- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #125 üzenetére
Na mar most ha nem olyan ritka, es emiatt ment itt a hepaj, akkor a konstruktivitas jegyeben linkelnel is valamit?
-
válasz
VaniliásRönk #123 üzenetére
De arrol ment itt az ize, hogy a kulfoldi cikkek meg a forumok tele vannak konkretan ezen lapoknak a RAM altal okozott stabilitasi problemaival, nem?
-
válasz
VaniliásRönk #121 üzenetére
Akkor meg mi a csudanak ment itt a flame oldalakon keresztul a memoriarol meg a stabilitasrol?...
-
Ize, csak en nem lattam, v tenyleg nem linkelt meg senki semmit az allitolagos memoriaproblemakrol? (Erdekelne a dolog, mert pont ezzel a GB lappal szemezek.)
-
válasz
LALA_kiraly #17 üzenetére
Igen, ertem, hogy nem mindenkinek van szuksege az extra cuccokra, de hat akkor is az a szegenyesebben felszerelt darab, tehat a ''jobb'' minosites nem allja meg a helyet.
-
Vartam ezt a hozzaszolast, amikor vki kifejti, hogy ''nadeazintegraltvganemjosemmireszarazegesz''.
Attol fugg, hogy mire kell. En pont ilyen lapokat nezegetek a hazi szerverbe. Grafikai teljesitmeny gyakorlatilag nem kell, viszont a teljesitmenyre szukseg lehet (fileserver gigabittel + SW RAID5-tel + esetleg titkositassal). Ehhez meg ez az integralt VGA is boven sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Sweet.tv - internetes TV
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest