- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spedyboy #1984 üzenetére
Legalább jól válaszoltál volna.
neooen, azért nem elérhető számodra a 3. SW mert a te telefonod Vodafone-os és Voda SW van rajta, ami nem frissül olyan gyorsan mint a független SW-s telefonok. Sajnos a saját gomb is a Voda ajándéka .
Két dolog van.Vagy kivárod azt a 4-5 hónap késést, vagy át írod a Producte ID-d és frissíted normális SW-re, Voda módosítások nélkül. -
válasz
spedyboy #1980 üzenetére
Mind olyan E65 színvonalu.
Na és ezek közül szerinted melyik jobb kép, mint amilyet a P990i készít? Ugye még emlékszel erre a kijelentésedre?!neooen, [link]
Elég lett volna vissza olvasni. -
-
Szabi1987
aktív tag
válasz
spedyboy #1793 üzenetére
N73 tulajok baráti köre
na egy ilyet kellene csinálni nekünk is
Holnap csinálok is 1et,persze ha megengedik a modok -
-
válasz
spedyboy #1486 üzenetére
"a memoria vesztése sírba vitte nálam"
Nállam vajon miért nincs vele gond?"akkor miért okos telefon ha nem szabad rá telepyteni mert akkor elbaxódik?? "
Szabad rá telepíteni,csak ésszel.Ez igaz az E65-re is.3-4 hónap alatt nekem leépült az E65 úgy hogy most jön a reset.S60 3rd-ben nem vagyok még otthon.
-
kornél1
aktív tag
-
válasz
spedyboy #1290 üzenetére
Nem teszik bele ebbe se.
Nem tudom mi gondod volt azzal a Flas Lite3-al amit feldobtam.A kettes Flash fent van neked?Lehet csak az után hajlandó menni.Ha meg az enyémmel van gond,akkor is le tudod ingyen szedni az Adobe oldaláról.Tudod,a Google nagyon segítőkész.A vicc egyébként az,hogy hiába a Flash Lite 3,mert amiknek ez kell,azok tetvesül szaggatnak az E65-ön.Szóval ne fűzz hozzá sok reményt.
-
csab2
veterán
válasz
spedyboy #1286 üzenetére
Én meg sem néztem, mert az én telefonom pannonos. Az új szoftver mindig a független verzióra jön ki először. Amikor az előző szoftver megjelent a telefonhoz nekem sem írt ki a product code alapján frissítést hónapokig. Ha így is fel akarod tenni a szoftot, előtte át kell írni a telefon product code-ját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest