Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adeon83

tag

Néhány további gyengéi a telefonnak:
    - Nem tudom Ti is tapasztaltátok-é, de nekem nagyon gyengén operál a kamerája, mintha megnyújtaná a fotók széleit... Ja, és villanyfénynél gyakorlatilag használhatatlan (gondolom ezzel az összes mobilcam is hasonlóképpen van),
    - naptárban kiírhatná az aktuális hetet,
    - kihangosítója bizonytalan, nagyon közel kell hajolni beszélgetéskor, és akkor is halk vagy a túloldalt...állítólag.
    - Kisebb ragasztási hibát véltem felfedezni a kamera előtt lévő átlátszó burkolaton (ezen lelhető fel a "1,3MP, 4x Zoom" felirat), ami annyit tesz, hogy a kamera feletti része egy picit eláll a telefon síkjától (egyébként nem vészes, apró gyártási foly. hiba... :(( )
    - kicsit fárasztó ennyire vigyázni a telefonra, ugyanis speckó felületkezelése van a nyitható/zárható résznek, és nagy óvatosságot igényel a karctól való védelem :(((

Na ennél több negatívum hirtelen nem jutott eszembe...
    Uff

• adeon83

tag

válasz ans #96 üzenetére

Nem. De egyesek szerint a v3-nál a billentyűzet is búgott, de ennél a modellnél nem.

• adeon83

tag

Lehet használni a telcsi valamelyik kameráját webcam-ként?
    Keresgéltem hozzá progit, de eddig eredménytelenül...

• adeon83

tag

válasz gergelybalin #85 üzenetére

?? Ha e-mailt küldesz (Akár lotus, akár áutluk), ott is külön kell beállítani azt, hogy akarsz-e visszaigazolást, esetleg a prioritást. Miért pont sms küldésnél lenne másképpen??? :F
    Mikor az ember egy 2-3 mondatos sms-t ír, öszesen legalább 2-300-szor nyomja meg vmely gombotat a billentyűzeten. Az a plusz 3-4, ami a ''return receipt''-el járna, nehogymá gondok okozzon !!

Srác írta, hogy ez miatt nem venné meg a telefont. Zsír...

• adeon83

tag

Nos, sikerült szert tennem eme gyöngyszemre.
    Eredetileg nagy Nokia-as voltam egészen az 5510-esemig, de utána valahogy nem jöttek be a márkát képviselő készülékek, sem dizájnilag, sem pedig tudásilag.
    Ekkor döntöttem a v360 mellett, szolidnak tünt, kicsinek, és ugye támogatta a microSD kártyákat. Utóbbi miatt vetettem el a v3-as vásárlást, mivel azt nem lehet bővíteni!! (amit mai napig is sajnálok, mert nagyon tetszett). Azonban nem bírtam ki, és muszáj voltam vásárolni egy v3xx-et.
    Ami tetszett (így 5 óra használat után, és gyakorlatilag végig a v360-hoz hasonlítom, mert ez az egyetlen alapom):
    - gyors (különösen a v360-hoz képest, ég és föld...): gyorsan vált számokat,
    menük között is gyorsan lépked, képeket is gyorsan tölti,
    - hangos, de mégsem hallom torznak (zenész ismerőseim szerint sem torz annyira, ahhoz képest h. telefon),
    - nem akadoznak a 3gp fájlok és a gif-ek,
    - nagyon szép a kijelző, és nagy,
    - USB csatlakozása kiváló: legalább 950 kByte-al lehet feltölteni a memóriakártyára, ami az előző 360 kB-hoz képest... Ha merülőben van a készülék, nem kezdi el tölteni az akksit USB-n keresztül, és nem szakad meg az USB kapcsolat 10 másodpercenként
    - könnyen szétbontható az akksi burkolata (láttam olyan Samsung-ot, amit újonnan vett meg az 1ik kolléganőm, és 5-en mérnökök nem tudtuk szétbontani pffff nagyon gatyi)
    - jobban szól az mp3 a mellékelt stereo headset-ben, mint az MP3 lejátszóban (Apacer AU524), illetve jobban kiemeli a mélyet (lehet jobb a fülhallgatója???)
    - megszüntették a jack dugós solution-t, és az USB fogadja a headset-et.
    - könnyen fel lehetett xp-re telepíteni
    - tetszik a kamerák viselkedése, azaz jó a képfrissítés és a képe a külsőnek is.

Ami nem tetszett:
    - könnyen zsírosodik a ház (erre számítottam, takaríthatom majd, mint a güzü :)
    - egy picit lötyög a nyitható része (lehetséges, hogy így van tervezve, biztos h ne legyen annyira rideg és merev a kontaktus a 2 egység között), de nem vészes...talán...
    - a kamera (1,3 MP). Valójában nekem tök mindegy, de ha már egyszer így összepakolták a telcsit, igazán elbírt volna legalább 2 MP, nem???

Rengeteg extra funkciót sajnos nem tudtam kipróbálni (HSDPA, Video call, Kékfog stb...), de biztos ezek is tökéletesen működnek.

Gondoltam megosztom Veletek tapasztalataimat, hátha vki azon töri a fejét, hogy beruház egyre.
    Polacheck szerint ''Ajánlott'', ezzel maximálisan egyetértek.

Jah, btw: Vodkafonnál jutottam hozzá, hűségnyilatkozat lejárt, ezért 53.000 ropiért. Angolul használom a menüt (előzőnél is), mert néha nagyon, idegesítően el van cseszve a fordítás... és nagyon hosszúra sikerültek a menüpontok. Pfffff.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés