogy bolti gari miatt ezt sokan nem kedvelik de attól még ugyanúgy K850 lesz az is.
Ez az egész gondolat nem érvényes persze egy demo telefonra.
ja és sokszor kaptam azt is hogy "na majd egyszer ha egy hibásat fogok ki majd meggondolom".persze csak addig kb 3-4 teló árát spóroltam meg.
[ Szerkesztve ]
-
udi
őstag
válasz --Nozbert-- #3350 üzenetére
Dehogy hiszem sőt,rosszul remélem nem járok mert visszakapom az árát.
Csak a bosszuság hogy 1hete nincs mobilomRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
gizda
senior tag
válasz --Nozbert-- #3165 üzenetére
hát ezekkel b.nem
-
joey04
titán
válasz --Nozbert-- #2824 üzenetére
Helyes, akkor vegyék csak ott!
-
legiaap
félisten
válasz --Nozbert-- #2219 üzenetére
szerény véleményem szerint
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
nemma
addikt
válasz --Nozbert-- #1932 üzenetére
Bizonyíték?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?