- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyB5
csendes tag
nem tudja valaki megmondani, hogy a motorolákhoz lehet-e kapni, vagy letölteni olyan szoftvert amivel lementhetjük az üzeneteinket, és a telefonkönyvünket?
itt inkább a V8-V9-es készülékekre gondolok, olvastam az L9-es tesztjébe, hogy ott dobozban van
köszönöm előre is a választ, mindenjót -
Coyote2000
őstag
Annyi hülyeséget szedtem össze a hozzászólásodban, hogy nem is térek ki rá egyenként. A motokat lehet (és szokás) a legdurvábban moddolni (lásd pl. L7) és közel sem csak divatból veszünk ilyet.
Amúgy nagyon szép telefon. A bővithető memória nem feltétlenül hiba, zenelejátszásra én sokat használom a telcsit, 512-es karival, az meg tökmindegy hogy 512 vagy négyszáz-akárhány MB... Aki kihasználna egy 1 GB-os kártyát, annak talán nem ez való. EQ telefonba, fülhallgatóhoz... gondolkodjunk hogy megéri-e... ha rádughatnék egy sennheiser FEJhallgatót akkor esetleg érdekelne... de akkor már komolyabb készüléket vennék, nem telcsiről hallgatnám...
Sztem jó próbálkozás, a memórián kivül nem látok különösebben gyenge pontot... érintőképernyő rulez. -
mahatma
aktív tag
A divatmajom meg onnan jott, hogy akiknel EN lattam V3-at annak idejen, az mind azert vette, mert szep, meg vekony, a tudasara egyik sem volt kivancsi. (ami nem feltetlen baj, csak az en szohasznalatomban ok a divatmajmok)
fura hogy te ezt divatmajomnak nevezed, van azért egy réteg, akik a telefont telefonálásra és sms-re használják, és nem akarnak mindenféle tudást, amit amúgy sem használnak ki. Lehet h nekik számít a külső, de ettől abszolut nem divatmajmok. Szerintem. -
blueMerle
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest