- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
A Garis témához is hozzászólva:
A magyar gari persze jobb, de tegyük hozzá csak úgy lenne jobb ha nem lenne gány az összes hivatalos budapesti SE szervíz ahová viheted.Mert hiába lenne magyar garis, inkább fizetnék érte máshol, de pl. újpestre tuti nem adnám be garanciális javításra.Tehát ez a magyar garis dolog érvényét veszti ezekkel a hivatalosan gányoló szervízekkel.
Amikor én vettem, úgy tudom nem is volt hivatalosan az országban, tehát ha akartam se tudtam volna magyar garival megvenni.De megmondom őszintén...talán a december eleji vétellel az én telcsim itt az egyik legöregebb, de egy karc, festék lepattogás, nyikorgás, recsegés-ropogás vagy bármilyen rossz anyagminőségre utaló probléma nem jelentkezett még eddig.Olyan makulátlan állapotban van mintha most vettem volna.Pedig nyúzom rendesen.Akkor pedig a vitát eldöntve ki melyik garival jár jobban... azt mondom inkább legyen orosz import-os a telóm GSM garival, de ne legyenek azok a minőségi problémáim amiket az elmúlt hetekben folyamatosan olvasgatok itt a topikban.Ez a porosodás is...nem is értem hogy keletkezhet mint hiba...mert nálam ez sincs.Lehet nagyon kifogtam a hibátlant, de azért írjátok le kinek milyen garis és kinél jelentkezett bármi nemű minőségi probléma.Akkor talán összesítve a tapasztalatokat képet kapunk érdemesebb e a külföldi import telcsiket venni, ami főleg azoknak lehet segítség akik pont K850i vásárlás előtt állnak.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magisk
- Netflix
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest