Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri007
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy a kézbesitési jelentést minden egyes új sms írásakor aktiválni kell? -
ViTToRe
aktív tag
Látta már vki a v3i dolce & gabbana s változatot élőben ? . T-mobilnál már kapható , szerintem nagyon jól néz ki ^^de ízlések és pofonok.
-
VD
őstag
Ennyire érdektelen lenne ez a teló????
Én spec. marha sokáig vakaróztam mit vegyek, de végül e mellett döntöttem. És nem bántam meg sok évi Sharp után...
Elég furi, hogy ilyen kihalt a topic-ja. Annak ellenére, hogy még mindig dúl a penge láz! -
(Kolombusz)
veterán
Ez kurva jó. Nekem ez kell.
A v3-at azért nem vettem meg, mert nem lehetettt bőviteni. Ezt lehet, szal vihetem magammal a zenémiet.
Meg amúgyis, ez a telefon istencsászárzsirkirályul néz ki. -
m@xsys
senior tag
válasz
[Anduriel] #42 üzenetére
NEM van egy fekete változat is! Azt Mo. nem láttam még, de képen nagyon szép.
-
m@xsys
senior tag
Találkozott valaki a V3i GUN METAL színnel.
Képről állati jól néz ki -
-
Szabi84
csendes tag
Ok! Köszi megtaláltam.
-
Szabi84
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Vásároltam egy V3i telefont és a segítségeteket kérném, mert nem tudom beállítani az SMS visszajelzést. Kérlek segítsetek!!!! -
rauschie
senior tag
nekem csak sima v3at volt szerencsém kipróbálni:
megjegyzés a kamerához:ahhoz képest h vga, kegyetlen 1 jó darab! hacsak nem direkt szurtam el vmit nem sikerült életlen képet csinálnom! -
GuCo.
tag
Szerintem jó lett a V3i. Nekem V3-am van, és pont ezeket a dolgokat hiányolom belőle. Habár én nem a tudása miatt vettem, hanem mert nagyon jól eltalálták a dizájnját.
És megjelent már a V3x is, ami 3G-s, és 2 megapixeles kamera van benn, és annak már a menüje is más. És ráadásul még a dizájnon is módosítottak. Ha valaki ezeket hiányolja a V3-ból.
[Szerkesztve] -
[Anduriel]
aktív tag
Na egy kis hiba: ''A Motorola még mindig az a cég, amelyik a legjobb pengét gyártja.'' A teszt jó, szerintem is pont azok a hibák lettek kijavítva amikre szükség volt, egy kicsit jobb minőságű kamera nem ártott volna, na sebaj, semmi sem lehet tökéletes.
-
THomas007
senior tag
-
Dare2Live
félisten
...V3i inkább olyan felhasználók számára készült, akik nem várnak el technikai arzenált, csak egy stílusos, ám a hétköznapi használatban megbízható partnert szeretnének. (Azt hiszem, hogy ez utóbbira egyébként is sokunknak van igénye – nem csak telefonok terén.)
hátti nagyonkészek vagytok ez übertuti volt...... -
-
-
_cirmos_
őstag
Azt hiszem, hogy ez utóbbira egyébként is sokunknak van igénye – nem csak telefonok terén. - sírós/fetrengős/könnyezős smiley
nagyon jókor jött a teszt, épp' mostanában nézegettem ezt a telót, és nagyon tetszik. egy dolgot hiányoltam csak, az mp3-lejátszás minőségével kapcsolatás észrevételeket. ha nálatok van még a készülék, és nem nagy gond akkor ezt próbáljátok ki pls (minőség, hangerő stb)! nemtom gyári fülest adnak-e hozzá, de találtam egy ilyen dolgot:
[link]
ezzel bármilyen szabvány jack-dugós füles csatlakoztatható. a másik a memkártya kérdése: hivatalosan 512mb-ig támogatja a készülék, de találtam 1gb-os micro sd kártyát is, ha rászánom magam a vásárlásra akkor ennek is utána kell járnom hogy megeszi-e az ekkora kártyákat is. -
ragazzo
őstag
Én sem értem, hogy a Motorola miért nem változtat, ezen az átláthatatlan menün.Én mát 6 éve foglalkozom telefonokkal,de ennyi idő alatt sem tudtam beleszeretni egy Motorolába sem.A V3-ra azt mondom, hogy ejha,de amint belenézek rögtön alábbhagy a kedvem.Valószínűleg így gondolták azok is, akik egy hét után behozták hozzánk a telefonjukat eladásra.
-
engusz
veterán
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
De már S60 is van nagyon-nagyon szép. N90, akármennyire vacak, a menü nagyon szép. Igaz, ez bőven kevés a sikerhez.
-
-
rumos14
nagyúr
úristen ez a fényképező nagyon gáááz.
csak headset csatlakoztatható vagy bármilyen 3,5-es füles? -
busman
veterán
Nekem tetszik,kicsi és elegáns..
-
engusz
veterán
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Lehet, hogy nem vagyok jó megfigyelő, de nekem majdnem az összes Motorola szoftvere ugyanolyannak tűnt. Csak a kijelző volt eltérő. Értem én, hogy egy Sagem, Alcatel, esetleg Siemens nem tud (nincs pénz) normális dizájnereket megfizetni...
Ez a kép pedig ékes bizonyíték a kevéske logikára. Hely felbontásilag és fizikailag is lenne. Normális, szép, a mai kornak megfelelő informatív ikonok, menülemek elférnének, használhatóek lennének. Egy-két finom animáció. Látszódjon, hogy igenis, ezzel is foglalkoztak! Adunk az elemeknek egy domborítást, oszt' csókolom...
Ahh, nem is idegelem magam, iszom egy jeges teát. -
-
engusz
veterán
Nagyon szimpatikus készülék a V3i is. De nekem még mindig csak egy gondom van vele. Ez pedig a Motorolás menü. Könyörgöm! Egy ilyen szép készülékhez miért nem készítettek egy olyan szoftvert, ami hasonlóképpen ámulatba ejt, mint maga a telefon?
-
HXY
addikt
Mééé nem tudták belerakni a K750 kameréját?
Ez lehetett volna álmaim telefonja.... -
lapa
veterán
tudja esetleg valaki mikor várható ez a t-mobile-nál? egyátalán tervezik-e?
-
Jégkokó
veterán
-
m@xsys
senior tag
Lehet, hogy jobb lett a 6230i teló szolgáltatásban és kinézetben, mert jobb lett, de sok benne a rossz.
Álltalában a csomagban kapott hesasttet nem fogadja el ''Nem támogatott eszköz''
A Nokiánál tényleg kell a 2 év gyártói garancia, mert bármi történhet.
Már három ismerösöm (Nokia Fanok) szeretett ki ebből a tipusból, mert folyton volt valami gondjuk. Tudom, hogy sokat eladtak belölle és látszik is a szolgáltatoknál, hogy mesterégesen tartják az árát (50 e előfizúval), mert megveszik.
Még szerencse, hogy mindenki választhat mit vesz a lehetőségeihez képest. -
AS
félisten
Ez egy motorola v3 + bövithetöség + jobb kamera.
Enyi.
Azért a Samsung Z540 memoria bövitésen kivül mindenben jobb. -
m@xsys
senior tag
Sikerült összehasonlítanom a V3 vs. V3i
A tapasztalatom, hogy az i -nek tényleg picit jobb a kijelzője, de tényleg csak kicsit.
Viszont az i-nek a műanyag részei fújt és az az hamarabb kopik, mig a sima fekete alapból fekete és szerintem elegánsabb is. Az ezüst ugyan ugy kopik.
A menűbe van kis változás, de elhanyagolható.
Aki V3-at vesz, az az exkuzivitása miatt veszi, mert tényleg senki nem tudta ezt a penge formát így megismételni. Pedig probálják -
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Csak annyit tennéák hozzá hogy pl a nokia tud igen jo i telefonokat csinálni hatalmas változásokkal.Pl n ézzük meg a 6230 vs 6230i t.Ott is az i toronymagasan többet tud a másiknál, és még a külselyébe is belenyultak egy kicsit, de ez is csak előnyére vált.
-
Nagyon negatv vagy...
Be happy!!!
Mikor először megérkezett üzletünkbe V3i, azt hittem, sima V3-at kaptunk, annyira nem különbözik attól külsőre. Aztán nagy nehezen észrevettem az egyáltalán nem hangsúlyosan elhelyezett mem.bővítést.
Jó ez a telefon, ha több lenne benne a Sharp, talán be is neveznék egyre.
Megjegyzés a cikkhez: ''... Van videó rögzítésére is lehetőség ...'' helyett inkább ''Van lehetőség videó rögzítésére is'' vagy ''Videó rögzítésére is van lehetőség'' - szerintem. -
Jégkokó
veterán
Hát nem tudom, nekem mundjuk baromira nem tetszett a V3 se, ez se .Meg egyébbkéntis ezek a dolgok, hogy megapixeles kamera, meg bővíthető memória, már igen csak elvárható egy telefontól alapból.Bár külsőleg ez semmit se változott az előzőhöz képest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Riasztó topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest