Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husi0414
csendes tag
Sziasztok! Van rajta gyorstárcsázás ugye? Mert a Nagymamámnak kellene, és neki ez a legfontosabb szinte!
Ha igen, akkor szám+hívás gomb?
Köszi! -
-
sasa134
addikt
sziasztok,
van egy ilyen telefonom, lehetséges függetlenné varázsolni?
légyszi segítsetek.
kösi,
üdv -
Chili7
őstag
válasz
Viktor0610 #95 üzenetére
A simen vannak számok igen, de azokat he egyesével átmásolom a telefonra, akkor nem tudok hozzájuk plussz telefonszámokat adni.
Egy trükkel megy: simről másol telefonra, utána a simen módosítani kell a számot, és azt újra át kell másolni a telefonra.
Egész egyszerűen nincs semmi másra lehetőség.
Nagyobb problémám most ez az ébresztés be nem állíthatósága, hogy csak hétfőtől péntekig ébresszen.
Erre nem tudsz valamit?
köszi -
-
Chili7
őstag
újabb kényelmi szolgáltatás hiány: egy név alatt nem lehet több számot tárolni, és az ébresztésnél nem lehet megadni, hogy mely napokon ébresszen a telefon.
Azt hiszem ez volt az utolsó csepp...
Pedig első üzembehelyezésnél, emlékszem, hogy kérdezte, hogy ''hétfőtől-péntekig'' vagy ''hétfőtől-szombatig'' ébresszen. Na én akkor megadtam neki, hogy péntek, de naná, hogy ma szombaton is felkeltett. 5ször végigtúrtam a menüt, de nem látom, hogy ezt állítani lehetne.
Valakinek ez sikerült? Help! thx! -
Chili7
őstag
válasz
Viktor0610 #92 üzenetére
Hát egy nagy rakás szar ez a telefon testreszabhatóság szempontjából!
Ilyet még nem is hallottam, hogy nem tud egyszerre rezegni+csöngeni!
Telefonszám bebillentyűzésekor vagy szám megtekintésekor 4 szám fér el egy sorban, (olyan nagyok) - olyan mint valami ''betelefonálós tv feladvány'', - és persze ennek méretét sem lehet állítani. A színét persze még szivárványszínűre is lehet.
Húúú.., nagyon megbántam hogy ezt választottam. -
Konflikt:
Sajnos, láttatlanban nincs több ötletem.
Chili7:
Problémáid az alsó-középkategóriás Samsungokra jellemző...
''-nem tudom a simről a telefonra másolni a számaimat''
Tudtommal csak egyenként másolhatók a számok a telefonra.
''-billentyűzár beállítási lehetőségeket nem találok.''
Tudtommal nincs erre vonatkozó beállítási lehetőség.
''-max 3 perc tétlenség után kikapcsol a kijelző. Azt szeretném, hogy az órát folyamatosan mutassa.''
A kijelző ilyen, ezen nem tudsz módosítani. (Valószínűleg azért van ez, mert a készenléte nem a legjobb -így spórol az akkumulátorral.)
''-nem tudom beállítani, hogy a csengés hangereje emelkedjen.''
A Samsungokban nincs ilyen csengetési mód.
(Amint látod, néhány infó nem 100%, de elég valószínű.)
-
Konflikt
addikt
válasz
Viktor0610 #86 üzenetére
Ugyan nem pont ezt, de egy hasonló (régebbi) Samsungot próbáltam.
Két dolgot vetem észre:
- nagyon közel kell legyen a telefon a csatlakozóhoz (kb. 1-3 cm),
- a telefon nagyon hamar megszakítja a kapcsolatot a géppel, ha nem épül fel a kapcsolat.
Az USB tuti, nem hibás, csak valami beállítási, kompatibilitási probléma lehet -csak nem tudom, melyik...
-nagyon közel volt, 1, max 2 cm
-igen, hamar megszakitja, de figyeletem, ha megszakadt aktíváltam egyből
-usb irda jo, mert egy sony-val egyből megy az infra, másolni is tudtam program nélkülis
-több progit is probáltam, gyárit, stb
-rengeteg dolgot állítgattam, de hiába
Szval nem oldódott meg. hihetetlen h a samsung h enged meg ilyet magának.. -
Chili7
őstag
Most kaptam egy x530-at főnökömtől és próbálom belakni, de:
-nem tudom a simről a telefonra másolni a számaimat
-billentyűzár beállítási lehetőségeket nem találok.
-max 3 perc tétlenség után kikapcsol a kijelző. Azt szeretném, hogy az órát folyamatosan mutassa.
-nem tudom beállítani, hogy a csengés hangereje emelkedjen.
Valaki ezek közül valamelyik beállítási lehetőségekkel találkozott már?
Az előző telefonjaim - mind alsókategóriás - ezeket mind tudták! Ez az első samsungom. Tényleg ilyen szarok? -
AS
félisten
LOL
Itt van a C300 akinek sem kamera sem jobb kijelzö nem kell... -
-
Salex1
őstag
Akinek ilyen telója van, attól kérdezném, hogy ebbe belerakták-e már a REZGÉS+CSÖRGÉS funkciót?????
Ja és ténylegesen kb. mennyit bír az akksi? -
Ugyan nem pont ezt, de egy hasonló (régebbi) Samsungot próbáltam.
Két dolgot vetem észre:
- nagyon közel kell legyen a telefon a csatlakozóhoz (kb. 1-3 cm),
- a telefon nagyon hamar megszakítja a kapcsolatot a géppel, ha nem épül fel a kapcsolat.
Az USB tuti, nem hibás, csak valami beállítási, kompatibilitási probléma lehet -csak nem tudom, melyik... -
Konflikt
addikt
válasz
Viktor0610 #84 üzenetére
Persze, a telon aktív az infra.
Te probáltad amugy?
Más telefonnal egyből működik az infraport, szval kizárnám azt, h esetleg az usb-s eszköz lenne a hibás -
-
Konflikt
addikt
válasz
Viktor0610 #82 üzenetére
De a PC studio meg nem lép tovább, folyamatosan scanneli az infraportot.
-
-
Konflikt
addikt
válasz
Viktor0610 #80 üzenetére
Ez a PC studio 2, ezzel sem megy. Tálcán van infra kapcsolat, csak nemtudok 1 file-t sem küldnei. amint megnyitom vmelyik PC studio-t, azonnal megszakitja az infra kapcsolatot.[link]
-
Konflikt
addikt
válasz
Viktor0610 #78 üzenetére
Samsung PC Studio 3.1-el probáltam, meg simán win-ből, sikertelenül.
Milyen készülékkezelőről beszélsz? (PC studioban is beállítottam h infráról, de folyton azt dobta, h tartományon kívül esett, kapcsolat megszakadt, mikor kb 3 cm-re van a telo az usb-s infraporttól) Tudnál adni egy linket? -
-
Konflikt
addikt
Sikerült vkinek összekötni számítógéppel a telot infrán keresztül? Egy file-t sem képes nekem átküldeni
Áll. csak névjegyküldésre használható az infrája, telefonok között, vmi ötlet
-
sulep
senior tag
Biztos ténleg van e-mail cím tárolási lehetőség?
Mert egy tesztben ezt olvastam:
''A telefonkönyv a maga 1000 bejegyzésével erősnek számít. Egy névhez kizárólag telefonszámok vehetőek fel, ha valakihez kettő elérhetőséget kapcsolunk az értelemszerűen kettő helyet is foglal a megadott 1000-ből. Ha új emberkét rögzítünk a kontaktok között, akkor okos dolog, hogy nevének beírása közben folyamatosan látszik, hogy van-e már ilyen bejegyzésünk.'' -
Rusi
senior tag
Igen, a telefonkönyvbe lehet e-mail címet is menteni, valamint minden névhez tetszőleges mennyiségű számot mobil, otthoni és munkahelyi jelöléssel. Összesen 1000 számot menthetsz el, tehát ettől függ, hogy hány név fér bele. Ugyan még nagyon friss készülék, de miután ebben már normális csúszkamechanika van, nem pedig olyan, mint az E350-ben volt, ezért valószínűleg nyugodt lehetsz vele kapcsolatban (az említett E350-nél sima műanyag sínek voltak rugó nélkül, ami egy idő után szétkopik, itt viszont rugós szerkezet van).
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen X530-as készüléket. Telefonkönyvébe tudok e-mail címet és 2 telszámot 1 névhez is elmenteni?Még sose volt csúszkás telóm és érdekelne hogy bizonyos idő után nem kezd el túl könnyen össze-vissza csúszkálni? (Mint pl a TV távirányítók ha sokat szórakozik vele az emeber)Most egy Motorola V550-em van és ezt néztem ki magamnak. Mennyire éri meg szerintetek? Csengőhangok szépen szólnak azért? Illetve még egy olyan kérdés mennyire nagy és vastag a teló?
-
-
Beja
csendes tag
Sziasztok! Én most gondolkozok egy ilyen, Samsung SGH-X530 telefonon, hogy vegyek e vagy sem, illetve hogy cseréljem e le az X660-asomat e erre a telefonra. Neketek mi a véleményetek erről? Akinek van X530-as, annak mik a tapasztalatai? Iletve mp3-as csengőhang lehetséges? Fényképezés, kijelző, ...stb?
Előre is köszönöm válaszaitokat!!! -
d_joco
csendes tag
Na ja. És akkor még a C300-ról nem is beszéltünk. Az egy teljesen alapok alapa telefon, és úgytűnik az is nemsokára megjelenhet nálunk is... Szerintem ezt már utánunk dobják, vagy ajándékként csatolják ilyen X530 féle telókhoz...
Most jelenleg az E250 a csúcs, mert pár napja megjelent, 40 ezres áron kártyafüggetlenül és szerintem cool az a telefon. -
AS
félisten
És akkor már érdemes megemliteni a C300-at
Az egy X530 kamera nülkül és a kijelzö is csnt lett -
AS
félisten
És itt a e250 a butitot d900 nagyon jó kezd már most is fügetlenük 45-40 között van ami azt jenti ha lesz szolgáltanál lehet 30 is
-
d_joco
csendes tag
Na ja. A T-Mobile is jól bekutyult. Eddig az X530 volt sokkal drágább az X510-nél, most meg pont fordítva. Ezek úgy is összejátszanak.
De 30 rugóért a Pannonnál NEVETSÉGES. Bár Pannonos vagyok és szeretem is, de ez elég hülye húzás volt, mivel kártyafüggetlenül sem drágább 30 rugónál. Pl. van ahol csak 26 ezer Ft kártyafüggetlenül... Ezuk után ki az a barom, aki ne kártyafüggetlenül venné még... Lehet azért lett ilyen drága Pannonéknál, mert már csak pár darab van és szeretnék maguknak fére tenni.Vagy csinálnak egy fergeteges akciót, mint a Voda a Z400-zal. Áh, eszméletlen gyerekek mi folyik a mobilpiacon.
-
AS
félisten
Akkor szoktam emelni amikor nagyon viszik a készülékeket.. hát most is ez történt..
-
Ra3
őstag
pannonnál mától 30k praktikummal. röhej.
-
AS
félisten
Szerintem és mások szerintem sem nöi telo ez, ez a UNISEX. tehát mindenki kezében jol áll . én is fogtam már és egyáltalán nem volt nöi söt.
Másik: Apámnak a telofon azt jenti hogy van egy telefon könyv és van letevö és felvevö gomb.
És rengeteg más ember is igy van vele, nem érdekli öket se az sms, se semmi csak ani hogy tudjanak felhivni bárkit. enyi.. és ehez az igényhez még tul sokat is tud. -
Peat;)
veterán
Egy szépecske de kicsit nőies, gyenge akksis telót egy férfinak telefonálásra? Kérdezd meg őt is szerintem..de Te ismered ez is igaz
A telefon árát nézve szerintem nincs igaza azoknak aki kazt mondják h drága. Új telefonként ez nagyon jó nyitóár..nem is olyan rég volt tesztelve egy nokia telefon, 40!!-es nyitóárral és a tesztben nem rótták fel az árat. (egyébként most akciósan is drágább mint ez a samsung) ( [link] ) Valljuk be, tudásban van különbség de koránt sem annyi amenyi az árban...sőt majdnem ugyanaz csak nokiában nincs az idióta korlátozás ami a samsungok átka, de samsungban jobb kijelző van.
Én mindenesetre sosem vennék ilyen telefont senkinek, használatra alkalmatlan, talán az általános/gimis csajoknak a jó, mert szép, menő és minőségi...
Aki meg használj a telefont inkább nokia,sony,motorla meg ki tudja még mik megfelelő modellje ebben az árkategóriában. Samsungnak a felsőkategória jobban megy. Aztán lehet mégis az alsóban fog tarolni, nem lepne meg...
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Jah és apánnak ilyen telot fogok venni tavaszal ajándékba!!!
Most Sharp gx25 je van de nagyon nincs megelégedve vele, hiába QVGA kijelzö nem tudja elolvasni kis voda live betüket, és csak telefonálsra használja...
Tehát nekki megint csak jó választás lesz. -
AS
félisten
Hát akinek okos samsung kell az vegyen e900 d900 d830, i750 p310-et stb-t
És akinek okos samsung kell az elöbi készülékeket fogja venni nem ezt,
Akinek meg nem kell okos samsung az x530 x510 stb vesz.
Na enyit eröl. -
morzsika
tag
Azért én láttam már V3 telót, arra nem éppen ezeket a szavakat használnám, bár Moto telefont még sosem használtam.
Viszont Samsung X480-ast igen, tök jól nézett ki, meg strapabíró is volt. Egészen addig, amíg én is rá nem nyúltam a wap-os gombra rendszeresen, pedig abban már OK gombként is funkcionált!!sms-t írni vele maga volt a rémálom, pl sosem mentette le..( a T9 kikapcsolásásra alapból ráállt az ujjam egy idő után, kényszerűségből, de még a hangulatjelek beszúrása, a nagybetűs váltás..hát azoktól rettegtem, tornászott rajta az ujjam, meg minden idegszálam
) a hangja harmatszegény, pedig nagyon, de nagyon jól nézett ki külsőre, csak épp pont a mindennapokhoz volt bosszantó hibája...most egy Nokia-m van
és szeretem, mert tudok sms-t írni..meg hallom, mikor cseng..és stb stb
Joco: ezektől a srácoktól ne várd el, hogy áradozni fognak erről a telefonról, max az, aki akkor telefonál, amikor a fia felhívja, meg kb egy hónapban egyszer ír sms-t. Mert az elég macerás rajta, MMSről nem is beszélve..de egy ilyen telóért a 20-25 körüli ár igenis méregdrága...és ráadásul ezek a személyek nem fognak mobilarénán fórumozni, mint azok sem, akik ezt megveszik és feljönnek ide véleményt írni. Gondolom ezért nincs is vélemény róla...
Biztos tök jó ez a teló, csak ne itt az arénások között próbáld megmagyarázni, hogy ez mennyire igaz, meg az összes többi teló hát az aztán..selejt
Én nagyon meggondolnám még egyszer, hogy vegyek-e alapkategóriás Samsungot, de akinek tetszik az igenis meg fogja, és oda lesz tőle..ezért van mindez, örüljön is neki..mint mindenki, mikor megveszi álmai telefonját
(azért a csúszka funkciójára egy év múlva én is kíváncsi lennék..nem hiszem, hogy a felsőkategóriás mechanikát pakolták bele. )
(egyébként telóvásárlásnál igenis ''kötelező'' lenne mobilaréna teszteket olvasni, kevesebb keseredett ember lenne. Jók vagytok fiúk)
[Szerkesztve] -
István70
tag
Minden telefon megtalálja a maga célközönségét... nem kell sok ész ennek megértéséhez. Ebbe a telóba még kamera sem kellett volna. Van aki csak telefonálni akar vele. Példa fentebb. A kezdő ára minden telónak magasabb mint amennyit ér. Lesz ez még sokkal kevesebb. Ami a csúszkát illeti: a barátnőmnek már egy éve D600-a van, semmi baj nincs vele, pedig ő aztán használja rendesen. Amiről nincs tapasztalatunk inkább hallgassunk. Akinek kevés a telefon tudása nyilván vesz az igényeinek megfelelőt. Szóval nem értem én ezt a sok fröcsögést. Akinek nem megfelelő nyilván nem veszi meg. Aki megveszi tájékozódás nélkül az meg így járt.
Ami a parasztvakítást illeti, merem remélni anyukám nem paraszt, pláne hogy tisztában volt a tudásával, mivel neki csak egy ''telefon'' kellett jó anyagminőséggel.
Egyébként nem értem a felhajtást e körül a telefon körül... miért zavar ez egyeseket?
[Szerkesztve] -
d_joco
csendes tag
Mondtam, hogy hagyjuk ezt a témát, de ha egyszer nem megy..., hát nem megy.
A funkciók nincsenek lebutítva, ez a telefon amennyit tud, annyi az ára is. De amit tud, azt jól csinálja.
Mit vártál egy ilyen olcsó telefontól mégis? Amikor úgyis drágák a Samsungok általában, most végre itt egy ''felmentőhadsereg'' az X kategória képében.
A flexkábelhibáról:
Mint ismeretes, az E700 és E800-as szériában hamar meghibásodott a szalagkábel, amit természetesen már kijavítottak. Az új modellekben már minden stimmel. Persze ez csak később derül ki, de biztos vagyok benne, hogy nem lesznek ilyen gondok. Az E720 például már nagyságrendekkel stabilabb és jobb, mint egy E700.
A D500 meg már 2 éve forgalomba van itt hazánkban is és eddig nem hallottam szalagkábelhiábról.
Na és akkor már megint a minőségnél tartunk ugyebár...
Azért a Samsung nem régóta van a mobilpiacon, főleg nem európában.
Itt a Nokia a vezér. (még) Na de annak is volt (de mennyi) szériahibás telója még annak idején, 3310-eseknek már bérlete volt a szervízbe a sok kijelző- és szoftverhiba miatt.
Az X530 nem parasztvakítás, hanem egy jó a-lap-te-le-fon.
Gondolom nem kis hátterű piackutatás révén jött rá a Samsung, hogy ''mi kell a népnek''. És szerintem nem a ''hígfos'', hanem amiket már ezerszer leírtam, élen a minőséggel.
A V3 nem parasztvakítás? Eleinte méregdrága volt, de rájöttek, hogy szart sem ér, és ma ott tartunk, hogy 27 rugó Dimono csomagban. Egy nagy nulla az a telefon. Nulla!
Meg a Samsung dinamikusan fejlődik szépen felfelé. Nem mint a Nokia, hogy még mindig van 4096 színű kijelzős telefonja. Botrány. Meg a nemrégiben kifutott 6610i-nek is csak CIF kamerája volt. Szégyen.
Sorolhatnám a régebbnél régebb Samsung modelleket, mert azokban a minimum az, hogy 65 ezer színű kijelző. A középkategóriás modelljeiben meg már az 1 Mpx a minimum a beépített kamera részéről.
Ja és az alsókategória, melyre kitűnő példa az X530/510, azokban meg ott a VGA-kamera és természetesen a 65 ezer színű TFT-, illetve UFB-kijelző. -
VD
őstag
''Valami érdemi tapasztalat, vélemény az X530-ról nem nagyon hangzott el''
Mégis mit vársz? Milyen tapasztalatot? Ez egy gagyi parasztvakító alap telefon drágán. A Funkciói fele használhatatlan a butitásnak hála, non plusz ultraként, még az összes samsungos (Állítólag koreában így jó) fasszságot is tartalmazza.Van egy csuszkája ami egyes tapasztalatok alapján hamar beszarik (e8xx-asok) és van másik tapasztalat miszerint egész jól bírják (D500-600) Majd idővel ez is elválik, nem egy félnapos telónál fog beszarni, majd 2 hónap múlva.
Ennyi, röviden, tömören.
Miért kell jobbnak beállítani azt ami nem az?
Egy valakinek jár gratula, a samsung marketingeseinek, mert úgy tálalják a híg fost, hogy az emberek még verekednek is érte, hogy megehessék!!!
Okos ember mondta: Az az igazi diplomata aki úgy küld el a picsába, hogy alig várod,hogy indulhass!!!
Na valami hasonlot alkottak. -
Athos07
senior tag
Én is így látom:
AS-nak igaza van, mert ha az ember lánya (történetesen a hugom) kitalálja, hogy neki csúszka kell, de gyakorlatilag nincs pénze rá, akkor a legolcsóbb csúszka is jó neki, csak szússzon. És a legolcsóbb most tényleg ez az x530. Vért izzadok, hogy találjak valahol egy maradék d500-at, hogy mégse ezt az ostoba telót kelljen megvegyem neki
És Bognak is igaza van, mert ez a teló tényleg nem ér annyit, amennyiért a Samu árulja (kihasználva azt, amit fentebb letárgyaltunk). A csúszka miatt rápakoltak jó 20-30%-ot a hasonlóan ostoba alap C-kategóriásra. Jó dolog a megbízható csúszka, de ennyit nem ér. szvsz -
d_joco
csendes tag
Igen. Biztos így lesz ez az X530-cal is. Lesz ez még sokkal olcsóbb. Főleg, ahogy a vodát ismerem, majd ha kifutó készülék lesz, bedobják 5 forintárt kártyásan.
Mert a Z400 is így járt. Egyik nap mág 90 rugó, másik nap már csak 40, KÁRTYÁSAN.
Úgyhogy nincs ez túlárazva.
Mellesleg a Tesco-ban is vannak mindig áruházi értékesítési akciók, most például az X160 kerül Domino csomagban 9990 Ft-ba.
Infrát próbálta már valaki PC-vel? -
István70
tag
Van igazság mindkét oldalon!
Ami a konkrét tapasztalatokat illeti. Nagyon szép a telefon, jól van összerakva, igazán minőségi ahhoz képest hogy a legalja kategória. A csúszkája nagyon jó! Édesanyám nagyon meg van elégedve vele, igaz ő csak telefonálásra használja...Másra nem is igazán való szerintem. Biztos vagyok benne, hogy az ára idővel barátibb lesz, gondoljunk csak bele egy vadi új készülék mindig magasabb árról indul.
-
d_joco
csendes tag
Igen. Szerintem sincs túlárazva az X530. Az még tény, hogy a Samsung az a gyártó, aki igazából kivirágoztatta a csúszkás telefonokat. Ha csak említést is teszek bárkinek is egy csúszkás telóról, egyből a Samsung jut eszébe, vagy már közvetlenül a típusa is, pl. D500.
És az X530-ban valóban az olcsó ár volt a lényeg.
A D900 kisebb kaliberű változata hamarosan hazánkban is megjelenik, SGH-E250 képében. Na az megint egy jó választás lesz majd.
Az X530-nál sokkal többet tud, memóriája is bővíthető és állítólag azt is az olcsóbbak közé teszik majd.
A C300 az aztán egy tényleg alaptelefon, az teljes mértékeben alsókategória, de mivel széttolható, az is szerintem szintén nagy sikerre tesz majd szert, ha bedurrantják majd olyan gyenge 12-15 ezer rugóért. Természetesen a minőség ott sem maradhat alul, de ezt már ne tárgyaljuk.
A Siroccot én is elismerem, de a tudásához képest.... Nah, kicsit szerintem az van túlárazva, hiába az acélborítás.
Moto V3 már csak 27 ezer forint, aztán abban is van repülőgépgyártásban használt alumínium, ráadásul pengének készült..., ugyhogy...
A Sirocco kicsit el van szállva. Ráadásul nem is néz ki olyan jól. (szerintem)
Különben vicces, hogy amióta megnyílt ez a topic, csak vita folyik itt. Valami érdemi tapasztalat, vélemény az X530-ról nem nagyon hangzott el. -
-
VD
őstag
Ok,hogy más gyártó is árul olcsó telefonokat! És szerintem feljebb a minőséget is kitárgyaltuk. A baj az,hogy ez túl van árazva!!!!
Egy Scirocco-nál senki nem kérdezi meg mér annyi, pedig van nagyobbtudású teló.
Ez egy tudásában nulla teló!!!!! Minőségben semmivel nem jobb,mint a hasonló árú telók. Egyedüli plusz a kialakítása. Akinek ez megéri az vegye meg!
De ne állítsuk már be ezt a vackot alsókatagória messiásának!!! -
AS
félisten
Elárulom Sagem is árul illyen tudásu csuszkafont franciáknál szintén viszik mint cukrot pedig minöségben egy nagy 0!
-
VD
őstag
Hehe!
Már vártam a Samsung legnagyobb híve mit tesz majd ehhez hozzá!
Van valami abba amit mondtok. A Magyar nem éppen tudatos vásárló. Ez az izé, meg pont abban az árban van amit az összes réteg meg tud fizetni prepaiddel. És mivel ''csuszkás'' meg is fogják venni mert az hú de vagány. Azt 2 nap múlva meg szív mint a torkosborz, mert a haver nokiája többet tud... Persze biztos van olyan akinek egy ''csuszkás'' telefon az álma, és valaóban nem egy teló guru. Ők biztos boldogok lesznek vele. -
AS
félisten
Na akkor most elmondom én is:
Mondjon már valaki még egy csuszkás telot enyiért?? Nem számit menyi ez nem az lényege, az hogy csuszkás, mert csuszkás telot más gyártonál csak felsökategorában lehet kapni, persze samsungnál már középbe is....
És most itt van ez! Itt nem tudás lényeg hanem az hogy csuszkás, csak olyan készülékel lehet öszehasonlitani ami csuszkás és ilyen nincs. tegát nyert a x530
Éd elárulom még 3 alsos csuszka samu jön EU-nak
énnél is butább CSTN kijlezös no VGA kamra a C300 bizony..
viszont jön az okosabb mint már bövethető még bt is van benne, és ugy néz ki mint a d900, ujabb siker lesz.
Ez lényeg semmi más,, Akinek nem lég ott a d500 d510 d520 d600 d800 d820 e900 d900 kb enyi csuszkás modelje van most a samsungnak, tehát van választék böven. -
Athos07
senior tag
-
-
Sebhelyes
senior tag
Mindenesetre az nevetséges hogy a Nokia a 180eFt-os N80 csúcstelefonjára csak lötyögős gagyi csúszkát tud fabrikálni a Samasung meg a leggagyibb telefonján is normálisan meg tudja csinálni.
-
AMD Power
titán
Én ''nagy'' Samsungos vagyok, de sajnos sok olyan buta hibája van a Samsungnak amit, szerintem nagyon gyorsan korrigálni kéne!
-
blueMerle
veterán
Teljesen feleslegesen fárasztjuk magunkat, a tisztelt delikvens totál elvakult, ö majd azt is megmondja hogy azt Te rosszul tudod, az ám direkt jó így a Samukban, mert ''ott'' a távol keleten ez a divat és ez a jó.
Ma nagyon jó sztorim volt. Srác bejön a boltba, kérdi milyen telók vannak, olcsó Nokia kellene. Eladó mondja neki 6070-es jó árban van. Srác kezébe veszi, leveszi a hátlapot, akksit, megnézi az Imeit, majd leteszi és közli, hogy ezt akár ki is lehet dobni, mert ha eladják, a bolt élete végéig szervizelheti. A srác a Nokiában teszteli a telókat és jól ismeri ezt a szériátNéha jók az ilyen barátságok, elkértem a telószámát
-
blueMerle
veterán
A K510i nem mondom, nem rossz teló, de egyrészt abban sem navigomb van, másrészt nem egyszer hallottam már a SE-nál panelhibáról, fagyás és hasonlók... Bár ennek ellenére nem lehet rossz választás. Persze attól, hogy kategóriája ellenére van rajta bluetooth meg egyebek, közel nem tökéletes. És szerintem egy C100-as samu minőségben még mindig verné.
Fogtál már a kezedben K510i-t? Tisztában vagy vele hogy az a SE egyik legjobban összerakott mobilja ami a minöséget illeti?
Te nem márkahü vagy, hanem elvakult. Ha a Samsung autót gyártana, de az csak hátrafele menne, te azt is kimagyaráznád, mert ám ez az elgondolás meg ott ez a divat és amúgy is mi a francnak mindig elöre menni? Ugye? Mindegy hogy tele van ezernyi bosszantó hibával, a lényeg hogy Samsung legyen.Nevetséges vagy.
[Szerkesztve] -
d_joco
csendes tag
Ez igaz, de elég baj, hogy ilyen specifikációkat fektet le a voda. Az eredeti menüvel akkor sincsen gond.
Amúgy én a tesztet nem kritizáltam.
Másrészt nem kifejezetten kritizálni akarom a többi gyártót, mert pl. a Nokia azért tényleg ott van, de hogy csak egy példát mondjak, miért kell még mindig annál a buta megoldásnál lenni, hogy cserélhető elő-, hátlapok, meg külön akku, akkufedél ilyesmi. Ez még régen volt divat. Talán itt leragadt a finn fantázia? Tudom! Az X530-nak sem hátlappal egybeépített akkuja van, de azért strapább, mint bizonyos Nokiák. Mert ha leejtek egy 6030-ast, tapasztalatból tudom, hogy tartozékaira hullik, annyira lazán van rátéve a hátlap.
Mellesleg a többi samsungra nem nagyon jellemző az ilyen kialakítás, mint amilyen az X510/530, na és persze ettől függetlenül ilyen gond nincs velük.
Egyébként a Nokiákban az erős akkut irigylem csak.
Na de szerintem fejezzük be ezt a ''Samsung telók és minőségek'' vitát.
Én ehhez a témához már többet nem szólok.
Üdv!
[Szerkesztve] -
Bog
HÁZIGAZDA
Bocs, de szerintem attól, hogy más gyártók hibáit felhozod egy indoklásban, nem lesz jobb a Samsung. Tájékoztatásul közlöm egyébként, hogy nem a Voda gyártja a lájv szoftvert, hanem csak a specifikációkat fekteti le, ami alapján a gyártónak kell azt produkálnia.
Nem óhajtok az összes ''érvedre'' reagálni, mert parttalan vitát eredményezne. A Samsungra lehet mondani, hogy minőségi, de az X530 jelenleg túl van árazva. A rezgés & csengéshez még annyit, hogy hullára mindegy, hogy hol NEM divat az ilyesmi, ez a telefon az európai piacra készült. Akárcsak a szintén távol-keleti LG és Sharp modellek, ahol nincs ilyen gond. Nekem mindegy, hogy ki mit szeret. Csak annyi a feladatom, hogy leírjam azt, amit tapasztalok. Utána mindenki eldöntheti, hogy kell-e neki olyan kamerás mobil, ahol a fotókat csak a 128x160 pixeles kijelzőn tudja megnézni. -
d_joco
csendes tag
A T9-et egy gombnyomással ki lehet kapcsolni egyébként, másrészt gyanítom, hogy más gyártók telóiban is vannak nem épp kedvderítő megoldások...
A középső gombbal semmi gond. Egyszerűen be kell állítani egy a szolgáltlatón kivüli üres profilt, amivel a teló nem tud fellépni a WAP-ra és máris elkerülhető a számlacsőd.
Azt én is tudom, hogy a Samsung az egyik olyan gyártó, amely a legtöbb telefont dobja piacra a leggyakrabban, de amiket te leírtál (X640, X480, X530), az mind-mind alsó-középkategória és én pedig a fenti hozzászólásban arra gondltam, hogy nem ömleszti mindenféle OKOS telefonnal a piacot, ami ugyan okos, de másmindenben rosszabb. És az X640, X660, X480 stb. lehet nem okosak, de nagyon jól használható kis telefonok.
A Vodánál először is X680-at vontak vissza (de mindegy), azt is azért, mert a voda a live beavatkozása révén megkutyulta a telefonkönyvét az X680-nak. Tájékoztatásul közlöm, hogy a gyári szoftverrel semmi gond. Sokkal szebb és nincs benne ilyen hiba.
Az általad említett X810-es effektushoz annyit: A Sony Ericson is cseszik végre egy normális navigombot beletenni jónéhány telóiba, helyette vacakolhatunk a joystick-kal, ami elég gáz, ráadásul pontatlanná válik idővel.
Akinek nem tetszik a néma módbeli rezgés, az kapcsolja ki a telefont. Meddig tart???...
A K510i nem mondom, nem rossz teló, de egyrészt abban sem navigomb van, másrészt nem egyszer hallottam már a SE-nál panelhibáról, fagyás és hasonlók... Bár ennek ellenére nem lehet rossz választás. Persze attól, hogy kategóriája ellenére van rajta bluetooth meg egyebek, közel nem tökéletes. És szerintem egy C100-as samu minőségben még mindig verné.
A márkahűségről:
Igen, márkahűvagyok. Nálam a mikrótól kezdve nagyon sok minden Samsung és soha semmi gondom nem volt egyik termékével sem! Nem hinném, hogy etéren csak úgy hipp-hipp megváltozna a véleményem.
Én Samsung telót kb. 4 éve használok és eddig - nem nehéz kitalálni - azokkal sem volt gondom.
Előtte én is használtam Nokiát, sőt Panasonicot is, de egyik sem hozta az elvártakat.
Én mindig úgy veszek meg valamit, hogy előtte nagyon körülnézem, így ha már elszántam magam rá, hogy veszek egyet, utána már nem fogok háborogni, hogy nem rezeg és cseng egyszerre, meg példának okáért nem küld csengőhangot telóra...
Ez, hogy őszinte legyek, nem érdekel, mert akkor D900-at vettem volna, azt biztos.
Hidd el, tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal és nekem nagyon is megfelelnek a Samsung mobiljai. Ezt most csak úgy mondom. Eszembe sem jutna veszekedni.
Nagyon jól tudom azt is, hogy sokan Nokiapártiak, vagy épp a Sony Ericson az etalon nekik. Hát ezellen semmi gond. Ha tetszik nekik és nincs vele gond, akkor az is jó.
Na de nem írok több általánosságot, mert azt mindenki tudna.
Akkor röviden:
Az X530 azoknak megfelelő választás, akik tényleg szeretik a minőséget, az ergonómiát, a letisztultságot és nem utolsó sorban a kamerás telefonokat, na és persze megértik, illetve meg tudnak barátkozni a Samsung elgondolásaival.
Azt is itt közölném, hogy engem senki nem fizet ezért, mindössze azt írom le, amit a tény, és amit speciel sokan tudnak értékelni, a minőség.
Magam is olyan helyen dolgozom, amely foglalkozik mobiltelefonok hivatalos forgalmazásával.
A rezgés-csengés effektushoz még annyit, hogy ez (egy cikkben olvasott elemzés szerint) csak Európában szokás/divat. Ázsiában nem. Éppen ezért a Samsung ezzel nem nagyon törődik. Hogy miért, azt már ne tőlem kérdezzed.Mindenesetre ha akkora baj lenne, asszem nem lenne a 3. a ranglistán a híres Koreai.
Na üdv! -
Bog
HÁZIGAZDA
Téged fizetnek ezért?
1. A minőség nálam mondjuk ott kezdődik, hogy nem akarok T9-et minden SMS-nél, úgyhogy ezt ki szeretném kapcsolni. Ja, hogy ebben a minőségi telefonban nincs ilyen opció?
2. A minőség azt is jelenti, hogy figyelünk a felhasználó igényeire. Soha, sehol, semmikor nem láttam olyan embert, aki a főképernyőről pont a navigációs gomb közepére szerette volna direkt kérni a WAP indítását.
3. Ezen röhögtem a legjobban: ''Nem ömleszti a piacot mindenféle ócska telefonnal, meg olcsó és ennek ellenére nagytudásúakkal.'' A Samsung tavaly 154 telefont mutatott be. Gondolod, hogy ezt nem nevezzük ömlesztésnek? Az E350, X640, X480, X530, X660 vajon mennyire készültek egy kaptafára?
4. Ez is elvakult: ''Mert azoknál mindig a minőség megy a tudás és az ár rovására. A Samsungnál mikor ment???'' Mondjuk akkor, amikor a Vodánál vissza kellett vonni az X660 értékesítését szoftverhiba miatt? És az milyen, hogy a dedikáltan zenei telefon X810 cseszik lejátszani az AAC fájlokat a memóriakártyáról? No és milyen a magyar website? Ja, hogy még OTA sincs rajta? Az, hogy a Samsungok zöme nem rezeg és csörög egyszerre, az lehet, hogy speciel téged nem zavar, de egy rakás felhasználót viszont rohadtul. Egyik gyártó sem tökéletes.
5. ''X530: Olcsó, szép, jó kijelző és MINŐSÉGI!!! = Vagyis, nem lehet más, mint csakis Samsung.'' Hát persze. Mert a Sharp GX25 tényleg vérszar volt például, de vegyünk csak egy K510i-t, ami ugyanebben az árban van. Azzal sincs semmi gond, a kijelzője rendben van, csak épp négyszer ennyit tud. Mondjuk át tudok küldeni egy nyavalyás fotót anyám telefonjára. MMS-ben, infrán és BT-n is.
Tök jó dolog, ha valaki ennyire hívő egy márka felé, AS is így kezdte, de hamar felnőtt. Hidd el, nem érdemes ennyire kiállnod egyetlen márka mellett. Kivéve, ha fizetnek.
Egyébként pedig használd a szerkesztés gombot sűrűn. Azért van. -
d_joco
csendes tag
Ja, bocs, hogy utólag jut eszembe minden, de akkor még nem is szóltam a Samsung felsőkategóriás telóiról. Na azok aztán telefonok!
Gondolok itt a D kategóriára, Z stb...
Ott a tudás is nagyon nagy, meg persze a jólismert minőség is, tehát azok aztán az igazi überfasza mobilok. -
d_joco
csendes tag
Egyébként a Samsungok soha nem lesznek olyanok, mint egy Motorola vagy Nokia.
Ennek a távol-keleti óriásnak teljesen más az elképzelés a mobiltelefonokról, azok felépítéséről és funkcionalitásairól.
Mindig lesz olyan, hogy kihagynak valamit, vagy épp nem rezeg és cseng egyszerre, mert egyszerűen ez a stratégiájuk. Ők nem tömik tele mindenféle extrasággal a telóikat, mint a Sony Ericson, vagy a Nokia, szerintem ezek elsősorban a minőségre mennek, mert tudják, hogy azt majd' mindenki megfizeti és igazuk is van.
Aki egyszer megérti a Samsung gondolkodását, az rájön, hogy ez egy nagyon jó módszer arra, hogy idővel elsők legyenek a mobilpiacon.
És ha már megértette, szeretni is fogja, mert pont, hogy a Samsung az a gyártó, amelyik olyan különleges, olyan furcsa néha. És pont ez benne a jó! Nem ömleszti a piacot mindenféle ócska telefonnal, meg olcsó és ennek ellenére nagytudásúakkal. Mert azoknál mindig a minőség megy a tudás és az ár rovására. A Samsungnál mikor ment???
X530: Olcsó, szép, jó kijelző és MINŐSÉGI!!! = Vagyis, nem lehet más, mint csakis Samsung.
Na így tessék gondolkozni. -
d_joco
csendes tag
Ez így van. Ha Samsung, akkor minőség!
Szerintem se várjon el senki egy ilyen olcsó telefontól olyan nagy tudást... Eddig nem kényeztette a Samsung a szűk pénztárcájúakat slider mobilokkal, most itt az alkalom. Tessék! Ha belegondoltok, alig 2 éve egy C100-as került 30 rugóba, most meg egy X530 20-25-be... Azért...
Jó-jó, az E350, E370 ugyan olcsóbbak, de nem kimondottan alsó-középkategória, mert azért azok is elég drágák voltak, az ''igazi'' sliderekhez képest. (D500, 600, 900 stb.)
Szerintem ennek a telefonnak a mérvadóját kifejezetten arra szánták, hogy olcsó legyen, szép, minőségi, lehessen vele fotózni és legyen benne egy (végre) jó kis TFT-kijelző.
Ha ezt nézzük, akkor korrekt. Mert eddig nem láttam még alsókategóriás Samsung telókban TFT-kijelzőt.
Az az igazság, engem sem érdekelnek hűdenagyon az apróságok (kisebb menüfunkciók), meg a multimédia. Abban sincsen különösebben kifogásom, hogy rezeg néma üzemmódban és nem küld el 50 KB-nál nagyobb MMS-t (ha ez egyáltalán így van).
Ahogy fentebb írta valaki, a minőség és kész. Hát tudjátok annál nincs jobb, amikor egy telefon megbízható, szép, minőségi összeszerelésű és valósággal jó érzés kézbentartani is.
Megkockáztatom, hogy ezt csak a Samsung (meg talán az LG) tudja. Ennyire még talán a Japánok sem profik a kivitelezésben. Szerintem Dél-Korea világuralomra tört. -
AMD Power
titán
Szerintem aki ennyire alsókategóriás telót vesz az telefonáláson és sms-ezésen kívül nemigen használja másra... Aki nagyobb tudású telót vesz az nyilván mást választ.
Ebben látod teljesen igazad van!
Bár az tény, hogy van egy két funkció ami még kellett volna bele. Főleg ha más gyártó ilyen kaliberű telefonjait nézzük.
[Szerkesztve] -
Rusi
senior tag
Annyit mondhatok, hogy a szlogent nem én találtam ki és egyáltalán ilyen típusú dolgokba nioncs is különösebb kompetenciám, mivel én az oldal szerkesztőjeként magával a tartalommal foglakozom.
Én csak szűk két éve dolgozom a Mobil Portálnak, és ahogyan te, úgy mi is sokat fejlődtünk (már akár az 1 évvel ezelőtti állapotunkhoz képest is). Épp ezért vannak elég sokan, akik csak ezt a két oldalt említik meg, ha nagy mobilos oldalról van szó. Ez pedig biztosan nem fog megváltozni, legfeljebb bővülhet, ha üstökösként felbukkan valami új oldal.
Igen, van jópár hasonló témájú oldal, de azoktól teljesen független magánemberként is csak szörnyülködni tudok (ha már említetted, érdemes megnézni pl. egy Telefonguru tesztet, hát nem semmi...).
No, most már tényleg térjünk vissza a telóra, mert arra nyílt meg a topic. -
Rusi
senior tag
Én totálisan nyugodt vagyok. Ha minden ilyen és ehhez hasonló dolgon felhúznám magam, már rég valami intenzív osztályon lennék...
A véleményyílvánítás szabad, és nekem nincs is bajom azzal, hogy neked van egy véleményed. Csak azért nézd meg, hogy milyen színvonalon teszed ezt.
Amikor mi teszteltük a készüléket, akkor még sehol nem lehetett kapni a készüléket, valamint ahogy írtam, nekem 100 kilobájtig engedte az MMS-t, ezért írtam ezt a tesztbe (amit most átjavítottam 50-re).
Részemről is le van zárva a dolog, senkinek nincs szüksége ilyen balhékra, van éppen elég gond a mindennapi életünkben során... -
Bog
HÁZIGAZDA
Bocs, de szerintem elég szürreális dolog magatokat úgy egyetlenként beállítani, hogy a teljeskörűség már ott csorbul, hogy alig foglalkoztok Windows smartphone-okkal, amely ugye akárhogy is nézzük, keményen mobilkommunikáció. A GPS szigorúan véve nem az, bár ez nézőpont kérdése.
Ne értsd félre, nekem alapvetően semmi bajom a konkurenciával, nekem csak az büdös, hogy miért van arra szükségetek, hogy egyetlenként és teljeskörűként nevezzétek magatokat, amikor mindkét fogalomba bele lehet kötni. Aki kicsit is olvas hasonló témájú oldalakat (mert azért van egy pár, bár azt hiszem, hogy a többiek elég erős lemaradásban vannak mind látogatottsági, mind frissességi szempontok alapján, vagy másféle struktúrával rendelkeznek (lásd Telefonguru és a moderálatlan fórum esete, vagy az emelt díjas letöltésekre szakosodott Mobilkor)), az tudja és látja, hogy a szlogen, amit használtok, hm, kissé önfényező.
De alapvetően ez a ti problémátok, nem az enyém.
Tény, hogy a magyar telcom média elég sajátos (bár lehet, hogy külföldön is így van), kicsi a piac, mindenki ismer mindenkit, nagy haverságok és nagy utálatok vannak. Nem egy olyan emberről tudunk szerintem mindketten, akit ilyen-olyan vélt, vagy valós okok alapján elbocsátottak az egyik médiumtól, mire kisvártatva felbukkant egy másiknál. Az, hogy néha milyen cikkek születnek itt-ott, szerintem csak nekünk jó: a júzer majd jön, és elolvassa a tutit nálunk. RemélemUgyanakkor egy nagyon bölcs ember egyszer azt mondta nekem, amikor épp azt ecsetelgettem, hogy az Aréna 3 év alatt hová jutott, hogy mindig jöhetnek még fiatalabb, még profibb, még jobb stílusban író titánok, akik majd vagy szép lassan felzárkóznak mellénk, vagy megvesszük őket
-
Rusi
senior tag
válasz
blueMerle #12 üzenetére
Az a jó, hogy az első mondatod tulajdonképpen megválaszolja az utána lévő OFF részt
. Nem becsüljük le az Arénát, már csak azért sem, mert reálisan tudjuk (és nyilván Bog is), hogy sem most, sem később nem lesz olyan, hogy csak egyetlen nagy mobilos oldal fog létezni és egyfajta T-csoport monopóliummal fog rendelkezni (elnézést a példáért, de nyilván érthető). Jelenleg is csak néhány nagyobb ilyen témájú oldal van, meg persze sok kisebb, ahol olyan cikkeket lehet olvasni, hogy az (hozzáértő) embernek a haja az égnek áll (nem, nem a Mobilarénára céloztam).
A színvonallal kapcsolatban nyugodtan írd meg a véleményed nekem privátban vagy mailben. Ahogy mások, úgy mi is szívesen látjuk az építő jellegű kritikát vagy véleményt. Nem összehasonlításra gondolok Bogékkal, hanem a te véleményedre (elvégre hogy nézne az ki, hogy van 2-3, stb. konkurens oldal és tök egyformák?)
Örülök, hogy a telefonnal kapcsolatban tulajdonképpen közös hangon vagyunk. Abban például én is igazat adok, hogy egy V360 könnyen átlépi tudásban, viszont azért kerül jelenleg ugyanennyibe, mert ez vadonatúj modell, a V360 meg több, mint 1 éve jelent meg a szolgáltatóknál (is). Ezt persze más telefonokkal és más árkategóriában is hasonló helyzetet eredményez.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Thomas1
addikt
Most nézem a Pannon oldalán, 25k a teló, 20 akkor, ha beviszel egy telefont.
Eddig nem olcsóbb volt ez? Mintha olcsóbban reklámozták volna a tv-ben, én 5000 Ft-os kedvezménnyel olyan 15 körüli összegre emlékszem.
20k-ért már valóban nem a legjobb választás egy ilyen teló, de 15 körül szerintem egész jó. És ebben benne van 3600-as lebeszélhetőség is, ha djuice-al kéred. -
István70
tag
Szerintem aki ennyire alsókategóriás telót vesz az telefonáláson és sms-ezésen kívül nemigen használja másra... Aki nagyobb tudású telót vesz az nyilván mást választ.
Anyám pl. egészen el van olvadva tőle..Neki az a lényeg, hogy jó minőségű anyagokból legyen, szép legyen és telefonálni tudjon vele és ennyi.
-
blueMerle
veterán
Biztos arra értik, hogy más nem foglalkozik annyi mindennel mint ök -részben igaz is. A színvonal az megint más kérdés.
Rusi: Mobil Portál - Magyarország egyetlen teljeskörû on-line mobilkommunikációs magazinja
Idézet az oldalról. Ezek szerint a Mobilaréna szerintetek nem lenne teljeskörü? Ugyanis a fejlécben pontosan ez van leírva: egyetlen . Érdekes, de ezen valóban nem kell vitázni. Szimplán nincs igazatok + egy nagy adag beképzeltség. Ennyi.
Ami az MMS-t illeti, szerintem nem akkora baj az az elírás, ha valaki megveszi, úgysem ez lesz a fö szempont. Másrészt a Samsungtól egy oltári nagy szemétség, mert szép-jó csilli-villi alsókategóriás mobil, de direkt korlátoznak rajta, direkt butítják le, pedig ez nem olyan dolog, ami pénzbe kerulne nekik. És ez már a sokadik eset. Csak egy kis softver-mod, semmi más, a programozó uraknak 2 perc. Ha Samsungot vennék /kizárólag másodtelónak/, azt csak telefonálásra, esetleg sms-re használnám, mert megörjítenének ezek a bosszúságok.
Továbbra is tartom a véleményem, hogy árához képest jó telefon.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
VD
őstag
Hi!
Ha te ezt kirohanásnak véled hajrá! Ketönk közül te robbansz majdnem fel.
A véleménynyilvánítás szabad! És talán erről szólnak a hasonló fórumok is...
A béta verzió beli különbségből adódó eltérést esetleg oda lehette volna írni a tesztben is. Másutt ezt megteszik. Melsleg a samsung honlapján is szerepelt már ekkor a teló a pontos infókkal!(direkt rá kerestem, nem-e elírás)
Részemről lezártam a témát, inkább a telóra kellene koncentrálni nem flame-be átmenni. -
Üdv.
kb 2 éve lehetett kapni a ''legnagyobb'' szolgáltatónál egy samsung e330 típusú telefont.
Kb arra emlékeztet. Gratula samsung.
Mondjuk hozzátenném, anyámnak egy ilyen e330-as telefonja van, és 2 éve használja is nagy megelégedéssel. Csakhát eltelt 2 év. Kapott egy talán valamivel jobb kijelzőt, meg egy másik külsőt. -
Rusi
senior tag
Távol álljon tőlem, hogy kirobbantsak egy mini vitát, de mi azt nem állítottuk, hogy az egyetlen mobilos portál vagyunk az országban
Ja, és ahogy Bog is írta, az új ismeretek fényében átírom a tesztünkben szereplő 100 kilobájtot 50-re.
(VD: látod-látod, lehet ezt normális körülmények között is elintézni)
[Szerkesztve] -
Bog
HÁZIGAZDA
Thx Rusi. A teszttel kapcsolatos szavaiddal szinte teljes mértékben egyetértek, gondolom a frissebb infók fényében úgyis átírod 50-re azt a 100-ast.
A konkurálásról:
Természetesen a két oldal nem konkurenciája egymásnak, mert úgy olvastam a HTML title-ben, hogy ti vagytok az egyetlen Magyarországon, ehhez természetesen mi nem érhetünk fel... -
Rusi
senior tag
Nos, látva a szolid kirohanásodat, nyugodtan közlöm, hogy 1,5 hetet töltött nálam a készülék (az X510-el párhuzamosan) és használtam is, nem is keveset. Az MMS mérethatár különbség abból adódhat, hogy mi egy korai szoftververziós készüléket kaptunk (mert ugye Bogék a boltból nyilván egy végleges verziót kaptak tesztelésre). Nekem egy 70 kb-os képet sikerült csatolnom az üzenetbe, de utána egy másik 40 kb-osat már nem. Talán nem kellene mások szakmai hitelességét megkérdőjelezni, mert nem halálpontosan ugyanazt írtuk róla, mint itt a Mobilarénán. Nem tudom, de te láttál már tőlem itt ilyen kirohanást valamelyik teszttel kapcsolatban, mert Bogék merészeltek mást írni róla? Sőt ugyanezt Bogék sem teszik meg a mi oldalunkon.
Az pedig, hogy ki kinek a konkurenciája, stb., szerintem hagyd meg azoknak, akik az ilyen témájú oldalakat szerkesztik, mert valószínűleg jobban képben vannak, mint te.
Ja, és nyugalom, a hosszú élet ritka...
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Ebből már én is eladtam egy párat! Sőt az összeset amit kaptunk! Valóban nagyon minőségi a telefon. Érezni lehet rajta a minőséget ha az ember a kezébe veszi.
De a tesztben is elöjött, hogy nem kevés hibája van sajnos! -
VD
őstag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Amit még nem kommentálnék, hogy egy konkurens honlapon (ez nem igaz, mert a mobilarénának nincs érdemi magyar konkurenciája...) ami melsleg Mo. legnagyobb mobilportáljának nevezi magát. A nemes tesztelő nagy megnyugvással állítja,hogy 100K-os mms küldhető. (Gondolom sokat volt kezében a készülék és kimerítően le tudta tesztelni...)
-
-
VD
őstag
SZÉGYEN!!!!!!!
Bár nem itt olvasok róla elösszőr,az értelmező kéziszótárban a ''Parasztvakítás'' alatt tálálható eme remekmű.
Használhatatlan funkciók (MMS), akkor bele se rakják! Persye jól mutat a doboz + 1 fícsör....
A pannon pofátlanul még mp3 lejátszásra is képesnek titulálja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung az alsóbb kategóriákba is lehozta a slide formát. Olcsó csusza - tepertő nélkül.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest