- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #62 üzenetére
Egyetértek Vikor szavaival
A 6131 egyszerübb és talán szebb, bár engem a V3x komolyabb tudása (3G,2mpx,65Mb belsö memória) most jobban leköt.
toM517: A kijelzötéma: Jajjj, van aki tizenéves kor felett megeszi ezt a 16,7 millio szines dumát? komolyan azt hiszed hogy van látható különbség 256K és 16.7M szín közt mobilon, Tapasztalat: teljesen ugyanolyan a két kijelzö, nekem a V3x szinei speciel jobban tetszenek, teltebbek, bár a Nokia kijel♫8 sokkal nagyobb szögböl marad ''színhü''. -
toM517
aktív tag
válasz
Viktor0610 #62 üzenetére
Egyenlore nem
Ha majd akarok 3G-zni, akkor majd olyan telom lesz, de egyenlore tuti nem fogokGPRS-t sem hasznaltam, valahogy nem vagyok oda az ilyen nagyon extra dolgokert mobilon
-
engusz
veterán
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
De már S60 is van nagyon-nagyon szép. N90, akármennyire vacak, a menü nagyon szép. Igaz, ez bőven kevés a sikerhez.
-
engusz
veterán
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Lehet, hogy nem vagyok jó megfigyelő, de nekem majdnem az összes Motorola szoftvere ugyanolyannak tűnt. Csak a kijelző volt eltérő. Értem én, hogy egy Sagem, Alcatel, esetleg Siemens nem tud (nincs pénz) normális dizájnereket megfizetni...
Ez a kép pedig ékes bizonyíték a kevéske logikára. Hely felbontásilag és fizikailag is lenne. Normális, szép, a mai kornak megfelelő informatív ikonok, menülemek elférnének, használhatóek lennének. Egy-két finom animáció. Látszódjon, hogy igenis, ezzel is foglalkoztak! Adunk az elemeknek egy domborítást, oszt' csókolom...
Ahh, nem is idegelem magam, iszom egy jeges teát. -
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Csak annyit tennéák hozzá hogy pl a nokia tud igen jo i telefonokat csinálni hatalmas változásokkal.Pl n ézzük meg a 6230 vs 6230i t.Ott is az i toronymagasan többet tud a másiknál, és még a külselyébe is belenyultak egy kicsit, de ez is csak előnyére vált.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A vékony telefonok királya két irányban is továbbfejlődött. Az eredetihez közelebb a V3i áll.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- UHD filmek lejátszása
- Windows 11
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest