Új hozzászólás Aktív témák
-
toM517
aktív tag
válasz
blueMerle #64 üzenetére
Szia!
Engem teljesen meggyoz, a V3i-hez kepest. A V3x-nek mar szinten 240*320as a kijelzo felbontasa, lehet annal mar nem vennem eszre a kulonbseget. Mivel egyszer besz*ptam a Motorolaval, megegyszer nem vennek belole neleposzintunel magasabb arketegoriaju keszuleket. Mert van most is egy C385-om, azzal teljesen meg vagyok elegedve, nem azert mert olyan sokat tud, hanem, mert az ar\teljesitmeny aranya fantasztikusan jo.De az x az i-hez kepest, mintha C64et es PC-t vetnenk ossze, nekem ez a velemenyem. Mellesleg az ikonok millioszor szebbek, tudom, lehet letolteni uj ikonokat a i-hez is. Lehet, ha rajonnek a problemaimra felelo valaszokra, akkor teljesen megfelelo lenne szamomra az i is, de most mar abszolut elegem lett a telobol, alig varom, hogy elpasszoljam, hatha mas oromet leli benne. Sokkal funkciogazadagabb a Nokia, egyszerubben kezelem(tudom, mert apamnak az van es teljesen ki vagyok, mikor egymas melle rakom a ket telot...)
A 3G tenyleg vonzo tudasa az x-nek se a vakus 2MP fenykepezo, bar van egy 7MP-es T30-am, amit konnyeden zsebre rakok, es a mobilfenykepezo, csak akkor kell, ha olyat latok, amit muszaly megorokiteni es nincsen nalam mas. Mellesleg van benne radio is, ami szinten egy + pont, a motorolabol nem tudom minek kellett kisoprolni, legalabb az x-be berakhattak volna.
Hat roviden ennyi, hogy miert dontottem a Nokia mellett, bar az SE-k is tetszenek, de ok meg nem csinaltak nekem tetszo kinyithato telot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A vékony telefonok királya két irányban is továbbfejlődött. Az eredetihez közelebb a V3i áll.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest