- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
msz
csendes tag
válasz
Pitterix #260 üzenetére
Nekem az egyik játék úgy el....ett valamit, hogy elekzdett rezegni és nem hagyta abba csak miután kivettem az akksit... Azután csinált 300 játékot,a mit nem lehetett kitörölni és mindent le kellett törölnöm...
Amúgy a cikk szerint (nem tudom hogy mások is írták-e már) a kikapcs gomb leveszi a feliratokat, de az érintőgombokat is inaktiválja, szóval filmnézés alatt hasznos. Továbbá billentyűzár de ez annyira nem jó mert soká tart mire másik kezeddel megnyomod... És mégvalami: nagyon megörültem amikor a headsetet nyomogatva a rádió menüjében a rádiót ki és be tudtam kapcsolni a rádiót és röviden nyomva meg az állomást váltani (ez utóbbit billentyűzárral is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest