- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
válasz
Nokia...... #202 üzenetére
És akkor már szar a szoftver is? Nem, ez nem egyedi hiba, sokan panaszkodtak az U600-ra, mondom, csak olvasd el a topikot.
A Britney-s emléket ne hánytorgassuk -
nemma
addikt
válasz
Nokia...... #200 üzenetére
Jah, levágta. Szó nélkül. Hülyét kaptam tőle. Én is azért vettem, mert tökre megtetszett, gondoltam lazulok egy kicsit egy ilyen pengével
De hát szarul sült el. Soha többet Samsung -
nemma
addikt
válasz
Nokia...... #197 üzenetére
Olyan 40k körül kapható már kártyafüggetlenül. Én nem a külsőről beszéltem, az nekem is tetszik, a hülyeségeitől viszont megőrültem. Írtam róla a logouton, olvasd el, ha gondolod...
-
nemma
addikt
válasz
Nokia...... #194 üzenetére
Olvasd át a topikot, kiderül, hogy talán mégsem annyira, valamint három írást is publikáltak a Logouton róla, keress rá.
A kártyafügi mit jelent? Függő, vagy független? -
nemma
addikt
Nagyon rendben van a telcsi, egy valami viszont nem tetszik. Ne mondja már meg nekem a telefon, hogy mikor merüljön le. Ha én azt akarom, hogy merüljön, akkor ne tegye magát takarékra, és had használjam pl a kamerát. Kár, hogy ezt nem lehet kikapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest