- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
jodován
tag
én is így tudtam. van egy műholdvevő kártyám, elméletileg az tud rögzíteni (a hd-t nem tudom), és nem a procira hárul a feladat. lehet, hogy később veszek vmi külső egységet, amivel antennás (analog, digital, tv, rédijó), kábeles és műholdas dolgokat is tudnék fogni, és persze rögzíteni.
végül is, a lényeg, hogy egy hd videót is támogató kicsit htpc jellegű géphez keresek alapot. komoly játékra nem igen használnám. viszont biztos hogy a zenélgetés is életeleme lenne. pl: mixvibes (PENTIUM III 1 Ghz minimum, 256Mo RAM minimum), ableton. (és ne akadjon a zene, ha pl: optikai és merevlemez között közbe másolok)
a baj, hogy videokátyákhoz nem nagyon értek, hogy melyik mit támogat. pl: hdcp másolásvédelem a hd videóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő