- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Amúgy témába vág: [link]
És valóban, a chrome-ben is meg lehet jeleníteni helyesen a képeket, viszont ha a chrome://flags/ menüben a force color profile Default-on van, szal alapbeállításon, akkor nálam a sötét tónusok elszíneződnek, foltosak, zöldesek... Pedig látszik, hogy amúgy úgy jó lenne, csak még nem oldották meg rendesen. Itt át lehet állítani sRgb-re is, de akkor úgy néznek ki a fotóim benne, mintha nem lenne színmenedzselt... -
jjeahh
nagyúr
Így néz ki. Ha üresen hagyom sem változik semmi.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Johnny Cage #3453 üzenetére
Nekem 64bit-es chrome van, a chrome://flags/ menüben van egy ilyen, de francot sem ér sajnos...
A Mozilla eddig legalább rendben volt, de már az sem oké
-
jjeahh
nagyúr
Sziasztok!
Megint böngésző problémám van, de ezúttal a Firefox-al van gond. Beállítottam így már rég, mostanáig frankó is volt, de ma azt vettem észre, hogy úgy néznek ki a fotóim benne, mint a Chrome-ban, ami ugy-e nem színmenedzselt... leellenőriztem a beállításokat újra és elvileg minden rendben
Valami tipp, hogy mi lehet a gond? Mozilla Quantumról van szó...
-
jjeahh
nagyúr
Nálunk (legalábbis nálam biztosan) a Ps-el volt gond, az infran-al nem
. Tehát: firefox, infran egyforma, a ps viszont az árnyékokban világosabb és sárgásabb. Ezt nem sikerült azóta sem megoldani...
. Persze lehet, hogy a ps egyedül ok és a firefox meg az infran egyaránt sz*r, de melyiknek több az esélye? Esetleg ha tudsz ajánlani egy másik ingyenes színmenedzselt progit is, akkor letöltöm és azzal is összevetem, de erős a gyanúm, hogy ugyanazt fogja mutatni, mint az infran meg a firefox
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Fotonhámozó #3394 üzenetére
A kérdésedre ugyan nem tudok válaszolni, mert csak akkor vettem a progira egy pillantást, amikor megvettem a kalibrátort, de ha tényleg frankó eredményt akarsz, akkor inkább a Dispcalguit ajánlom, abból is a 3.3.2-est, hozzá képest a cmd gyári progija nagyon fapados, én nem is értem, hogy egy ilyen drága eszközhöz, amit nagyrészt fotósok meg grafikusok vesznek meg, miért adnak ennyire buta automatizált szoftvert
-
jjeahh
nagyúr
Ha így lenne, akkor én is erre tippelnék eleve, de pont az a baj, hogy egyedül a Ps-ben más, firefox, infran egyforma. Ezért gyanakszok a Ps-re... Pont ennyi a különbség nálam is... Illetve nem egészen, a kijelzőmön durvábban látszik, mint screenshoton.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
taranis #3370 üzenetére
Ez nálam is ilyen, próbálgattam ott mindenféle beállítást, de én sem jöttem rá mi lehet a gond... mert mivel a szépen beállított firefoxban és infran view-ben nálam egyforma a kép, ezért gondolom a ps-ben van valami bibi
. Előre arra is gondoltam a jpg tömörítése miatt van, de a tiff is ilyen..
-
jjeahh
nagyúr
válasz
taranis #3366 üzenetére
Nálam infran így van beállítva laptopon (az asztali pc, rendes monitor most nincs itthon) és nekem úgy tűnik, hogy tökéletesen egyezik a firefox-al. Vagy én állítottam be rosszul mindkettőt?
. A chrome az teljesen más színeket mutat, hidegebb, kevésbé élénk...
-
jjeahh
nagyúr
No szétnéztem a chromeban és rájöttem hogyan lehet megoldani a problémát, ha másnál is vacakolna... mert közben egy haverom is jelezte, hogy nála is foltosak a képek, szal nem csak nálam volt ilyen:
- chrome://flags címsorba beír, majd itt lesz egy olyan opció, hogy force color profile. F3-al a lekönnyebb rákeresni... ezt ha sRgb-re állítom "helyrejönnek" a színek, mármint nem lesz foltos. Persze így sem az igazi, de eddig sem volt az, szal most már maradok a Firefoxnál, csak a dögségem miatt nem tértem át korábban
Amúgy nem minden képen látszik a hiba, nálam ez a fotóm volt különösen zöld-foltos, szal ezzel lehet ellenőrizni, ha az alja zöldes, akkor baj van -
jjeahh
nagyúr
És amilyen szerencsém van, pont most újult meg teljesen
. No de sebaj, eddig tetszik, sőt ez az első Firefox, amivel egyelőre úgy tűnik semmi gondom nincs. Gyors, egyszerű, jól néz ki... picit mintha több memóriát eszik mint a Chrome, de ennyi baj legyen
. Persze aki a régit szokta meg, annál lehet kiveri a biztosítékot
-
jjeahh
nagyúr
Win7-el az a bajom, hogy lassabbnak érzem sokkal... meg már a design is elavultnak tűnik, vannak progik is, amik csak win10-en futnak
. Megszoktam a 10-est és sz*r lenne visszaállni régire. No meg annak ellenére, hogy sokan ki nem állhatják a 10-est pl. a memóriaigénye miatt, nekem eddig kb. semmilyen komolyabb problémám nem volt vele, ezt a chrome hisztit leszámítva, sőt eddig nálam a legproblémamentesebb windóznak bizonyult. És ez sem biztos, hogy a 10-es miatt van, mert a fall update után pár hétig még jó volt azért, ki tudja most 7-es alatt is ezt csinálná
. + ha mégis a windóz a ludas, 1 progi miatt akkor sem látom értelmét egy teljes rendszercserének, akkor már könnyebb és egyszerűbb mozillára váltani
Amúgy a firefox be van állítva, még anno itt kértem segítséget hozzá
Dispcal verzió: 3.3.5
ArgyIICMS verió: 1.9.2 -
jjeahh
nagyúr
Sziasztok!
A laptopomon a chrome a windows 10 fall update óta így jeleníti meg a színeket:A második kép alján pl. jól látszik a zöldes elszíneződés... szerintetek miért lehet? Mozillában és Edge-ben rendben van. Itt a flickr profil a képekkel, ha valaki az eredeti színekre kíváncsi összehasonlításképp. Facebookon ugyanez a helyzet, meg amúgy is látszik, hogy a színekkel úgy általában valami nem oké...
Másik gond: a displcalgui calibration loader-je szintén a frissítés óta 4-5 másodpercenként megakasztja a rendszert. Proci, memória, semmi nem pörög és mintha időzítve lenne, pontosan minden 4 másodpercben egy pillanatra megfagy minden
. Wtf?
. Ha kilépek belőle, akkor nincs gond...
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Kijelző kalibrálva, Ps, InfranView beállítva, Firefox szintén, utóbbiban mégis teljesen másak a képek színei? Vajon miért, mit csesztem el?
-
jjeahh
nagyúr
Tökéletesen érthető, köszi!
Akkor nem kell újrakalibrálnom, mert jól csináltam
Amúgy most, hogy már "ráhangolódott" a szemem a kalibrált kijelzőkre nekem is feltűnt, hogy a chrome az --enable-monitor-profile trükkel sem jeleníti meg a színeket normálisan, nem csak a saját fotóim színeit, hanem másokét sem. A firefox az beállítva frankó, csak törzs-chrome userként szoknom kell a működését és kissé zavar, hogy lassabb. No de nem ez a lényeg, nektek is feltűnt, hogy a win10 edge böngészője is tök ugyanúgy jeleníti meg a színeket mint a mozilla? Vagy csak a szemem csal? Pedig annak a beállításaiban nem állítgattam semmit... Ezek szerint létezhet olyan, hogy gyárilag színmenedzselt egy olyan friss-új böngésző mint az edge? Ha ez így van nagyon gáz, hogy chrome fronton a mai napig nem tudták megoldani a dolgot normálisan... -
jjeahh
nagyúr
Ebből most én is tanultam ismét valamit
. Azt sem tudtam, hogy az OSD-s beállításnál mindíg csak visszafelé kell venni a piros-zöld-kék értékekből. Nem fordulhat így elő az, hogy túl fakóak lesznek a színek?
Remélem amúgy egyszer sor kerül egy dispcal beállításairól szóló szakmaibb leírásra is -
jjeahh
nagyúr
válasz
ujtzjani #2709 üzenetére
Nem vagyok ahhoz elég tapasztalt, hogy beleszóljak, de gondolom csak be kéne állítanod a calibration fülön a whitepointot color temperature-re, majd 6500k-ra
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #2654 üzenetére
Szerintem érdemes (én is kalibrált t520-ról írok éppen), kivéve ha nagyon-nagyon gyenge a lapos kijelzője. A húgom laptopjában pl. valami nagyon elöregedett ccfl-tn panel van kb. max 110cd/m fényerővel, harmatgyenge kontrasztal sacc 50%-os srgb lefedéssel, na azt ha bekalibráltam még kimosottabb kopott halovány valami lett az eredmény
A nagy monyókat valszeg mind érdemes lenne bekalibrálni, de majd jönnek a profik és megmondják a tutit. -
jjeahh
nagyúr
Ezt értem, de akkor miért szorozzuk meg a kétfelé osztott értéket 2-vel?
Szal a 0.22-őt miért kell elosztanom kétfelé, ha végül megszorzom 2-vel, és az eredmény ugyanúgy 0.22? 0.22-es fekete értéket mértem és black point correction rate-nek így 0.22-őt kell beírjak igaz? No ehhez nem értem miért kellett elosszam majd megszorozzam 2-vel a 0.22-őt
Megmutattam huginak az egész hsz-t amit ide írkáltunk a témában és még mindíg nem érti ő sem a dolgotValószínű egyszerű az egész csak mi nem fogjuk fel a lényeget valamiért
-
jjeahh
nagyúr
Lövésem sincs
Ezért írtam a fentieket:
"mostmár teljesen zavaros, hogy a 0.22-ből hogy lett 0.1, aztán 0.11 és honnan lett oda a 2x szorzó és a 0.22-es értéket miért kell össze-vissza szorozni ahhoz, hogy végül 0.22 jöjjön ki"
Szal itt egy oldalon át azt próbáltam felfogni (és még mindíg nem értem), hogy a 0.22-es fekete értéket miért kell megszorozni és mivel, hogy szintén 0.22-őt kapjak végül. Ennyi erővel nem szorzok semmit semmivel, ha ugyanakkora értéket kapok úgyis. -
jjeahh
nagyúr
Most megint romba dőlt az a kevés is amit eddig felfogtam, mostmár teljesen zavaros, hogy a 0.22-ből hogy lett 0.1, aztán 0.11 és honnan lett oda a 2x szorzó és a 0.22-es értéket miért kell össze-vissza szorozni ahhoz, hogy végül 0.22 jöjjön ki
Az biztos, hogy én mást szoroztam mással, nem a 0.11-et 2-vel, ezért kaptam más eredményeket
-
jjeahh
nagyúr
No megkérdeztem a húgomat meg apámat is, hogy 0.22-nek hogyan lesz 0.1 ---> 0.2 ---> 0.3 a szorzója de ők sem értik
0.22-nek nem 0.022 a 0.1-es szorzója? Mert annyit nem lehet beállítani.. ezt a részét felfogtam amúgy
-
jjeahh
nagyúr
No, azóta a neten is bogarásztam és elolvastam amit találtam a témában, de még mindíg nem értem az egészet, szerintem velem van a baj
Már azon agyalok, hogy advanced settings-et be sem kapcsolom, vagy egyszerűen a default 4.00 értéken hagyom a rate-ot, mert ha fogalmam sincs mit kéne ott állítsak és egyáltalán mi a szerepe neki, akkor...
Lassan megbánom, hogy egyáltalán vettem kalibrátort, hülye vagyok én ehhez
Egyik hsz-ben amikor megmagyarázod a dolgot úgy tűnik, hogy kezd kitisztulni a kép, aztán a következő magyarázatod teljesen romba dönti az egészet és megint nem értem
-
jjeahh
nagyúr
-
-
jjeahh
nagyúr
Rég nem kérdeztem, de ha már itt vagyok kérdezek én is
Már nagyjából minden tiszta a dispcalguiban, egy dolgot azonban még mindíg nem értek, pedig többször elolvastam
Itt írtál volt egy olyant, hogy "A "black point correction rate"-nak állíts be kezdésnek mondjuk 0.6-ot manuálisan, ha azzal megbicsaklik a görbe alja akkor az "auto"-t bekapcsolva ki tudod kísérletezni mennyit kér (a többszörösei számítanak, tehát 0.12, 0.18, 0.24, stb. lesz belőle, ha 0.7-et állítasz be akkor már 0.14, 0.21, stb...".
Ezt hogy értetted? A többszörös részt nem értem... pl. most akkor 0.6-ot kell állítsak vagy 0.12-őt? annyit észrevettem, ha mérek egy fekete értéket a report on uncalibrated display device-el, akkor a kapott értéknél kisebb számot nem jó beállítani a black point correction rate részhez, mert megbicsaklik a görbe alja. Tehát a mért értéket mindíg lekerekítem magasabb számra egyenletes lesz a görbe, ez így oké? -
jjeahh
nagyúr
Megvan, csak nem igazán értem mit kéne itt állítsak
Ez a laptop srgb lenne az ami nekem kell?
A többit ne nézd, kb. 100-szor kalibráltam már az elmúlt 1 hónapban
-
jjeahh
nagyúr
Egy laikus kérdés: srgb-ben dolgozok mindíg, így a ps-t meg infran view-et mire állítsam? Ha beállítom, hogy vegye figyelembe a kalibrált profilt, akkor ps mindíg feldobja ezt: [link]. Vagy jobb lenne dispcalgui settings menüben srgb-re kalibrálni? Ez a cikk is bezavart kissé
-
jjeahh
nagyúr
Kösz! Mindenki ezt mondja és ezzel el is bizonytalanítotok
, én meg már megnéztem két ips 23 meg 24" fullhd dellt, illetve a jelenlegi sz*r monitorom is 24" fullhd és az összes pixelesnek tűnt, nekem kevésnek tűnik ekkora méreten a fullhd... valszeg azért mert egyrészt megszoktam laposon, tableten, telón a nagy felbontást, másrészt nem filmnézésre használom 2-3 méterről, hanem rendszerint fotókat dolgozok fel, videót vágok, illustrator-ozok rajta és belemászok a kijelzőbe
Remélem nem bánom meg ha 21,5"-es dellt veszek...
-
jjeahh
nagyúr
CM display + P2214 vagy P2414 párosítással amúgy van valakinek tapasztalata? Remélem nem fog az is rosszalkodni
-
jjeahh
nagyúr
Basszus tényleg, ezt benéztem
Bár a tone response curves sem tűnik tökéletesnek
-
jjeahh
nagyúr
Megjött a displayport-dvi kábel, 3 órát kalibráltam, erre ilyen lett a görbe, még durvábban szétcsúszott mint analóg kábellel, ezt most miért?
Lassan megtaposom a CMD-t, monitort, mindent
-
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
IPS lesz, csak amíg nem telik rá addig ezzel kéne kihúznom. Annyira nem fotózok komolyan, de szerintem még egy amatőrnek is zavaró lehet ha lövése sincs hogyan utómunkázza a képeket a kalibrálatlan monitor miatt
7500k-t nem tudok beállítani, factory reset nincs vagy csak nem tudom hol van... Ezt már meg akartam kérdezni, vga mennyire zavarhat bele a dologba? Mert most az van.. A monitoron dvi csatlakozó van még mellette, a laptopomon meg displayport. Érdemes displayport-dvi kábelt beszerezni a vga helyett?
-
jjeahh
nagyúr
Philips 233V. Szerintem azért vörösses, mert nem kalibrálja be normálisan, most jöttem rá, hogy nem a színhőmérséklet a ludas, ha a settings-et office & web-re rakom és osd-ből hardveresen is beállítom a monyót ahogy a dispcalgui kéri, akkor mindíg nagyon elcsúsznak a görbék, a vörös különösen. Ha viszont laptop-ra állítom a settings-et dpgui-ban, akkor nem csúsznak el a görbék, de nem engedi, hogy a monyót hardveresen beállítsam az osd-vel... Erre egy olyan ötletem támadt, hogy office & web-el beállítom hardveresen a monyót, majd kilépek a kalibrálásból és újraindítom laptop módban. Ez sztetek így rendben van? Mert így nem csúsznak el a görbék, laptop módban minden szín szépen egymáson van, gondolom az a jó...
Íme, office settings vs laptop settings: -
jjeahh
nagyúr
válasz
Johnny Cage #2377 üzenetére
Kösz! Ezt dobta, ez azt jelenti 9300k körül van? Ez durva és nekem így tűnik jónak, nem csoda ha 6500k-n ezek után túl sárgásnak látom. Nem értem, gond van a szememmel? Miért nem panaszkodik erre senki más? Olyan mintha az összes képen, filmen durván elcsúszott volna a wb, ezek szerint senkinek nincs kalibrált kijelzője vagy hogy?
Ha én sárga monitoron utómunkázok egy fotót az hogy fog másnál kinézni, full kék lesz?
-
jjeahh
nagyúr
Srácok, dispcalguiban whitepoint muszáj 6500k legyen? Nem maradhat "as measured"? Mert 6500k-val mintha túl vörössnek látom még mindíg, as measured-el viszont tökéletesnek tűnik. Vagy as measured -el is 5000-6500k közé állítja, nem megy fennebb?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Johnny Cage #2361 üzenetére
Nem tökéletes, de nálam eddig sokkal melegebb színeket jelenített meg, --enable-monitor-profile-al viszont majdnem ugyanolyannak tűnnek a képek, mint infran viewben vagy ps-ben, picivel sárgásabbak, de amatőr célra megfelel így is
-
-
jjeahh
nagyúr
Ez elég gáz mert egyrészt azért tértem át chrome-ra mert a firefox túl macera volt már, másrészt újra kéne szokni, átköltözni, pluginok nem tudom vannak-e amit chrome alatt használok stb. No meg az emberek nagyja chrome-t használ, ami most akkor azt jelenti, hogy mindenkinél vörössek lesznek a fotóim?
Na de lássuk, felteszem
firefox alatt kell valami plugin hozzá?
-
jjeahh
nagyúr
No kalibrálás megvan végre
Jövök egy másik kérdéssel: chrome alatt másak a fotóim színei, ezt lehet orvosolni valamivel?
-
jjeahh
nagyúr
Úgy tűnik bírja...Van benne egy NVIDIA NVS 4200M is, de alapértelmezettként a HD 3000-et használom, mert egyrészt netezgetni, filmet nézni gondolom fölösleges az nvidia, másrészt sokkal durvábban melegedik vele a notesz és az akksit is zabálja. Persze Ps meg hasonló progik azért nvidiával futnak.
Amúgy leporoltam és bekalibráltam a szintén sz*r TN paneles philips monitoromat is és nem mászott el vörösbe mint a notesz, egész jó lettSzal úgy tűnik tényleg nincs gond a kalibrátorral csak a noti kijelzője gáz... pedig a nagy monyóhoz képest szemre jobb minőségűnek tűnt
Ezt amúgy rendes monitoron mivel kell szintbe hozni? A monitor menüjével? Vagy azt is kalibráljam laptop módban?
-
jjeahh
nagyúr
Srácok, ha két kijelző van rádugva a gépre kiterjesztett módban, amíg az elsődleges monitort kalibrálom a másodikon fórumozhatok nyugodtan?
-
jjeahh
nagyúr
Oké, kösz, az enyém t520 mondjuk, de megpróbálom
Most megyek a szokásos hétvégi túrára, de este vagy holnap valamikor megcsinálom. Teamviewer-ezhetünk is felőlem majd ha itthon leszek bármikor. Kissé elegem van már, ha közelben laknál már rég elhívtalak volna kalibrálni
-
jjeahh
nagyúr
No, tegnap leittam magam, nem jutott idő kalibrálásra
Ma reggeli gyorsteszt: [link]
Kalibrálás 0.05-el (tényleg ez a legkisebb érték): [link] [link]
Kalibrálás 0.06-al: [link] [link]
És még mindíg szétesik meg vörössessárga, lassan tényleg öngyi leszek, ha nem sikerül bekalibrálni kidobtam egy jó objektív árát az ablakon -
jjeahh
nagyúr
Nem volt még kalibrált monitorom
Íme a beállítások: [link] [link] [link]. Speed és quality azért gyors meg low, mert most használnom kell a lapost, ennyire volt időm. De később valamikor bekalibrálhatom újra alaposabban is, mondjuk a lényeg ugyanaz, így is úgy is vörösses sárgásak a sötét meg középtónusok.
-
jjeahh
nagyúr
No, csináltam egy gyors kalibrálást, most ennyire volt időm, gondolom így nem olyan pontos, de így is ugyanolyan barnásvörössesnek tűnik, itt az eredmény:
Ezek alapján meg lehet ítélni, ha sz*r a kalibrátor, vagy később csináljak egy hosszú alapos kalibrálást?
Lőttem egy két képet is kalibrálatlanul és kalibrálva, azonos wb-n (azért van windows kalibrátor a képeken, mert dispcalguival nem tudom, hogy kell előtte-utánna összehasonlítást megnézni)
-
jjeahh
nagyúr
Már kiléptem, sőt ismét újrakalibráltam gyári progival, de sehogyse oké
Lehet, hogy eddig túl hideg színeket szoktam meg és szoknom kéne, de akkor is furcsa, mert általában hamar megszokom minden monitor színeit, no meg az asztali pc monitora eddig is sárgásnak tűnt, bekalibrálva viszont az is még sárgább lesz, így már-már vállalhatatlannak tűnik
Az is fura, hogy most minden film "szépiás" és minden fotón süt a nap
No nem tudom mi legyen, olvasgatok még a témában...
-
jjeahh
nagyúr
Fura, hogy bármelyik progival bárhogy próbálom mindíg sárgás-vörösses az eredmény, főleg a szürkék csúnyák, nem tudja megszokni a szemem. Lehet, hogy ez így oké? Próbáltam másik gépen másik monitort is, az is sárgás lett. Fogalmam sincs mit kell nézni, de ha már ezt a sok izét mutogatjátok, nekem a szirsz*r laptopon így néz ki
Am jó bulizást mindenkinek, el is felejtettem, hogy év vége van -
jjeahh
nagyúr
Megpróbáltam az intel grafikus driver izével úgy beállítgatni, hogy középre álljanak be a csúszkák, de most nagyon vörösses lett, egy órát kalibrált és úgy is maradt vörösen
Szerintem bekalibrálom egyelőre a gyári progival, oszt olvasgatok dispcalgui ügyben, egyelőre hatalmas a zűrzavar
-
-
jjeahh
nagyúr
No kicsit késve, de nektek hála színes majmocska display berendelve
. Ha egyben megérkezik gond nélkül, valszeg gyötröm majd még pár kérdéssel a topikot, ahogy elnéztem a dispcalGUI nem épp' egyszerű progi
Amúgy kellemes bejglizabálást meg pálinkagőzös karit mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fujifilm X
- Kés topik
- Hardcore café
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest