Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
A Garis témához is hozzászólva:
A magyar gari persze jobb, de tegyük hozzá csak úgy lenne jobb ha nem lenne gány az összes hivatalos budapesti SE szervíz ahová viheted.Mert hiába lenne magyar garis, inkább fizetnék érte máshol, de pl. újpestre tuti nem adnám be garanciális javításra.Tehát ez a magyar garis dolog érvényét veszti ezekkel a hivatalosan gányoló szervízekkel.
Amikor én vettem, úgy tudom nem is volt hivatalosan az országban, tehát ha akartam se tudtam volna magyar garival megvenni.De megmondom őszintén...talán a december eleji vétellel az én telcsim itt az egyik legöregebb, de egy karc, festék lepattogás, nyikorgás, recsegés-ropogás vagy bármilyen rossz anyagminőségre utaló probléma nem jelentkezett még eddig.Olyan makulátlan állapotban van mintha most vettem volna.Pedig nyúzom rendesen.Akkor pedig a vitát eldöntve ki melyik garival jár jobban... azt mondom inkább legyen orosz import-os a telóm GSM garival, de ne legyenek azok a minőségi problémáim amiket az elmúlt hetekben folyamatosan olvasgatok itt a topikban.Ez a porosodás is...nem is értem hogy keletkezhet mint hiba...mert nálam ez sincs.Lehet nagyon kifogtam a hibátlant, de azért írjátok le kinek milyen garis és kinél jelentkezett bármi nemű minőségi probléma.Akkor talán összesítve a tapasztalatokat képet kapunk érdemesebb e a külföldi import telcsiket venni, ami főleg azoknak lehet segítség akik pont K850i vásárlás előtt állnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson csúcsmodellje mindenre képes, amit a gyártótól elvárhatunk.
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest