Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Fotók, videók mobillal
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Frederico #1667 üzenetére
1. Nálam ez egyáltalán nem észrevehető
Szóval nálad egyforma a négy irányú navi gomb érintése/nyomása? Nem érzel semmiféle különbséget egyik irányban sem, vmelyik megnyomásánál?
Azért ezekek a hibák, hibák... és én is csak azért siránkozok itt, mert egyenlőre nem akarom kiadni a kezem közül, vagyis nem tudnám, h h oldanám meg, h addig legyen telefonon. Valószínű nem ingyen oldanám meg és pár idegesítő apróságok ezek, meg szeretném oldani majd vhogy... Na mind1.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Frederico #1652 üzenetére
Javitanék: Moto L7-re korlátozás nélkül fel tudtam tenni az angol-magyar szótárat is, ami 7MB...
Viszont még soha nem volt olyan Nokiám, amin ne lett volna ilyen buzi korlátozás.
Korábban a PC Suite nem volt hajlandó JAD fájlt csinálni, erre kitalálták a JAD maker-t. A mérethatár viszont egy baromság, a telcsi egyszerűen nem hajlandó elinditani sem a progikat, még akkor sem ha JAD-dal együtt feltelepitem.
-
Frederico
csendes tag
válasz
Frederico #1652 üzenetére
Javítom magam
Szóval tényleg nem egyértelmű, hogy nem az összes telóra írtam. Nekem eddig motorolával voltak ilyenfajta tapasztalataim.
Mellesleg az h értelmetlen-e a korlátozás azon érdemes elgondolkozni, gondolom nem viccből rakták bele. Pl nekem a Driv3r játék ami 624kb elég gyakran kifagy., persze ez lehet programozási hiba is. A másik ami eszembe jutott, hogy a teló saját memóriájában van elég szabad hely? (lehet átmeneti tárnak használja) -
Coyote2000
őstag
-
Zsolto
őstag
válasz
Frederico #1533 üzenetére
Jó ötlet, hogy a PDA-s felhasználást is említed, valóban, így a kártyát más kütyüben is tudja használni, még ha abba mini- vagy normál SD kártya kell is.
De ettől függetlenül is javasolnám legalábbis a normál SD adapteres változat megvásárlását, mert kártyaolvasóval sokkal gyorsabb feltölteni adatokkal a kártyát, mint ha benne van a telóban. Amúgy nem is láttam még olyan microSD kártyát, amihez ne lett volna SD adapter.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Frederico #1396 üzenetére
Ha iPhones telcsit szeretnék veszek egy iPhonet
Jogos, de tegyük fel, hogy nem akarsz annyi lét kiadni olyan funkciókért, amit vagy ki sem használsz, vagy más telcsi is tudja... Mondjuk én szeretem az egyedi megoldásokat - valószínűleg ha iPhone-om lenne akkor Nokia menüt erőltetnék rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest