- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
Igazából szerintem épphogy nem nagyon ad kiindulási alapot, de legalább látod majd, hogy kinél mi működött, aztán nálad valamelyik vagy valamilyen ötvözet talán. Nyilván mindössze erre jó ez, de ezt te is pontosan tudod. Én azt csak azért írtam, hogy ne törjön le a dolog, ha nem sikerül majd tökéletesen, annak ellenére, hogy láthatóan arra törekszel (ami mondom helyes is)
-
Isual
veterán
nincs azzal baj, hogy ilyen akkurátusan akarod ezt csinálni, - meg érhető is, hogy ennyire érdekel a dolog (ebben én is ilyen vagyok) - de azért azt a segítő hsz-ek értékelésénél vedd majd figyelembe, hogy madgie, KTTech és *Ropi* (nyilván Nyugdíjas is) azért egy pöttyet komolyabb (elektronikával és jobb kalibrálhatósággal rendelkező) monitorokkal szereztek tapasztalatot, s nem biztos hogy akármelyik is sikeresen átültethető lesz egy BenQ TN kalibrálásához...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG LC49G94TSSPXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung C27F396FHR Monitor
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest