- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi1987
aktív tag
válasz
Szabi1987 #1795 üzenetére
Megnyitottam
Aki nem a fóromhoz annyira kapcsolódó kérdést,hozzászólást akar közzétenni nyugodtan fáradjon át az erre a célra elkészitett topicba--->E65 tulajok baráti köre -
-
-
spedyboy
senior tag
válasz
Szabi1987 #1543 üzenetére
nsu!
wöwöwöw.nokia.hu és ott megkeresed h szoftverfrisítés vagy ilyesmi
a nagy xart hülyeségeket beszélek:S
bemész a Pcsuite ba amit uyge felraktál amikor telepítetted a gépre atelótés ott vanegy ikon h szoftver frisítés és akkor csatlakozol telefon módban és követed az infóókat!
-
válasz
Szabi1987 #1481 üzenetére
A Noiseware Professional-t ajánlom.Sajnos telefonra nincs ilyesmi
Kornél,láttad amiket P990i-vel fotóztam?Nem egy profi gép,de ezt-azt meg lehet vele örökíteni gond nélkül.
Speedy,ha ez neked jobban kézre áll,akkor ezt használd.Attól még hogy te nem tudtad kezelni a P990i-t attól még az egy nagyon jó készülék.
-
-
spedyboy
senior tag
válasz
Szabi1987 #1429 üzenetére
dede magyar!
de jajj... nahjó elmagyarázom
az új sw nem jöttki mo.-n csak a viilág vmeik más régiójában és h. az enyémre rátudjam tenni az új sw-t ahoz átkell írnom a PC-t és ha átírtam ráteszem a new soft ot és aztán meg magyarra állítom!
és slussz de inkább várok júliusig és akkor mo.n is lessz -
-
spedyboy
senior tag
válasz
Szabi1987 #1375 üzenetére
bocsi h. csak most válaszolok de nem voltam wifi közelben
!
szal nekem a 2.0633.65.01-es sw van rajta (sztem mindenkinek az van)játék: PRINCE OF PERSIA 4EVER
de van nagyon szép 3d-s játék is rá pölö: 3D fast and the furious-ez annyira talán nem szép de izgalmas és 3d-s aztán 3D Need fot Drift és Micro Counter Strike én ennyit találtam eddig szerintem egészjók!
letölteni a [L:nokiaprogramok.hu]nokiaprogramok.hu[/L]ról tudodkérdés: HOOOL VAN AZ INFRA PORT A TELÓN?? EGÉSZ HÉTVÉGÉN EZT KERESTEM DE NEMTALÁLTAM SZAL HOOL VAN?
köszi a választ előre is
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest