Hirdetés
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
d_joco
csendes tag
Ez így van. Ha Samsung, akkor minőség!
Szerintem se várjon el senki egy ilyen olcsó telefontól olyan nagy tudást... Eddig nem kényeztette a Samsung a szűk pénztárcájúakat slider mobilokkal, most itt az alkalom. Tessék! Ha belegondoltok, alig 2 éve egy C100-as került 30 rugóba, most meg egy X530 20-25-be... Azért...
Jó-jó, az E350, E370 ugyan olcsóbbak, de nem kimondottan alsó-középkategória, mert azért azok is elég drágák voltak, az ''igazi'' sliderekhez képest. (D500, 600, 900 stb.)
Szerintem ennek a telefonnak a mérvadóját kifejezetten arra szánták, hogy olcsó legyen, szép, minőségi, lehessen vele fotózni és legyen benne egy (végre) jó kis TFT-kijelző.
Ha ezt nézzük, akkor korrekt. Mert eddig nem láttam még alsókategóriás Samsung telókban TFT-kijelzőt.
Az az igazság, engem sem érdekelnek hűdenagyon az apróságok (kisebb menüfunkciók), meg a multimédia. Abban sincsen különösebben kifogásom, hogy rezeg néma üzemmódban és nem küld el 50 KB-nál nagyobb MMS-t (ha ez egyáltalán így van).
Ahogy fentebb írta valaki, a minőség és kész. Hát tudjátok annál nincs jobb, amikor egy telefon megbízható, szép, minőségi összeszerelésű és valósággal jó érzés kézbentartani is.
Megkockáztatom, hogy ezt csak a Samsung (meg talán az LG) tudja. Ennyire még talán a Japánok sem profik a kivitelezésben. Szerintem Dél-Korea világuralomra tört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest