Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
nemrég értem haza a koleszból és már 1 hete használom a telefont a legnagyobb elégedettséggel
egy apró dolog azért idegesít
lehet hogy hülyén hangzik de néha átállítja a csengőhangot ha a memóriakártyán van
pl ma is történt hogy megjöttem és rádugtam a gépre (mini usb) és másoltam rá pár számot meg megnéztema képeket
az előbb hívott anyám és nem a jól megszokott csengőhangom jelzett hanem a szokásos nokia tune
az üzemmód általános és a memkari sem volt kivéve mostanában, csak annyi volt hogy rádugtama gépre (adattárolási módban)ha tudja valaki hogy mitől van az lécci segítsen
a software 5.50
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest