Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
(Kolombusz) #40 üzenetére
En olyan emberekre ertettem a kifejezest, akik majdnem MINDENT magamutogatasert vesznek, de belul uresseg
Amugy persze, van olyan, aki csakis es kizarolag a kulsoert vesz meg egy telot, azt nem majmozom le, meg a fenti egyeneket is elfogadom, csak nekem mas az ertekrendem, de ez egyeni szoc. problema. VEGE. -
sto1911
veterán
válasz
Coyote2000 #46 üzenetére
''Annyi hülyeséget szedtem össze a hozzászólásodban, hogy nem is térek ki rá egyenként.''
Pedig jo lenne, errol szol egy forum
Osszefoglalom: uaz a forma, mint x eve + olyan hibakkal, amiket mar egy Alcatel is lassan kirohog. (no flame) Most ujra eladjak (kb. uaz, mint a V3...) ezekhez a parameterekhez kepest joval aron felul. Es lesz aki megveszi.
A moddolasrol annyit, hogy persze, lehet moddolni, de x kabellal, y programmal stb. (tehat sok-sok olyan kiegeszitovel, amivel tenyleg csak hozzaertok foglalkoznak SZTEM)
Az, meg hogy EN kit minek tekintek, meg milyenek az EN igenyeim, az csak az EN velemenyem es EN igenyem.
Meg amugy azon akadtam ki, hogy ilyen parameterek mellett kapott KULONOSEN AJANLOTT dijat...
[Szerkesztve] -
sto1911
veterán
Rosszul latod, nem savanyu a szolo, csak a negativumok ellenere megkapta a kul. ajanlott plecsnit. Amit EN latok, az az, hogy a sokeves format megint el fogjak tudni adni dragan. Hozzateszem, lenne penzem egy ilyen telora (is), de a dizajn ennyit nem er.
A divatmajom meg onnan jott, hogy akiknel EN lattam V3-at annak idejen, az mind azert vette, mert szep, meg vekony, a tudasara egyik sem volt kivancsi. (ami nem feltetlen baj, csak az en szohasznalatomban ok a divatmajmok) -
sto1911
veterán
Divatmajmoknak (sry) megint jo lesz. Se radio, se bovitheto memoria, se EQ, se miniusb .... Csakis a kulso miatt lett kulonosen ajanlott?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest