Hirdetés
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
d_joco
csendes tag
Ez igaz, de elég baj, hogy ilyen specifikációkat fektet le a voda. Az eredeti menüvel akkor sincsen gond.
Amúgy én a tesztet nem kritizáltam.
Másrészt nem kifejezetten kritizálni akarom a többi gyártót, mert pl. a Nokia azért tényleg ott van, de hogy csak egy példát mondjak, miért kell még mindig annál a buta megoldásnál lenni, hogy cserélhető elő-, hátlapok, meg külön akku, akkufedél ilyesmi. Ez még régen volt divat. Talán itt leragadt a finn fantázia? Tudom! Az X530-nak sem hátlappal egybeépített akkuja van, de azért strapább, mint bizonyos Nokiák. Mert ha leejtek egy 6030-ast, tapasztalatból tudom, hogy tartozékaira hullik, annyira lazán van rátéve a hátlap.
Mellesleg a többi samsungra nem nagyon jellemző az ilyen kialakítás, mint amilyen az X510/530, na és persze ettől függetlenül ilyen gond nincs velük.
Egyébként a Nokiákban az erős akkut irigylem csak.
Na de szerintem fejezzük be ezt a ''Samsung telók és minőségek'' vitát.
Én ehhez a témához már többet nem szólok.
Üdv!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest