Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulep
senior tag
Biztos ténleg van e-mail cím tárolási lehetőség?
Mert egy tesztben ezt olvastam:
''A telefonkönyv a maga 1000 bejegyzésével erősnek számít. Egy névhez kizárólag telefonszámok vehetőek fel, ha valakihez kettő elérhetőséget kapcsolunk az értelemszerűen kettő helyet is foglal a megadott 1000-ből. Ha új emberkét rögzítünk a kontaktok között, akkor okos dolog, hogy nevének beírása közben folyamatosan látszik, hogy van-e már ilyen bejegyzésünk.'' -
Bog
HÁZIGAZDA
Bocs, de szerintem elég szürreális dolog magatokat úgy egyetlenként beállítani, hogy a teljeskörűség már ott csorbul, hogy alig foglalkoztok Windows smartphone-okkal, amely ugye akárhogy is nézzük, keményen mobilkommunikáció. A GPS szigorúan véve nem az, bár ez nézőpont kérdése.
Ne értsd félre, nekem alapvetően semmi bajom a konkurenciával, nekem csak az büdös, hogy miért van arra szükségetek, hogy egyetlenként és teljeskörűként nevezzétek magatokat, amikor mindkét fogalomba bele lehet kötni. Aki kicsit is olvas hasonló témájú oldalakat (mert azért van egy pár, bár azt hiszem, hogy a többiek elég erős lemaradásban vannak mind látogatottsági, mind frissességi szempontok alapján, vagy másféle struktúrával rendelkeznek (lásd Telefonguru és a moderálatlan fórum esete, vagy az emelt díjas letöltésekre szakosodott Mobilkor)), az tudja és látja, hogy a szlogen, amit használtok, hm, kissé önfényező.
De alapvetően ez a ti problémátok, nem az enyém.
Tény, hogy a magyar telcom média elég sajátos (bár lehet, hogy külföldön is így van), kicsi a piac, mindenki ismer mindenkit, nagy haverságok és nagy utálatok vannak. Nem egy olyan emberről tudunk szerintem mindketten, akit ilyen-olyan vélt, vagy valós okok alapján elbocsátottak az egyik médiumtól, mire kisvártatva felbukkant egy másiknál. Az, hogy néha milyen cikkek születnek itt-ott, szerintem csak nekünk jó: a júzer majd jön, és elolvassa a tutit nálunk. RemélemUgyanakkor egy nagyon bölcs ember egyszer azt mondta nekem, amikor épp azt ecsetelgettem, hogy az Aréna 3 év alatt hová jutott, hogy mindig jöhetnek még fiatalabb, még profibb, még jobb stílusban író titánok, akik majd vagy szép lassan felzárkóznak mellénk, vagy megvesszük őket
-
VD
őstag
Hi!
Ha te ezt kirohanásnak véled hajrá! Ketönk közül te robbansz majdnem fel.
A véleménynyilvánítás szabad! És talán erről szólnak a hasonló fórumok is...
A béta verzió beli különbségből adódó eltérést esetleg oda lehette volna írni a tesztben is. Másutt ezt megteszik. Melsleg a samsung honlapján is szerepelt már ekkor a teló a pontos infókkal!(direkt rá kerestem, nem-e elírás)
Részemről lezártam a témát, inkább a telóra kellene koncentrálni nem flame-be átmenni. -
Bog
HÁZIGAZDA
Thx Rusi. A teszttel kapcsolatos szavaiddal szinte teljes mértékben egyetértek, gondolom a frissebb infók fényében úgyis átírod 50-re azt a 100-ast.
A konkurálásról:
Természetesen a két oldal nem konkurenciája egymásnak, mert úgy olvastam a HTML title-ben, hogy ti vagytok az egyetlen Magyarországon, ehhez természetesen mi nem érhetünk fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung az alsóbb kategóriákba is lehozta a slide formát. Olcsó csusza - tepertő nélkül.
- iPhone topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest