Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
d_joco
csendes tag
Ez így van. Ha Samsung, akkor minőség!
Szerintem se várjon el senki egy ilyen olcsó telefontól olyan nagy tudást... Eddig nem kényeztette a Samsung a szűk pénztárcájúakat slider mobilokkal, most itt az alkalom. Tessék! Ha belegondoltok, alig 2 éve egy C100-as került 30 rugóba, most meg egy X530 20-25-be... Azért...
Jó-jó, az E350, E370 ugyan olcsóbbak, de nem kimondottan alsó-középkategória, mert azért azok is elég drágák voltak, az ''igazi'' sliderekhez képest. (D500, 600, 900 stb.)
Szerintem ennek a telefonnak a mérvadóját kifejezetten arra szánták, hogy olcsó legyen, szép, minőségi, lehessen vele fotózni és legyen benne egy (végre) jó kis TFT-kijelző.
Ha ezt nézzük, akkor korrekt. Mert eddig nem láttam még alsókategóriás Samsung telókban TFT-kijelzőt.
Az az igazság, engem sem érdekelnek hűdenagyon az apróságok (kisebb menüfunkciók), meg a multimédia. Abban sincsen különösebben kifogásom, hogy rezeg néma üzemmódban és nem küld el 50 KB-nál nagyobb MMS-t (ha ez egyáltalán így van).
Ahogy fentebb írta valaki, a minőség és kész. Hát tudjátok annál nincs jobb, amikor egy telefon megbízható, szép, minőségi összeszerelésű és valósággal jó érzés kézbentartani is.
Megkockáztatom, hogy ezt csak a Samsung (meg talán az LG) tudja. Ennyire még talán a Japánok sem profik a kivitelezésben. Szerintem Dél-Korea világuralomra tört.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung az alsóbb kategóriákba is lehozta a slide formát. Olcsó csusza - tepertő nélkül.
- iPhone topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest