- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodgirl
csendes tag
válasz
Lucas Kane #287 üzenetére
engem is elfelejtett egyszer ebreszteni, pedig csak 2 hete van meg..
ujabb kerdesem van...
osszedugtam usb-n a mac-emmel, de nem jelenik meg driverkent mint barmi mas usb-s cucc. de az "about this mac"-nel latom hogy felismeri hogy egy v3xx csatlakozott a gephez. (meg a telefon is jelzi h usb kapcsolat van)
nincs otlete valakinek hogy hogy tudnanak kommunikalni? netan kene ez a MPT vagy milyen program?
koszi
-
Jhericho
tag
válasz
Lucas Kane #285 üzenetére
ööö... nos elmagyarázom inkább... Van egy ilyen hogy P"K commander modmymotorol lehet letölteni. Ezzel belenyúlsz a telefonba és kicserélgethetsz azt amit akarsz csak vigyázz hogy mindig mentsd el az eredetit!!!
-
Jhericho
tag
válasz
Lucas Kane #282 üzenetére
természetesen lehet. De ha nem vagy elég ügyes (nem csinálsz biztonsági mentést) akkor garivesztéssel jár
ha a garit meg akarod tartani akkor vagy nem nyúlsz bele, vagy lemented és ha vinni kell szervízbe akkor visszarakod rá és mintha misem történt volna -
Jhericho
tag
válasz
Lucas Kane #260 üzenetére
használom és nekem ugy van h kikapcsolom reggel ( megkérdezi h kikapcsol v. szundi) és akkor este megin beállítom h engedélyez és ébreszt reggel...
De probald ki azt hogy kiválasztasz egy másik csengőhangot.
-
Jhericho
tag
válasz
Lucas Kane #257 üzenetére
ja bocsánat h nem írtam meg...
A szervizből visszakaptam, valamit sikerült kisütnöm a belsejében és totálisan az egész belsőt cserélni kellettebben az a jó hogy telszámok elvesztek
-
Jhericho
tag
válasz
Lucas Kane #255 üzenetére
Én a pólómba vagy a farmergatyámba szoktam törölni. este meg párna vagy takaró.
-
Jhericho
tag
válasz
Lucas Kane #251 üzenetére
mindent próbáltam bevittem t-mobilehoz és a manus se tudta bekapcsolni... megy szervizbe... és kaptam valami gagyi SE-telót cserébe...
-
Jhericho
tag
válasz
Lucas Kane #248 üzenetére
a gép felismeri csak a telefon nem nagyon akarja felfogni hogy csatlakoztattam
-
Jhericho
tag
válasz
Lucas Kane #244 üzenetére
akkor nem én rontottam el a flipet.. ez jó hír. mert mindíg meghaltak a kezemben a mobilok elég gyorsan
-
Jhericho
tag
válasz
Lucas Kane #241 üzenetére
v0.62.1YEAR
és hozzá letőltöttem a drivereket.
-
Jhericho
tag
válasz
Lucas Kane #231 üzenetére
az a baj hogy nem cingularos mint kiderült hanem international (ezt azért írom le hogyha valaki a jövőben szoftvert frissít rajta akkor tudja hogy többféle van). A flipje mindenkinek lazult vagy csak nekem?
-
Jhericho
tag
válasz
Lucas Kane #227 üzenetére
én közben néztem modmymoton és van a midmanagerből egy verzió amelyik gyönyörűen kezeli az egészet.
Amugy a Flip kilazult egy kicsit, és a bal oldalon egy icipicit, nem zavaróan lötyög.
-
Jhericho
tag
válasz
Lucas Kane #225 üzenetére
mostmár nekem is és iszanyatjó
gyors marad tőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest