Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoci
tag
Kedves Bog !
Újra feltenném a kérdést ami fúrja az oldalamat:
Mennyi a kijelző világítás lekapcsolásának maximális ideje ?
üdv Zsoci -
Zsoci
tag
Basszus elfelejtettem olvasni ! Bocs a V3x-et V3i-nek olvastam.A v3x-et nem ismerem. De annak a egész méretezése más ha jól emlékszem.
Még azt akartam írni hogy persze hogy nem tölt ha nincs az eszköz felismerve, ez a Windows beépített ''feature''-je. Ha nincs rendesen feltelpítve egy USB eszköz leválasztja nehogy ''baj'' legyen.
Ezzel szemben viccesebb hogy szabványos USB töltővel sem tölt eggyik Motorolla sem. ( BlackBerry, MDA II vario) viszont a motorola töltő tölti ezeket. -
Zsoci
tag
Így van. Szét is szedtem mind a kettőt. a telfon része tök egyforma. Persze nem cserélhető fel, sőt a vicc az hogy két V3-belseje sem felcserélhető.
Eszembe jutott még egy kérdés:
Mennyi a maximális idő amig hajlandó a háttérvilágítás égve maradni? Ez volt az egyetlen bajom a V3i-vel hogy 20s-nél többre nem lehetett álítani.( a V3 40s )
Üdv Zsoci -
Zsoci
tag
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
Tehát akkor jól gondoltam. Ugyanaz a készülék csak a felesleges csili-vilket és bódét átvariálták rajta.
-
Zsoci
tag
Kedves Tesztelő !
Nekem csak 1 kérdésem lenne : Mi a különbség a V6 és a V3xx között?
Tudás =, Méret= amitén észrevettem Pannon=V6, Westel=V3xx.Meg a bukolat kialakítás különbözik kissé.
Tehát akkor a két készülék =
Szerintem a V3xx külseje a szebb. Nem értem a finnyáskodókat, miért kéne változtatni azon ami jó? A V3 ( majd az i, most xx) külseje tökéles. Azokat akik mindenféle problémát felsorolnak pedig csak cáfolni tudom a családban 3 db van, de eggyiknek sincs semmi baja. Egyáltalán volt ilyen telefonotok vagy csak köpköditek ?
Üdv Zsoci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest