- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #115 üzenetére
Akkor egy próbát feltétlen megér.
köszi. -
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #108 üzenetére
Visszakaptam a mobilom ma. Szoftver-t "javítottak" rajta, vagyis gondolom megint frissítették, de kizárt, hogy egy 1 éves modellhez legyen újabb szoftver, szóval sztem megint ugyanez ment rá. Most kaptam egy 3-4 oldalas motorola szervíz által csinált tesztről papírt amin rajta van egy rakás eredmény. Mind "pass".
Nézem a garancia papírom és nem töltötték ki rendesen. Szóltam, hogy
-ez biza' nincs kitöltve.
-mit kezdjek?
-töltse ki, mert így nem vihetem el, nem hosszabították meg a garanciát és amíg a szervízben volt, lejárt ápr. 1-jén.
-dehogy én nem tölthetem ki.
-hívja fel a szervízt vagy csináljon vmit.
Erre nagy nehezen ő kitöltötte, 14 napot adott rá.Át akartak verni vagy mi?! Ha holnaptól megint elkezdené amit csinált, akkor semmit se tehetnék, még jó, hogy kitöltetem vele...nem?
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #108 üzenetére
Igazából ha megjavul, nem hiszem, hogy kicserélném. Megnézegettem mik vannak, hát csak pár példány jöhet szóba helyette és ilyenkor ha cserél az ember, jobbat akar. Elvileg ezért a pénzért jobbat is kellene kapjak (57k volt).
na mindegy, én szeretem a v6-ot kívül belül, csak egy motorola ne csináljon többet ilyet, hogy kikapcsol hívás közbenha visszajön, talán jövőhét csütörtök-pénteken, akkor írok, mit mondtak, mit csináltak.
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #106 üzenetére
még egy kérdés, hogy ha ez lesz, hogy kapok egy vaccsi új készüléket akkor arra megint 1 év garanciát kapok? (csak mert egy másik esetben amikor nem telefonról volt szó és a szervíz kicserélte a hangcuccomat akkor nem kaptam rá csak 3 hónap plusz garanciát, holott arra is egy év volt újkorában)
egyébként most olvastam Bog-nak egy bejegyzését a te blogodban, hogy ha nem tudom reprodukálni a hibát amit mondok, akkor nem is köteles bevenni? de szerintem csak rosszul értelmezem a mondatot
[bog_hsz-e]
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #104 üzenetére
aha (én is így sejtettem,de ezért egy másolatot küldök magamnak, ezzel bizonyítandóan, hogy az biza elment
).
és egyébként milyen igényeim lehetnek? Azonos tipusú telefonra ha még árulják (pannon még árulja), vagy egy másik telefonba beszámolják az árát (ha igen, melyik árat számolják?).
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #102 üzenetére
igen, nekem írtad. Ezért rá is kérdeztem a pannonnál. Ha 3. alkalommal megy szervízbe és utána is fennál a probléma akkor e-mailben -ahogy mondtad is- kérhetem a cseréjét a telefonnak, de az is egyéni elbírálás alapján működik.
Ha visszajön most is és fentáll a hiba akkor mindeképp visszaviszem mégegyszer, mert még belefér a garanciába. Csak én attól félek, hogy mivel le fog járni hamarosan a garancia így könnyedén elhúzhatják az időt mondjuk az elbírálással, főleg ha azt is hozzáveszem, hogy a hiba az első javítást követően hetekig nem ált fenn.De egy e-mailt megér így is ha a 2. javítást követően is fent fog álni. Nem vesztek semmit.
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #99 üzenetére
2 hónap
ápr. 1ig garis, most ez 2 héttel megint tolódik...
egyébként nem tudtuk helyben reprodukálni a gondomat, hogy hívás közben és fogadáskor kb. 5-ből 1x újraindul, de azért legalább próbálkozott a csaj aki fogadott. -
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #88 üzenetére
aha. mindesetre érdekes jelenség. Engem inkább az aggaszt, hogy kezdi megadni magát
fogalmam sincs miért indul újra, ha 8 hónapig nem csinálta, akkor miért jön rajta elő, aztán meg ez a SIM kártyás dolog.
Kedden viszem szervízbe, majd leírom mi lett. -
Bazsó
tag
válasz
Viktor0610 #88 üzenetére
nincsenek gumi távtartók...van vmi kidomborodás lent, ahol összeér a fedlap felső éle és a dudor belső része, de az inkább keményebb műanyag, nem tűnik fáradékonynak.. viszont néha nekem is hagy nyomot, minnimálisat de hagy..mondjuk elhanyagolhatóan a v3ashoz képest.
-
gabó
tag
válasz
Viktor0610 #24 üzenetére
Ez is igaz, hogy más teloknál sokkal hosszann ideig bírja az aksi..de uez volt a többi motonál is. Ahogy nézem az aksi uaz mint a V3x...-nél.
Bog: ez is igaz, bár kevesen használnak valóban 2,5G-nél jobb hálózatot, ezért ez is kibírható ha csak tesztelsz -
joshua7
veterán
válasz
Viktor0610 #20 üzenetére
Én szerettem ezt a telót, 3 év után mutternek adtam...
bár talán a Motorola tudhatja magáénak az egyik legmárkahűbb vásárlói csoportot.
... de megutáltam őket, h n+1-edik rókabőrön kívül nem tudnak mást, így átpártoltam. Most SE-ra. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #20 üzenetére
Nem, itt a billentyűzet lezáródhat automatikusan a júzer által óhajtott másodpercek eltelte után. Viszont az 5 percenkénti eseményfigyelmeztető csipogást sajnos mégsem lehet kikapcsolni: na az tényleg idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest