- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
tillseemann #281 üzenetére
Vaterán volt (talán most is van). Nem eredeti, hanem utángyártott (új), de azt hiszem nem lesz azzal sem gond.
-
lacibacsi
addikt
válasz
tillseemann #279 üzenetére
Én is erre gondolok leginkább. Nézegettem a service manual-t, úgy látszik, hogy nem olyan nagy történet a cseréje. Szerinted érdemes házilag belefogni? (szalagkábel 1000 Ft vs. csere a szervizben min. 10.000 Ft)
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok! 2,5 éves U600 telefonom tegnapig hiba nélkül működött. tegnap reggel még telefonáltam vele, de délben már nem tudtam hívást kezdeményezni.
A hiba: szétcsúsztatáskor a kijelző működik, de a fedélen lévő gombok egyike sem. A számbillentyűket tudom használni, de a felsők nem működnek. A kijelző rendesen világít, ha engem hívnak, akkor szépen mutatja a hívóhoz rendelt képet. Olvastam itt a fórumot, de nem tudok rájönni, hogy mi lehet a gond. A szalagkábel hibája esetén előfordulhat, hogy a kijelző és a hangszóró működik, de a gombok nem? Sőt, a kamera is működik, mert be tudom kapcsolni az oldalsó gombbal és ad képet rendesen.
Amennyiben összecsukott állapotban feloldom a billentyűzetet, akkor néha előfordul, hogy valamelyik gomb reagál, de ehhez elég sokat kell nyomogatni és gyakorlatilag használhatatlan, mert nem tudhatod, hogy éppen melyik gomb fog életre kelni.
A telefonom nem esett le, nem érte víz, vagy mágneses hatás, teljesen hétköznapi hétköznap volt a tegnapi is a számára...
Van valakinek valami ötlete? Mobiltelefont még nem szereltem, de műszaki érzékel el vagyok látva, úgyhogy ha a szalagkábel lenne a hibás, akkor még magam is megjavítanám. Esetleg tudtok olyan szervizt ajánlani, ahol nem kérnek 2-3 ezer forintokat csak azért, hogy megvizsgálják? Minden segítséget köszönök előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest